Spring naar bijdragen

nick

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

nick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. special thanks aan peter (europeaan) voor het uitgebreide verhaal, heb alles uitgeprint en heb nu een goed idee wat te verwachten.
  2. bedankt voor de reacties jongens, hier heb ik wat aan, dat ik de grens moest vermijden om te staan, had ik al vermoed. Ik zoek liever wat veiligs op, en in noodgeval heb ik altijd nog een spanbandje liggen :) ik ga de route luxemburg-lyon nemen, (40 ton) dan ga ik proberen de eerste dag in Uchizy te geraken bij de routier, en dag 2 doorrijden tot los adres als dat lukt met de uren, als dat niet gaat dan zoek ik nog wel een routiertje voor de grens op ivm met de veiligheid..., ik hoef toch pas woensdag te lossen. nick.
  3. Hallo, Ik ga volgende week van rdam naar barcelona, wie weet een paar leuke rustplaatsen met eet en douche gelegenheid op die route? En de route, hoe zouden jullie dat doen, ik kan natuurlijk via parijs, maar zat zelf te denken om via lyon te rijden... Alvast bedankt voor de reacties, is mn eerste keer die kant op...
  4. nick

    terminals

    sorry voor de late reactie, maar bedankt rob, hier heb ik veel aan, ben zelf met een excel lijstje bezig met de diverse terminals hierop met openingstijden en pauzes, faciliteiten en dergelijke en dit is een mooie start
  5. nick

    terminals

    heeft iemand nog een up to date lijst met adressen en openingstijden van de diverse terminals in europa? als iemand deze kan doorsturen naar me of online zetten zou dit fantastisch zijn. ik gebruikte die van wim on the road, maar heb deze stom genoeg nooit opgeslagen... en deze is nu offline... alvast bedankt.
  6. Idd, mijn trekker is gelimiteerd op 84, en ik vindt het wel best, zet em vaak nog op 81/82 kword per uur betaald dus waarom haasten en vliegen, beter plannen zeg ik!!!
  7. nick

    werk

    Nou nou heren, niet gelijk blaffen als de man een paar spreekfauten maakt Maar ik geef jullie gelijk als je zegt dat email "the way to go" is, tevens kan je dan in word bv een spellingscontrole uitvoeren, want ook in het transport kijkt men hiernaar. Ik heb 4 maanden thuis gezeten en ongeveer 70 bedrijven benaderd, en ik heb ook maar 1 jaar ervaring... MAAR... toch deze week aangenomen... en bij thuiskomst zat er nog een mailtje in mn box van een ander bedrijf die me ook wilde uitnodigen, in andere woorden blijf hoop houden want er zijn wel banen! Succes ermee en laat je hoofd niet hangen!
  8. Het wordt weer eens tijd voor goed nieuws, en dat heb ik IK ben vandaag namelijk aangenomen! Ik ga in de winkeldistributie bij een lokaal bedrijf. Mooie loonschaal kunnen bedingen en de rest is allemaal prima volgens cao geregeld, verder ken ik al een paar mensen die er werken, dus dat is ook erg fijn. In ieder geval wil ik de mensen die voor me bezig zijn geweest alsnog bedanken voor hun tijd en moeite. Ik hoop dat de rest van de forumleden die werk zoeken ook snel aan de bak kunnen. See you on the road, Nick.
  9. bedankt voor de info jongens, ik ga ermee aan de gang. Hoop dat ik weer snel aan het werk kan... De rijke heb ik al meerdere malen gebeld, deze hebben voorlopig niemand nodig... Van duijn heb ik per email benaderd, maar nog niks vernomen, kzal er eens achteraan bellen... Josbol heeft ook email gekregen van me.
  10. nick

    De Tankstop in Luithagen-Haven.

    Goed eten idd, vaak geweest daar, ook altijd gezellig sfeertje aan de bar.
  11. Hallo, Nou ik ben dus nick en woon in zeeland op het moment. Ben op zoek naar een baan in de transportsector, heb een jaar als chauffeur mogen werken, vervoerde toen zeecontainers en koelers. (heb vroeger in de ict gezeten, maar heb mezelf omgeschoold omdat ze zoveel chauffeurs zochten...) Heb inmiddels ik weet niet meer zoveel bedrijven aangeschreven en gemaild en gebeld... Telkens is het antwoord hetzelfde: we zoeken op dit moment niemand... Als er al vacatures te vinden zijn is het vaak zo dat men een bestand met mensen aan het opstellen is voor betere tijden, maar echt iemand aannemen schijnt heel bijzonder te zijn vandaag de dag. Ik word er niet vrolijk van, en als dit nog langer duurt kan ik ws mn huis verkopen... Zit nu al maanden thuis... Kzou het liefste internationaal rijden, ik heb ook geen relatie op dit moment dus weekenden of zelfs weken weg is geen probleem, dit doe ik zelfs graag... Als er iemand is die een chauffeur nodig heeft met een goede inzet en een stuk ervaring (1 jaar) in containers, koelers, curtainsiders. Stuur me dan een PM. Of als iemand anders tips of opmerkingen heeft die wellicht kunnen bijdragen aan het vinden van werk... reageer maar of stuur PM. Bij voorbaat dank, Mvrgr, Nick
  12. heb inderdaad meerdere malen over examen gedaan zowel c als c-e, waarbij VTL je ook nog eens verplicht om als je zakt weer meerdere lessen te nemen voor je her-examen, dus de kosten kloppen op zich wel, maar ik schrok gewoon van het bedrag. Als ik nu op zou stappen, wat ik op zich niet wil, want de rest is gewoon retegoed geregeld bij het bedrijf dan zijn de kosten die ik terug moet betalen helemaal veel, wellicht het dubbele??? dus dat is geen optie voor me opt moment, ga in goed overleg met het bedrijf denk ik een meerjaren plan van afbetalen afspreken want ben niet van plan om krom te gaan liggen voor die opleiding... enigste maar ik wel over ga mekkeren is de basisopleiding, die ga ik dus echt niet dokken want dat was niet afgesproken. Heb de VTL nog eens aangesproken hierover en vindt dat al die extra lessen die ze me verplicht hebben laten nemen nergens op slaan, want ben zelf van mening dat ik niet beter rij opt moment dan dat ik deed opt moment van mn eerste examen, maarja tis niet anders... ben zowiezo van mening dat veel rijopleidingen vandaag de dag meer gaan over geld verdienen voor de rijschool dan over veilig het verkeer in gestuurd worden want ben paar keer gezakt terwijl ik zelf vondt dat ik perfect reed en dat de examinator dan zei, helaas... het kijkgedrag is nog niet voldoende!!! dit terwijl ik dan GVD bijna kramp in mn nek had vant kijken alle kanten op.... En dan had de rijschool ook nog het gore lef om te zeggen bij het slagen: kom je dan binnenkort een kratje bier brengen, omdat je bent geslaagd? nou die kunnen ze mooi in hun reet steken! de gieren.... bedankt voor de reacties, ik ga me maar focussen op de mooie kanten van het vak en maar niet teveel nadenken over de kosten die het met zich mee heeft gebracht voor me, lijkt me het beste. Nick.
  13. Hallo allemaal, Ik ben een beginnend chauffeur en heb het idee dat mij een oor aangenaaid wordt, in eerste instantie zei het bedrijf waar ik inmiddels voor werk dat zij en VTL alle kosten voor zich namen en dat ik dan voor 2 jaar aan een contract vast zou zitten, op zich klinkt dit goed, maar nu zeggen ze dat de kosten te hoog zijn, ik ben een paar maal gezakt voor examens en er zijn hierdoor extra kosten gemaakt, waardoor het bedrijf nu zegt dat ik zelf voor deze extra kosten moet opdraaien, ik dacht dat deze kosten wel mee zouden vallen (dacht aan 1000 euro ofzo) en heb dit mondeling toegezegd, omdat ik op dat moment het wel redelijk vond dat ik zelf voor extra kosten moet opdraaien, immers ik ben zelf degene die zakt voor een examen... Ik heb inmiddels een brief van ze binnen met de gespecificeerde kosten en ben me rot geschrokken... een som van maar liefst 3000 euro!!! ze willen me tevens de helft van de basisopleiding laten betalen, een lieve som van 700 euro... Dit zijn we ZEKER niet overeengekomen!! Ik zit hier echt mee in mijn maag, ik vind het werk hartstikke mooi maar wat ik hier nu mee moet??? Het bedrijf beviel me wel goed... dacht ik... tot ik deze brief binnen kreeg, het liefst zou ik nu naar een ander bedrijf toestappen met de vraag of hun wel deze kosten willen dragen en overnemen want ik heb het al niet breed en nu vraag ik me helemaal af hoe ik de dingen rond moet gaan krijgen zo, want al kan ik het maandelijks in termijnen betalen het is wel een HELE FLINKE kostenpost op deze manier. Ik heb het idee dat ze mij alle kosten willen laten betalen en als klap op de vuurpijl mij ook nog vast laten zitten aan een contract voor 2 jaar, lijkt me nogal dubbelop. In het begin van de opleiding viel me ook al op dat andere cursisten reisvergoeding kregen van hun bedrijf, terwijl dat bij mij niet zo was... Geef me alsjeblieft raad en tips wat ik hier het beste mee kan, want ik ben hier echt heeeeel misselijk van... Barf Alvast bedankt. Nick.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden