Spring naar bijdragen

Teddybeer

Administrators
 • Aantal bijdragen

  6465
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  63

Over Teddybeer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  drenthe

Converted

 • Locatie
  Thuis
 • Beroep
  Chauffeur, gek hé

Recente profielbezoeken

16341 profielweergaven
 1. Teddybeer

  Teddybeer ontmoet Abraham

  Hartelijk dank voor alle wensen. we gaan er proberen wat moois van te maken, de volgende 50 jaar..... 🤣🤣🤣 De start is in elk geval al goed.... 🤘
 2. Teddybeer

  Fnv in zwaar weer.

  Nee. MEDE omdat men voor het zelfde loon wel elk weekend thuis is, bedanken vele (Nederlandse) chauffeurs voor de eer om ergens 2 dagen te staan wachten tot men weer wat mag gaan doen.
 3. Teddybeer

  wist je dat

  Verglaasde remmen "krijgen" is niet zo moeilijk, Bart. een rustige rijstijl en veel de motorrem of de retarder gebruiken ( en een aanhanger die goed remt) kan al voldoende zijn om dat probleem te veroorzaken.
 4. Teddybeer

  Je auto op een mooie lokatie

  Doe die achterste van de bovenste rij maar. is moeders ook weer tevreden.......
 5. Teddybeer

  Cabine staat in brand, vrachtwagenchauffeur naar ziekenhuis

  Volgens mij wel...... http://www.112marum.nl/marum-fileleed-door-vrachtwagenbrand-op-a7/ Lijkt me ook niet echt gezond als je in die rook/hitte zit..........
 6. Teddybeer

  wist je dat

  Dit zullen "patatters" zijn. De tafelaardardappels die jij in de winkel koopt zullen voor een boer iets meer opbrengen, maar het is een feit dat er heel veel bij de prijs op komt voor de eindgebruiker het uit de winkel heeft gehaald. Veel telers zijn gedwongen (door de financier) om contracten af te sluiten met de grote verwerkers om een "gegarandeerde" afname veilig te stellen. En dat weten afnemers als Aviko maar al te goed. Bloembollen worden al ruim 30 jaar in het oosten van het land verbouwd, dat is niets nieuws.
 7. Teddybeer

  Waar gaat de reis heen...???

  Voor jou is het bij ons in de buurt. Voor ons is het nog best een pokke eind fietsen......
 8. Teddybeer

  Waar gaat de reis heen...???

  Heb je wel al bekeken welke Berlikum?
 9. Teddybeer

  forumgebruikers gespot

  Even na 7 uur Leeuw op de A28 bij Hooghalen.
 10. Teddybeer

  Truckstar 2018

  Ik kom ook nog wel even......
 11. Teddybeer

  wist je dat

  Ik gaat ie niet winnen, met zo'n kip. Heb je dat niet aan een admin gevraagd? Die kan het gelijk voor je fixen. Ook als je je schermnaam wilt veranderen kan een pb de oplossing zijn. zeg maar welk account er weg moet, of een naam gewijzigd moet worden.
 12. Teddybeer

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Zo de waard is........
 13. Geheel met je eens. Maar ik heb ook nog zo'n ouderwets fietsenrek voor 3 fietsen. Ding is alleen al goed voor de maximale kogeldruk. maar ik durf er gerust 2 electrische fietsen op te zetten zonder dat er wat gebeurt. Dit integenstelling tot de meeste nieuwe dingen, die je zonder enige moeite over het dak heen gooit. Daar zou ik al twijfels bij hebben om er 2 lichtgewicht racefietsen op te zetten, laat staan er mee te gaan rijden.
 14. Dat was ook mijn eerste gedachte. Die zware electrische fietsen....... Maar ik denk eerder dat de "moderne" recentelijk gekochte fietsendrager eerder oorzaak zijn dan de zware, lompe fietsendragers van de "eerste generatie".
 15. Teddybeer

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Och, als je niet beter weet ben je met heel weinig al snel tevreden. Dat blijkt uit alle berichten van Ron......
×