Spring naar bijdragen

happy trucker

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    65
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

happy trucker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. FTL = Full Truck Load LTL = Less than Truck Load
  2. happy trucker

    File ratten

    De belijning daar is sinds afgelopen woensdag veranderd inderdaad. Er zijn nu 3 rijstroken richting Breda, en bij de afrit Kleine Bareel moet de linker rijstrook invoegen naar de middelste. Ik kwam er gistermorgen voorbij, en ondanks dat er 3 km vantevoren al borden staan dat het 3 rijstroken zijn en dat de linkerstrook moet invoegen, heeft 99% dat nog niet in de gaten. Gevolg: rechterrijstrook is compleet vrij en op de 2 linker staat het stil. Ik jij dan gewoon over de rechterrijstrook alles voorbij rijdt, probeert men je constant van de weg te drukken. Dan vraag ik mij af, blijkbaar zit iedereen te slapen of let niemand op de belijning en de borden.
  3. Stel een rijverbod in bij een windkracht harder dan 3 Beufort voor deze mautontduikende auto,s. :bey:
  4. happy trucker

    Beverly.

    Ibo en Jennifer, gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd. Ik lees het nu net en vind het verschrikkelijk dat zulke dingen goede mensen overkomen. Weet verder niet wat ik moet zeggen, maar ik denk aan jullie. Hoop dat jullie de kracht vinden om door te gaan. Paul.
  5. happy trucker

    Echt ver weg

    Ik vind je verhalen heel leuk en interessant om te lezen. Vooral omdat ik zelf ook vreselijk veel over de wereld heb gezworven en gewerkt. Daardoor kan ik mij heel goed inleven in de dingen die je beschrijft. Het is omdat ik niet zo erg durf, maar anders zou ik heel veel kunnen vertellen over mijn avonturen als reiziger en als chauffeur op de diverse continenten. Ik lees je verhalen dan ook van A tot Z. En hoop op nog veel meer van je. Misschien dat iets kortere zinnen de leesbaarheid ten goede komen, maar vooral GA ZO DOOR. Paul.
  6. meestal kun je op de grens daar wel een plekje vinden, anders bij het tankstation. Zeker deze week zal het er niet zo druk zijn, ik zou de gok wel willen nemen.
  7. Hij heeft ook een oud?? vulpunt van een LPG installatie omver gereden. Waarschijnlijk was deze niet meer in gebruik, zag weinig paniek er om heen.
  8. Worden bloemen en planten tegenwoordig in een walking floor vervoerd?
  9. happy trucker

    ADR voor 300 zloty

    Voor een deel heb je gelijk. Maar ik zal je 1 voorbeeldje geven van wat ik vorig jaar zelf heb meegemaakt in Hannover. Moest daar een vracht Phenol lossen, jij weet wel wat voor tuig dat is. Op de losplaats aangekomen zegt een pipo van die fabriek, chauffeur hier is een potje, wil jij even een monster nemen bovenuit de tank. toevallig had ik daar een bordje gelezen waarop stond, dat de chauffeur geen monster mag nemen, maar dat iemand van de fabriek dat moet doen. Dus ik zeg dat, en weiger om een monster te nemen. Wat doet die pipo even later, gaat naar boven, maakt het deksel open en neemt een monster. zonder enige bescherming, Het enigste wat hij droeg waren een paar handschoenen. In zo,n geval ben ik als chauffeur toch blij dat ik wat meer weet van dat produkt. en niet mee ben gegaan omhoog , maar op een afstandje heb toegekeken.
  10. happy trucker

    ADR voor 300 zloty

    Nee, al 2,5 jaar niet meer. Ik heb een Nederlands paspoort, wordt daar niet meer gewaardeerd zoals je weet. En het gaat om mijn eigen veiligheid, hoe een werkgever daar over denkt is zijn probleem
  11. happy trucker

    ADR voor 300 zloty

    Ik neem maar aan dat dit hilarisch bedoelt is???? Maar als je dagelijks met deze producten bezig bent, en je eigen veiligheid/gezondheid belangrijk vind, wil je echt wel iets meer weten over het spul waar je mee werkt.
  12. happy trucker

    ADR voor 300 zloty

    Ik ben het deels met je eens. Maar wanneer er echt een calamiteit voordoet en dan vooral tijdens laden of lossen van met name een tankwagen, lijkt het mij toch wel handig als je iets meer weet over de specifieke eigenschappen van de lading. Je hoeft geen chemicus te zijn, maar enige kennis van de stof is toch wel handig. Daarom snap ik ook nog steeds niet waarom een schriftelijke instructie zoals die tegenwoordig nodig is voldoende is. Op de oude gevaren kaarten die je vroeger had stond toch meer product specifieke eigenschappen van die stof. In bepaalde situaties, was dat toch handig. Of is dit zo zeer vereenvoudigd om onze """collega,s"" die het ADR kunnen kopen voor een habbekrats tegemoed te komen????????????
  13. Met 120PK kom je ook overal. En kon men er ook REDELIJK mee uit de voeten. Of het nu een ritje naar maastricht was of naar Napels. Groot voordeel is dan ook dat je niet zo veel snelheidsovertredingen maakt, en je maakt lekker wat uurtjes. Is allebei goed voor je portenomee.
  14. sorry Huub, Ik had het niet over jou , maar over het kaderlid Theo die in de posting werd genoemd. die ken ik namelijk persoonlijk, en weet hoe hij was.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden