Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  925
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door opa bert geplaatst

 1. opa bert

  Route vraag

  Gecondoleerd Ibo, zeg maar Tilburg Ede, zelf rij ik altijd via Oss A50 en dan doorrijden tot de A12 , daar ri. Utrecht . Als je dan de verkeersinfo in de gaten houdt kun je altijd nog binnen door naar Wageningen en dan naar Ede. De beste optie is gewoon wat vroeger wegrijden dan ben je net de files voor .
 2. opa bert

  Een week van een koetelaar

  Leuke Foto 👍
 3. opa bert

  wist je dat

  Daar twijfel toch weleens over ! Als je sommige ziet rijden ……..
 4. Probeer het eens bij van Wijngen in Breda , die heeft meer Franse chauffeurs in dienst . {volgens mij alleen maar Fransen , zelfs in de loods werken daar fransozen }
 5. opa bert

  Vakantiegeld

  Dat zal redelijk kloppen , 8% van je jaar salaris is 'n maand salaris , je bent in juni begonnen zeg je . Dat klopt dan helemaal van juni tot en met mei is precies 1 jaar . Het mag ook in twee keer betaald worden , maar dat hoeft niet.
 6. opa bert

  zonnetje..!!

  Daar wordt ie hier ook niet voor afgekeurd !
 7. opa bert

  zonnetje..!!

  Onze Duitse vrienden denken daar toch anders over , die zijn zelfs in staat om er 'n rijverbod voor uit te schrijven !
 8. opa bert

  Restaurant 't vliegveld

  Tussen de A58 en de Bredase weg komt het , al zal het nog wel even duren .
 9. opa bert

  waar sta jij vanavond??

  Dan maar niet te vroeg naar je mandje vanavond , kun je morgen eens lekker uitslapen .
 10. volgens mij klopt het wat je hier boven omschrijft . Als het ook in NL feestdag is dan heb je recht op 8 betaalde uren .
 11. opa bert

  Restaurant 't vliegveld

  Volgens de gemeente Tilburgkomt er 'n groot industrie terrein onder aan de afslag Gilze , daar zal e,e,a, wel mee te maken hebben .
 12. opa bert

  Restaurant 't vliegveld

  Dieën boer in Hulten is vergeten wie hem groot heeft gemaakt !!!!! balle tent .
 13. opa bert

  Het kwartje van Kok

  Afgelopen zaterdag op bezoek geweest bij mijn broer in Bels die woont maar 500mvan de Lux grens ; diesel 1.05 euri euro 95 1.20 euri , dat maakt wel wat op 'n tank van 60 liter .
 14. opa bert

  f.n.v.

  Ik ben in 1970 lid geworden , toen was er flink wat reuring , en ging regelmatig de haven plat , en is er flink wat bereikt , wat vervolgens de jaren erop uitgeruild en ingewisseld is . Het ergste is dat er niet of nauwelijks meer naar de leden geluisterd wordt , en er daardoor allemaal van die halfslachtige afspraken gemaakt worden , dat was voor mij de reden om er mee te stoppen .
 15. Ja die kunnen er ook wat van ..
 16. Hetzelfde met de uitlaat , de fabrikant maakt de auto zo stil mogelijk , j.l. de chauffeur zet er 'n brulpijp op en gaat daar winkeldistributie mee doen !!! 'N berg overlast in de stad en dan vinden ze het ook nog gek dat je niet voor vol aangezien wordt . Hoe achterlijk kun je zijn !!!!!!!!!!!! Ik weet waar ik het over heb , hier komt elke dag zo'n malloot door de straat om 5.30uur , flink gassen en maar schakelen .maf ketel .
 17. opa bert

  Geen Niwo vergunning

  Je mag hier ook niks !!!! 😁
 18. opa bert

  vervolgverhaal

  machinisten bij het
 19. Hessinex heeft eerst Verhoeven Expediteurs overgenomen , daar zat 'n heleboel wijnwerk bij , vervolgens is ie met alles wat ie had failliet gegaan , ik dacht iets van 4 of 5 bedrijven . Vervolgens is er 'n gedeelte wijnwerk naar Gebr. Huybrechts gegaan en naar Hooijen , via die omweg is het bij C.Kuijken { het huidige KLG }terecht gekomen
 20. Hij mag toch 3 ritjes doen voordat ie de grens weer over gaat ?
 21. opa bert

  vervolgverhaal

  zwaar in de
 22. Dat was toch Stuy en de Man ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...