Spring naar bijdragen

Paul Deijkers

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  360
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Paul Deijkers

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 06-06-1974

Converted

 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Modelbouw
 • Beroep
  vrachtwagenchauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Aan de grote tafel; voor de bar zeg maar. Zat ook nog een chauffeur van De Lely bij,waar ik anderhalf jaar geleden mee het weekend heb overgestaan op Wertheim.
 2. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Bij de Heierhoeve zitten tafelen met CoCoolkast :-)
 3. 1. 39 2. 24 3. d 4. a 5. b, prijsconcurrentie blijft en wordt nog altijd over de rug van de chauffeur uiygevochten 6. a 7. a 8. b 9. a
 4. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Gisteren Fleur weer eens tegen gekomen :-)
 5. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Moet nog steeds een bak in... communiceert wat makkelijker ;-)
 6. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Maandag Fleur tegen gekomen. Dinsdagmorgen 2x ingehaald door Anton001 op de A2.
 7. Klopt, Wendy. Als ik volgens haar de eerste ben, die normaal vraagt wat er aan de hand is, ipv zelf conclusies trekt. Waarom zou ze dan liegen? Volgens de verhalen zou haar scania ook in beslag zijn genomen. Da's dus overduidelijk van niet. Da's hetzelfde als met 2 van mijn collega's. Beide in scheiding; vervolgens krijgt de ene wat met de ex van de ander. Iedereen weet precies hoe het zit, zonder ook maar 1x aan die ene collega gevraagd heeft hoe het zit...
 8. Ik ken toevallig de chauffeuse van die scania. Heeft bij Boks eerst met een FM voor Cargo getrokken. Volgens haar zijn er geen auto's of pasjes ingeleverd. Ook het uitzendbureau-verhaal is haar onbekend. Het rommelt wel, maar het wordt links en rechts weer flink aangedikt.
 9. Klopt, Arie. Wij zijn niet voor niks de elite-chauffeurs Ik heb er geen problemen mee of er nou wel of geen eettent bij zit. Ik parkeer m'n auto, zonder er zelf ook maar 1 cent voor te betalen, spring op de fiets en sta 20min later lekker thuis bij mijn vrouwtje Wat wel stoort, is dat er behoorlijk verschil in de medewerkers van PB zitten. De ene laat me zo binnen of buiten zonder verdere vragen en de andere wil zelfs een officiële bevestiging vanuit Noordhorn... Maarre, eettentje, dan hebben we het inderdaad niet over een bwuhger king of een subway. De beren is idd toch ff te ver lopen voor de gemiddelde chauffeur.
 10. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Van de ca 280 autotransporters, zijn er maar 13 TGS-en. Waarvan er maar 1 een 'gevarendriehoek'links in de hoek heeft staan :-)
 11. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen Alberto weer eens gezien en gesproken in Zeebrugge. Bij Antwerpen kwam ik Rob510 tegen met zijn nieuwe oranje apparaat (is nog ff wennen, vandaar de late reactie ;-) ) Bij Brecht Ger begroet en later bij Breda FranceRoutiers gespot, maar die had mij niet in de gaten.
 12. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Ik ga me nu heel diep schamen, Veroon.... 1x missen kan, maar 2x op 1 dag; mijn oprechte excuses, want ik heb je echt niet gezien. (misschien m'n bril nog eens schoonmaken ) Deze week wel 2x die bolle uit Fryslân tegen het 'bevallige' lijf gelopen.
 13. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Klopt, was ik. Bij Zwolle Marco555 met z'n nieuwe daimler (maandag dus) Vanmiddag om 17.00 bij Ede: Pierre? Zag je te laat en wss bovendien undercover met een TGA.
 14. Paul Deijkers

  MAN topic

  Johannes, ga je mond spoelen! Da's een Volvo Duett, waar de slijptol ingezet is. ;-)
 15. Paul Deijkers

  forumgebruikers gespot

  Marco555; haalde ik jou afgelopen vrijdag in op de A28? Geen vaantje, wel een zonnebril op. Ik had er weer een vracht van die rechtsgestuurde sterren opstaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...