Spring naar bijdragen

Akadoenka

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Akadoenka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Zijn er bij jou bedrijf veel oostblokkers in dienst? En hoe werken zij? 3 weken werken, dan een wee naar oostblokland. Iedere weekend vrij en dan wonen in een sta caravan op het terrein?
  2. Herman, waar werken jullie eigenlijk voor? Gestrande auto's ophalen voor verzekering o.i.d.? En dat dan door heel europa en ver daar buiten als ik het goed begrijp?
  3. repatriering voertuigen ophalen is afwisselender / verder weg dan gewoon autotransport? waar werk je herman?
  4. Hoi, Ik ben al enige tijd op zoek naar een nieuwe baan binnen de vervoersbranche. Het autovervoer trekt me wel zover ik hier over kan oordelen. Zou iemand mij in het kort kunnen uitleggen wat een autotransporter chauffeur nu precies doet? (wat zijn zijn werkzaamheden en hoe worden die uitgevoerd). Graag zou ik ook langere tijd van huis weg zijn, en verre afstanden rijden. Is dit mogelijk met autotransport? En aan welk bedrijf moet ik dan denken? Vriendelijke bedankt :sjalom:
  5. Flinke klapper .... rijden wel veel mensen door!
  6. Goeie dag, Ik ben op zoek naar bedrijf waar je door heel europa rijdt (mag ook verder) en dan niet alleen maar vaste routes. Maar dus zeg maar een bedrijf waar je overal komt en veel kilometers weg. Hoelanger van huis hoe liever! Wie kan me een (nederlands) bedrijf aanraden?
  7. Goeie dag, Zijn er hier mensen die internationaal koeriers werk verrichten / hebben verrichting met een bestelbus / bestelwagen? Ik vraag me af waar deze chauffeurs slapen. Slapen jullie in de bagageruimte op een luchtkussen, voor in de cabine op de stoel(en) of hebben jullie de luxe dat jullie een hotel mogen nemen? Waar bestaat jullie vracht uit als je internationaal rijdt? Lijkt me dan dat je het meest voor vaste bedrijven rijdt toch. Welke bus rijden jullie rond? sprinter, reanault master, vw, bestelwagentje?
  8. Hallo, Wie kan me wat meer over het bedrijf STAR transport vertellen? Ik wil hier gaan solliciteren, omdat het me trekt dat ze door heel europa rijden en ook richting turkije gaan. Alvorens ik op gesprek ga zou ik graag wat meer info willen weten van een onafhankelijk iemand. Cijfers, prive info van het bedrijf etc hoef ik niet te weten. Daar kom ik wel achter. Maar meer ervaringen van chauffeurs. Ik denk dan meer aan vragen als: - heeft er iemand gewerkt of kent iemand het bedrijf - waar rijden ze voornamelijk / hoofdzakelijk op - hoelang ben je weg van huis Ik zie ze zeer regelmatsig op het industrieterrein in herkenbosch staan, bij de truckstop. Lijkt dus alsof die mannen weken van huis zijn? Groetjes!
  9. Goeie dag, Ik ben een beetje rond aan het snuffelen voor een nieuwe baan. Een baan waar ik langere tijd van huis kan zijn. Nu ik gescheiden ben hoef ik niet meer ieder weekend thuis te zijn. Als ik eens een weekend kan overstaan bij een routier bv vind ik dat gezellig. Ik heb diverse bedrijven gezien die wel eens weekenden over staan. Autotransporters, zeegers, star transport. Voor de autotransporter en zeegers heb ik al twee leden een pm gestuurd. Maar kan mij iemand wat meer vertellen over Star Transport (ze rijden voornamelijk met olaf mega trailers door heel europa). En kan mij iemand wat vertellen over het uitzonderlijk vervoer? Dat trekt me nl ook wel. Waar slaap je, hoelang ben je van huis, rij je vnl in de nacht uren? Vriendelijke groet en heel prettig weekend
  10. is brinkman koeltransport een bedrijf waar je de halve wereld kan zien? Of pendeldiensten?
  11. Hallo, We kennen het als chauffeur allemaal. Vaak lange dagen, en door moeten rijden om die ene vracht nog net op tijd de boot in te kunnen krijgen bv. Sommige dagen zijn erg relax, andere dagen zijn druk waardoor je moe wordt. Vroeger nam ik zo heel af en toe wel eens een ephedra supercap. Deze zorgde er dan altijd voor dat je weer fris en fruitig en fit achter het stuur zat. Helaas zijn deze een aantal jaar geleden illegaal geworden. Dus ik gebruik ook niks meer dan koffie, redbull etc als ik moe ben en geen powernap kan doen. Gebruikt iemand van jullie wel eens een upper? En zoja welke?
  12. Blij om te horen dat jullie ook zo denken als ik. Zelf heb ik destijds ook voor veiligheid gekozen, voor mezelf en voor andere
  13. Akadoenka

    autotransporters

    Wow wat een end, die is voorlopig nog niet thuis. Gestrande vakantiegangers ophalen?
  14. Goeie dag, Ik zie net dat ik me nog niet heb voorgesteld en dat ik dat hier kan doen. Nou laten we kort en krachtig zijn wat het voorstellen betreft: Ik ben een 27 jarige limburger die rijdt bij een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in koel en vriestransporten. Mijn werk bestaat uit het rijden door heel europa, ben dus veel onderweg. Vriendelijke groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden