Spring naar bijdragen

Teddybeer

Administrators
 • Aantal bijdragen

  6334
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  60

Over Teddybeer

 • Rang
  admin
 • Verjaardag 21-07-1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  drenthe

Converted

 • Locatie
  Thuis
 • Beroep
  Chauffeur, gek hé

Recente profielbezoeken

13811 profielweergaven
 1. Tuinkabouter on tour

  Het was een zeilenbakje, geen idee of ie planken onderaan had, of een klep. Het scheelt dat het een van onze half verhardingen was. Die zijn wel stapelbaar.
 2. Tuinkabouter on tour

  Geen idee hoe ie het heeft opgelost, maar collega heeft het inderdaad los in de oplegger gekieperd.....
 3. Maar was dat aan de hand van de tolkast gegevens, of via camerabeelde? Als TS geen tolkas heeft dan valt dus die optie af. Hoe is dat verhaal van jou eigenlijk afgelopen?
 4. Tuinkabouter on tour

  Och, los lukt ook wel. Paar jaar terug was er een Letse chauffeur die bij ons kwam laden. Die wilde geen bigbags maar het gewoon los in de huitrailer........ Het werd er in Perm toch weer uit geschept......
 5. Tuinkabouter on tour

  Maar dat zit dan in "zakjes", neem ik aan?
 6. Voorruitfoto's!!

  Ze stabiliseren daar de ondergrond. Agrac noemt men dit product wat men "maakt". De rechter truck verspreid daar cement. Waarschijnlijk over een ondergrond van gebroken of gefreesd asfalt. De linker freest dat door elkaar zodat het een relatief homogeen mengsel wordt. Dus wordt dan de fundering voor een nieuwe weg. Hier achteraan komt dan een grader en/of shovel die de "onderbaan" onder profiel leggen zodat er gelijk asfalt op aangebracht kan (moet) worden. Aangezien er een chemische reactie ontstaat door het mengen, dient het (warme) asfalt er binnen 24 uur OF na 28 dagen aangebracht worden. In die tussenliggende periode kan de reactie dus het nieuwe wegdek aantasten. Dit wordt ook wel gedaan met een mengsel van bodemas (uit een verbrander) en zeefsorteerzand (uit een afvalsorteerinrchting). Dan noemt men het immobiliseren. De vervuiling wordt dan aan het cement gebonden zodat het niet in de bodem teracht kan komen.
 7. Leeuw

 8. Danny

 9. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  In eerdere berichtgeving, de linkjes en zelfs het citaat staan in dit topic, verklaarde deze gemeente tegenover de regionale omroep dat de ontheffingsvergunning was verleend aan het transportbedrijf om dat het volgens het transportbedrijf nodig was datchauffeurs op het terrein hun weekendrust zouden moeten houden "omdat ze bij hun (geladen) voertuig in de buurt moesten blijven". Daarom konden ze dus niet naar een hotel of recreatiewoning. Als dit dus de grond in om deze ontheffing voor 3 jaar te verlenen, bij wijze van proef, dan heeft men dus het college van B&W, en niet de gemeenteraad, voor gelogen. Of er heeft iemand te veel gezegd en probeert de directeur nu de schade te beperken door te zeggen dat men niet bij het voertuig hoeft te verblijven. Ik vermoed dat deze discussie in deze gemeente nog niet afgelopen is. Er zijn diverse (oppositie) partijen die bloed ruiken, zo vlak voor de verkiezingen. Daarna zal het wel richting doofpot gaan.
 10. Visboeren opgelet! Smeltwater uit de deuren is verboden!!!

  Als kiepers kleine steentjes verliezen kan je beter naar een spuiterij rijden dan naar een wasstraat, Andre. Als het bruin is dan zijn het kalkkorrels, en geen steentjes. En het bruine is dan ijzer wat uit je drinkwater wordt gefilterd voor je het uit de kraan haalt. Maar het feit blijft het zelfde.
 11. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Als dit een uitspraak van de directeur is, dan hebben ze die ontheffing van het bestemmingsplan dus bij de gemeente op een oneigenlijke verklaring weten los te peuteren. Het is dan dus helemaal niet zo dringend nodig om de chauffeurs in de buurt van hun (geladen) voertuig hun 45 urige wekelijkse rustperiode te laten "genieten"........
 12. Waar gaat de reis heen...???

  Tja, dat hadden ze kunnen doen. Hadden ze gelijk de terreinvaardigheid van hun wagenpark kunnen testen. Onze kraan was er al een paar dagen bezig geweest om een 2500 m2 betonvloer los te prikken. Moeten ze maar over nadenken voor ze een klus uitbesteden. Dan waren we helemaal niet gekomen.
 13. Waar gaat de reis heen...???

  paar jaar terug in Meppel ook al eens een werkje gehad bij de Scania. Tijdens de koffie vroeg iemand met een stropdas waarom we geen Scania 8x8 hadden. Die blik van hem was onbetaalbaar toen ie hoorde dat wij legaal 30 ton mogen meenemen op 4 assen. Om van de draaicirckel maar niet te spreken.
 14. 18 jaar

  Zodra je een B rijbewijs hebt kan/mag je een chauffeurspas aanvragen.
 15. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Neuh, maar wel als jij dat weekend bij die controleur voor de deur hebt gestaan omdat je zijn eenzame vrouw gezelschap hebt gehouden....... Niet iedere werkgever laat zijn auto in het weekend nog even een ritje doen, zeker niet als die auto niet op de zaak terug komt.
×