Spring naar bijdragen

Teddybeer

Administrators
 • Aantal bijdragen

  6565
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  64

Over Teddybeer

 • Rang
  admin
 • Verjaardag 21-07-1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  drenthe

Converted

 • Locatie
  Thuis
 • Beroep
  Chauffeur, gek hé

Recente profielbezoeken

18594 profielweergaven
 1. verkeerstechnisch is het in jullie dorpje en drama, die winkels in die hoofdstraat. Maar ze kunnen die winkels beter laten zomals het is, en eindelijk eens een fatsoenlijke weg OM het dorp heen leggen.
 2. Teddybeer

  Matthieu

  Gefeliciteerd, jochie. 😜
 3. Teddybeer

  Hoefijzertransport

  Dan moet ie niet bij mij in de bak kijken als ik eens een keer in het buitenland kom. 🤣
 4. Teddybeer

  Nieuws in plaatjes

 5. Teddybeer

  handsfreeset

  @Pierre, dat het voor privee geleuter is denk ik ook. Zoals het overgrote deel van de telefoon gesprekken. Ik zit in iets ander werk als jij. Wij bellen vrij veel met klanten, collegas of planning. Onderandere om te laten weten wanneen je ergens bent of om laad of los locaties te bereken. Opzich zou dat wel op de vertrek locatie kunnen, maar niet iedereen ( de meesten) is gelijk bereikbaar. wij hebben in bijna alle autos een prima carkit zitten. De nieuweren zit die standaard in het Volvo audio systeem. In de voertuigen waar het niet in zit wordt door mij ook niet de telefoon opgenomen, tenzij het privee is en ik vermoed dat het wel eens dringend kan zijn. Dan is het risico ook geheel voor mij zelf........ Gelukkig is dat probleem vanaf maandag verleden tijd. Dan vertrekken deze autos naar een ver (en warm) oord, waar ze nog wel gek op euro 2/3 zijn.
 6. Teddybeer

  handsfreeset

  Als je baas graag wil dat je gebeld kan worden onder het rijden, kan ie ook wel zorgen voor een carkit. wel een auto van € 100.000, of nog meer, aanschaffen, maar geen carkit of radio met blue-tooth functie van € 200 er bij kunnen/willen bij kopen? Dan wachten ze ook maar met dat belletje tot je ergens stilstaat en er de tijd voor hebt om terug te (willen) bellen. Het kan even wat gezeur geven, maar misschien dat er dan over nagedacht gaat worden.
 7. Teddybeer

  fg2200

  Van harte gefeliciteerd
 8. Teddybeer

  Voorruitfoto's!!

  @corydon ook weer blij met dit plaatje.......😂
 9. Teddybeer

  Tuinkabouter on tour

  Ik weet het. Dat wordt bij nieuwe autos ook een probleem. Als NCH de containerinstallatie er op heeft en alles werkend heeft gaan we bedenken waar er nog wat ruimte is voor kledenrekken en opbergkisten voor wat noodzakelijke hulpstukken. Een ding is duidelijk, die troep komt niet in de cabine.
 10. Teddybeer

  Eetgelegenheid gezocht

  Hier kun je wel fatsoenlijk parkeren. Het is wat meer dan een gewone snackbar, al moet je wel goed op de openingstijden etten. https://www.anytyme.nl/Cafetarias/AnyTyme-Snack-Dine-Raalte-anytime-is-snacktime.htm
 11. Teddybeer

  Tuinkabouter on tour

  Nee, Gerrit. Dit is Ronald zijn vaste wagen. Dit is een Volvo FM 8x4. Ik rij (nu nog) op een Terberg 8x8
 12. Teddybeer

  Waar gaat de reis heen...???

  Aangezien collega een ouwe lullendag heeft mag ik een dagje met een oplegger stoeien. 7.15 starten en om 7.30 lossen in Diever. Dan naar de put en een vrachtje laden voor Assen. Daarna nog 2 vrachtjes naar Diever. Of 3. Of 4. Of .........
 13. Teddybeer

  Nieuws in plaatjes

  ligt die ouwe baas er nu nog? vorig jaar ook al.....🤨
 14. Teddybeer

  forumgebruikers gespot

  Dat is ook vaak mijn gedachte als ik een paar van die eigenrijders met zeecontainers zie rijden......
×