Spring naar bijdragen

dirkwombat

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    130
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over dirkwombat

  • Verjaardag 30-11-1956

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

dirkwombat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Vanharte Matthieu en dat er nog vele jaren in goede gezondheid mogen volgen:wijn: Groetjes
  2. Heel veel sterkte gewenst voor die mevrouw, vrienden en kennissen en de getuigen die hierbij waren.
  3. Ik wens de familie en nabestaanden en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.
  4. Het wel of niet verkeerd aankoppelen maakt even niet uit, maar het is wel knap lullig om hem zo snel te verliezen. Had even een remproefje kunnen doen om te zien of de trailer goed aangekoppeld is. Gelukkig zijn er geen ongelukken door gebeurd, dat is belangrijker lijkt me.
  5. Sterkte aan de nabestaanden en alle betrokkenen bij dit nare ongeval
  6. Heel veel sterkte gewenst aan de familie en vrienden en kennissen van de vrouw , en aan de chauffeur met het verwerken van de gevolgen van dit nare ongeval.
  7. Heel veel sterkte gewenst aan de familie van het meisje , en aan de chauffeur en omstanders met het verwerken van de gevolgen van dit vreselijke ongeval.
  8. Heel veel sterkte gewenst voor jou en je familie.
  9. Typisch weer de televaag, doen als of het de schuld van de chauffeur is, maar ze schrijven toch echt het volgende. Dat het ongeval ontstond toen de bestuurder van de personenauto op nog onverklaarbare wijze op de verkeerde weghelft terecht kwam. En hoewel de chauffeur van de autotransporter nog probeerde uit te wijken kon een ongeval niet meer worden voorkomen. Lijkt me toch dat de bestuurder van de personenwagen helaas fout zat. Wens de familie van deze man veel sterkte met dit tragisch verlies. De chauffeur en zijn neefje zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht, hoop voor hun dat alles goed komt. Chauffeur en neefje veel sterkte en beterschap gewenst.
  10. Er hadden echt wel meer spanbanden gebruikt moeten worden. Als je zo'n boom stammetje op je auto krijgt is een ramp niet te overzien.:o Gelukkig is er wat dat betreft niets ergs gebeurd:angel:
  11. Gelukkig is de chauffeur vrijwel ongedeerd, maar gezien de ravage op de foto's is dat toch wel een klein wondertje.
  12. Je mag toch wel stellen dat de vrachtwagenchauffeur heel erg veel geluk heeft gehad.
  13. Gecondoleerd en veel sterkte voor gezin, familie en vrienden gewenst.
  14. Is flink met zijn neus de greppel ingedoken,ik denk dat je mag zeggen dat de chauffeur een engeltje op zijn schouder heeft gehad. Daar de chauffeur zelf uit zijn wagen kon komen en gezien de ravage.:o Hoop dat de chauffeur verder ongedeerd is,in iedergeval sterkte gewenst.
  15. Ik wens de familie en vrienden van het slachtoffer heel veel sterkte met het verwerken van dit verschrikkelijke verlies. En de chauffeur wens ik ook alle sterkte toe. Dit is wat je nooit meer vergeet .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden