Spring naar bijdragen

Marco Duistermaat

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Marco Duistermaat

  • Verjaardag 09-10-1968

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marco Duistermaat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wijnand sorry:( beetje laat maar nog van Harte:cake: Gefeliciteerd.En nog vele jaren.Neem nog maar een peanut met je verjaardagLOL Groeten
  2. Corinne, Van Harte:cake:Gefeliciteerd.Maak er nog een leuke dag van. En de beste :tu:wensen voor 2009.
  3. Klopt inderdaad er was bij mij braakschade en had procesverbaal.Dus niet zomaar extra verzekering afsluiten.maar als je het de verzekering vraagt zeggen sommige toch dat het niet via inboedelverzekering kan.Hebben liever dat je een extra en meteen duurdere verzekering afsluit:mad:.
  4. Mijn prive spullen als die gestolen worden kan ik verhalen op mijn inboedelverzekering.Mijn 27 mc bak en televisie werden uit de truck gestolen.Bij navraag bij verzekering (interpolis)zeiden ze eerst dat dit buiten de dekking viel.Bij navraag oa politie en verzekeringsagent kwam de volgende tip.nl 10% van de inboedel mag buitenshuis gebruikt worden.Maar dan moet wel onderweg en thuis te gebruiken zijn. Na de vezekering hierop te hebben gewezen zijn ze hierdoor toch tot uitbetaling overgegaan.:tu:
  5. Ik heb er ook wat gehad(stuk of 5) op de A12 hoofrijbaan Bij Utrecht.. Allemaal :mad:22 :mad:euries.Zowel overdag als 's nachts.Paralelbaan is 80.Hoofdrijbaan 100,dus ik dacht gewoon gaan,maar helaas vanaf 87 km boete.Hou me nu netjes aan de snelheid en het gaat goed.
  6. Gefeliciteerd:cake: Bonny :tu: Super......En nu maar veel KMers en veilig opweg
  7. :tu:Ja,wij rijden wel cement maar dan met bulk.En silo's met mortel,zand(vooral zand voor sportvelden) en straalgrit.
  8. Leuke dagen en ervaringen :tu: Jan.Maak je toch ook niet eleke dag mee
  9. Marco Duistermaat

    PTO & Digipas?

    Ja,en de motor mag toch ook draaien wel lekker als je geen standkachel hebt.
  10. SUPERHOORN:tu: Als ze dan niet meer aan de kant gaan weet ik het ook niet meerLOL. En wat betreft die TGV hoorn maakt wel veel geluid,Ik heb er zelf ook een opzitten .Heb je soms ook wel nodig .Al een paar keer gehad dat ze naar rechts of links komen terwijl het helemaal niet kan.ff toeteren en weg zijn ze.ff weer bij de les blijven.
  11. Ga ff een dagje een paar bedrijven persoonlijk langs werkt 10 keer beter.Dat van op de lijst zetten is mooi maar hoor je meestal niks van. Veel succes met je zoekactie.:tu:
  12. Ben er gisteravond nog ff geweest .Even gegeten.Leo was er zelf.Top restaurant.Oude gezelligheid.Prima eten en sanitair.:tu:
  13. alweer een erbij???bekende van jou dan??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden