Spring naar bijdragen

Gemusejager

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  593
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Gemusejager

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 1. Op maandag 10 februari jl. heeft het tweede overleg plaatsgevonden tussen TLN, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en de Unie over de cao voor het beroepsgoederenvervoer over de weg 2014. Na afloop van dit overleg is de datum voor het volgende cao-overleg vastgesteld op 18 februari a.s. TLN heeft de vakbonden vandaag schriftelijk op de hoogte gesteld van het feit dat de onderhandelingen op 18 februari a.s. niet zullen worden voortgezet. De brief gericht aan de vakbonden met daarin de reden van afzegging is hier te downloaden. Bron : TLN
 2. Pfffff, nog steeds je mening klaar zonder verdere onderbouwing ?
 3. In de eerste instantie wel, maar hij heeft Pinkeltje maar weer heel snel weggestopt. Stelletje lamlendige azijnzeikers ..
 4. Karel, blijf nou eens bij de feiten en haal geen metselaars en andere voorbeelden aan. Uitzendkrachten in het BGV kan je niet negeren. Wie heeft het over personeel betrekken bij tariefstelling? Ik niet dus geef er geen andere draai aan. misschien vindt u het gebruikelijk dat een chauffeur zijn beloning moet afstemmen op een tarief wat een opdrachtgever wilt betalen, ik niet. Dat noemen we oorzaak en gevolg omdraaien. In die asociale Login cao stonden nog wel meer 'verbeteringen"al het om beloning en arbeidsvoorwaarden ging, maar dat hoef ik u wellicht niet uit te leggen. Wat betreft uw opmerking over slimmer plannen en arbeidssystemen , wel als dat uw enige argument is over dit dan bevestigd u eigenlijk iets heel anders: Uw kruistocht tegen de vakbeweging en alles wat daar mee samenhangt. Structurele en fatsoenlijke oplossingen zie ik in uw plan toch echt niet terug, als loondienstchauffeur dan...
 5. Gé, je hebt helemaal gelijk. Het plan ( of luchtspiegeling), van Karel lijkt nergens op. Uitzendkrachten worden buitengesloten, arbeidsvoorwaarden moeten maar op bedrijfsniveau afgesproken worden., maar hij heeft het niet over een eventueel tarief wat een opdrachtgever dan maar moet gaan betalen. Opdrachtgevers kunnen ook rekenen, die gaan echt niet eventueel meer betalen omdat bedrijf x zo nodig zijn eigen arbeidsvoorwaarden gaat hanteren. Karel wil, zo zie ik het naar bedrijfscao-tjes ala Login van die "rechtverdraaier"uit Haarlem. Daar dacht men ook asociaal om te kunnen gaan met de arbeidsvoorwaarden van de chauffeurs. Wat als je als chauffeur langere tijd ziek wordt? Wat denk je dat er met de verkeersveiligheid zal gebeuren als mensen te maken krijgen met prestatiebeloning? Ik hoor Karel nergens over "slimmer"plannen"en over arbeidssystemen, nee we leggen het ondernemersrisico makkelijker bij de chauffeur omdat die toch niets durft te zeggen.
 6. Gemusejager

  Dalessi, zoals verwacht

  Iemand met bijna 6000 postings vanaf 04-2011 hoeft geen 45 uur te maken, die heeft zijn belangen op een heel ander vlak liggen.
 7. Gemusejager

  Dalessi, zoals verwacht

  Er is dus een vervoersmanager aangesteld, was die er dan eerder niet of was dat niet nodig bij een postbusadres ?
 8. Gemusejager

  Dalessi, zoals verwacht

  Welke werknemers uit Nederland ? 1 van de voordelen is op dit moment dat er charters gevraagd worden voor Nederlandse ritten , iets wat niet eerder voorkwam bij die onderneming. Van vrijwillig inleveren van de vergunning is geen sprake, die was al eerder ingetrokken. Tijdens een beroepsperiode kan je dan nog doorrijden op een NL vergunning, en om gezichtsverlies te voorkomen doe je alsof je vrijwillig inlever.
 9. Gemusejager

  Dalessi, zoals verwacht

  Hoop dat we nog een verhuisbericht zullen ontvangen.
 10. M.A.W. leve de Login-cao , duidelijker kunt u niet zijn.
 11. Gemusejager

  en weer een

  Tenzij hij alleen maar met zijn advocaat mag spreken......
 12. Rik heeft gelijk. Nieuwe ronde, nieuwe "kansen".
 13. Wat lul je nou? Laat die grote meerderheid dat niet zelf gebeuren?
 14. Fyftie-fyftie dus, en dus eerlijk verdeeld.
 15. Die 184 hielden hun rug recht, dat is ook recht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...