Spring naar bijdragen

belgiancourier

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

belgiancourier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. ja het zou goed kunne dat het frigo®express was rijden met witte wagens met rode letters en de trekkers hebben meestal een H of LV plaat als ik me goed herriner.
  2. belgiancourier

    Budapest Hongarije!

    ivm met dit vignet voor hongarije. ik ben een paar weken geleden voor aggreko nor naar hongarije geweest met een spoedbestelling in mercedes sprinter. was ook men eerste keer, dus ik kom aan bij de grens, ga eerst in het tankstation voor vignet, die blijke het ni te verkope maar in klein barakje verderop de parking. oke goed ik daarheen vraag om vignet, bleek dat je dan je papiere van de wagen moest afgeve, dus weer eens ff wandele. eindelijk met alles trug in de barak, krijg ik enkel een ticketje mee, dus geen sticker zoals, slovenie, slovakije, oostenrijk, ... ik heb het nog eens gevraagd of dit wel degelijk het vignet was, en het werdt bevestigd, maar toch vond ik het maar raar. dus klopt het nu dat dat vignet gewoon een ticket is of hebbe ze deze belg daar eens goed int zak gezet.
  3. belgiancourier

    De Caraven

    in luik zijn idd tellers en geen hoogtecamera's e.d. ik kan het weten als belg kom er ook geregeld met men bestelwagen of privé wagen en flitst telkens
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden