Spring naar bijdragen

Hendrik 68

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    416
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Hendrik 68 geplaatst

  1. Hendrik 68

    wie kent dit voertuig ????

    Ik geloof dat elk land en transportbedrijf nu voorbij gekomen is,ik geloof dat het............,jammer maar helaas:bey: . Misschien toch eens goede camera's ophangen:cool: en vooral meerrrrrrr camera's.
  2. :DBij het zien van de "keuken"vooral niet vergeten de zeik lucht er bij te denken die daar waarschijnlijk rond hangt.
  3. Ik wil er voor de rest niet op terug komen hoor, maar mijn reactie was slechts gebaseerd op feiten. Maar ik zal er even over ophouden.
  4. Ach Bas maak je niet zo druk , een hoop chauffeurs vinden het ook schijnbaar normaal om je truck op de uitvoegstrook neer te zetten als je je gordijnen dicht wil trekken omdat de parkeerplaats 500 meter verderop "misschien" vol staat. En als er dan één achter op klapt ,dan is het eigen schuld ,want dan reed die te hard.
  5. Hoop babbels voor een jochie die net een halfjaar zijn groot rijbewijs heeft.
  6. Op een parking in de weg staan is nog iets heel anders dan op een afrit van een rijksweg/parking te gaan staan.
  7. Met pech op de vluchtstrook vergelijken met slapen op de rijksweg...................., sorry jongen ,maar waar zit toch je verstand.
  8. Ik herken de door jouw geschreven situatie op de parkings wel, ondanks jouw twijfel over mijn over mijn verstandelijke vermogens ,maar dan nog zet je je wagen niet "fout geparkeerd" op de snelweg (,over ervaring gesproken trouwensLOL) .
  9. Mag je vinden , ik zou zo gauw geen mildere straf kunnen verzinnen als je daar een vrachtwagen neer pleurt.
  10. Hoe weet je dat hij al een geruime tijd daar stond , en daarbij wie zegt dat er geen plek was op de parking................., zover is hij geeneens gekomen . Gewoon domweg aansluiten ,er was er misschien op de parking ook allang één weg .
  11. Zit ook even de link van Goudvis te bekijken (streetview)....................... ,als je daar een vrachtwagen neer zet ben je het dood schoppen nog niet waard.
  12. Hendrik 68

    Is dit een Rocotrans ?

    En terecht........, je had er ook niets te zoeken,Politie was er tenslotte al bij.
  13. Hendrik 68

    Politie in Suffolk

    Als ze je aanhouden,dan zou je eens moeten vragen waar die man woont ,dan kan je misschien samen met een collega bij hem in de voortuin gaan staan om door het raam naar binnen te gluren met een camera:cool:.
  14. Hij heeft er een afzetbak van gemaakt.
  15. Goeie zaak,en vrachtwagens die weer te snel naar rechts komen bij het inhalen een rijverbod van een maand en een boete van een rug geven.
  16. Precies.........., misschien was er wel een sjor band die elk moment onder het wiel kon komen,dan wil je wel effe snel stoppen om de boel op te ridderen.
  17. Ach, al iedereen Noorwegen links laat liggen is het ook weer niet goed.
  18. Chauffeur had makkelijk de tijd om bij het weggetje stil te staan zodat de camper rechts voorbij had kunnen gaan, de meeste hier weten wel hoe een combi van 18 meter rijd en remt Murphy . Sorry ,maar in dit geval vindt ik de chauffeur vd vrachtwagen een beetje een knoeiert.
  19. Hendrik 68

    E17 België

    Ach wat is voldoende afstand houden ............., heb het zelf ook zo vaak ,hou je voldoende afstand pleurt iemand hem er wel weer tussen:kill:.
  20. Die bij ons doet het geloof ik wel aardig, hoor nooit klachten. Maar ja wij rijden er ook alleen maar bloemetjes mee, dus niet echt zware vrachten.
  21. Welnee joh............, die Huub is nooit chauffeur geweest ,dat merk je aan zijn reactie's. Hij wil gewoon een beetje mee lullen.
  22. Sorry ,zoals Pierre al schrijft ik bedoelde er niks mee,maar als ik het zo terug leest is "prima overleven" in mijn reactie een verkeerde woorden keus geweest,nogmaals sorry.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden