Spring naar bijdragen

Bris

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    114
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Bris

    Wie kent OTV

    Maar heeft OTV geen verhuurscao afgesloten en dat het geen transport cao is.Ik heb deze morgen contact gehad met MCT en die zeiden dat dit misschien de verklaring over die E 1800,00 dat zou in het transportcao voor 40 uur op 10 euro per uur komen en mischien heeft hij dat als verhuurmaatschappij bij de klanten afgesproken.Maar ik heb nog bedenkingen over deze firma en ik ben al eens de boot ingegaan en ben daarom zeer voorzichtig.
  2. Bris

    Wie kent OTV

    Nou mannen ik heb hetzelfde probleem als Gijsbert,want ik ben 53 jaar en heb vanaf 1 januari 2014 ruim 250 sollicitatiebrief/mails verstuurt en heb er ongeveer 50/70 teruggehad.En allemaal met de tekst;U woont te ver[geen reiskostenvergoeding],U bent te oud en u heeft vanaf 2008 te veel bazen gehad of u past niet in de branche,of u heeft de verkeerde vrienden op FB. het is te gek voor woorden dat bazen zo reageren,en terwijl wij als vijftigjarige juist in het voordeel zijn omdat ze dan een subsidie kunnen krijgen omdat je iemand uit de ww en boven de vijftig aanneemt.Wij beschikken over meer ervaring,klantvriendelijk en rijden minder schade omdat we de baan willen behouden. Ik heb in jaren van 2008-2014 een aantal bazen gehad waardoor ik wel meer ervaring op heb gedaan en me kan presenteren als Multifuntioneel inzetbaar chauffeur die eigenlijk op alle vormen van transport zich kan inzetten
  3. frank ik hoop dat jullie het gaan redden en vooral met de feestdagen in het vooruitzicht
  4. Kijk naar ArneBut die zorgt gewoon dat zn dorpsgenoten weer aan het werk komen en neem daar maar voorbeeld van. Mooi dat er nog zulke mensen bestaan
  5. jammer dat er weer bedrijfjes op worden gestart en dan weer faiillet gaan.Die henk Nijland die is toch ook faillet gegaan?
  6. Bris

    Wie kent OTV

    Hallo truckersvrienden van chauffeursforum,ik heb een vraag aan jullie. Is er iemand bekend met het bedrijf OTV Fred Overweel Transport en Verhuur uit Ens? Zijn er nog specificaties van deze man bekend geworden? Ik heb hem vandaag aan de telefoon gehad en hij betaalde meer als 13,23 euro per uur,maar kon geen volledig salaris opgeven. Ik zou dan zeecontainers gaan rijden[nog niet bevestigd dat hij die opdracht heeft] en dan 5 dgn plusminus 60 uur en 2 a3 overnachtingen rond 2200 euro uitkomen en dat is meer dan in de ww. weekend thuis en auto mee naar huis mits hij achter hek kan staan.. Leek mij niet slecht,maar wie heeft er met dit bedrijf gewerkt of kent dit bedrijf?
  7. Bris

    Chauffeur zoekt werk

    Ben vandaag bij Heinis Zwanenburg op gesprek geweest en hoor volgende week dinsdag meer
  8. Bris

    Chauffeur zoekt werk

    Maar dit wordt nog steeds gedaan door bazen,eerst ff je FB vrienden bekijken en dan reageren ;je woont te ver/of je past niet in onze branche.Je bent negatief,maar dat wordt je een beetje na 800 sollicitatiebrieven.Ik wil heel graag aan de slag maar leeftijd,teveel ervaring,geen ADR,te ver weg wonen.Maar voor elke suggestie sta ik open voor,en dat zeg ik dan in open sollicitaties.
  9. Bris

    Chauffeur zoekt werk

    Hoi Ik heb al heel veel sollicitatiebrieven verzonden o.a naar;Simon Loos Wognum,Heinis Zwanenburg,Verbo Hoofddorp,Dynamic-Rush Amsterdam,Morcargo Utrecht,Buchner Almkerk,Hessing Zwaagdijk,Synergie Amsterdam.logistic Force Alkmaar,Select2connect Alkmaar,Worktrans Purmerend,Van Der laan Nieuwegein.Ik heb vanaf januari 2014 al ruim 800 sollicitatiebrieven weggestuurd en je krijg meestal geen antwoordt of antwoordt ; u woont te ver,of u past niet in onze branche of u heeft bepaalde vrienden op FB.Dit heb ik laatst ondervonden op FB toen ik gesolliciteerd had bij van der Vlist Groot-Ammers en werd niet aangenomen omdat die baas eerst mijn FB vrienden had bekeken en er stonden mensen op die niet in zijn rijtje past.Ik vind dit gewoon belachelijk voor woorden en nu kijk ik op Indeed.nl en dan zie ik de advertentie nog steeds staan chauffeur speciale voertuigen CE en die staat er al een tijdje op.
  10. Bris

    Chauffeuse zoekt een baan

    Ach Rob Niat ik heb mn chauffeursdiploma als ruim 32 jaar en moet evengoed code 95 halen.
  11. Bris

    Chauffeur zoekt werk

    Ik had laatst een sollicitatiebrief naar Speksnijder gestuurd en kreeg als reactie terug;U woont te ver van de standplaats.Dus helaas ging ik daar ook niet verder mee door.Dus Fred N je zou het kunnen vragen of kunnen ze geen chauffeurs uit de regio krijgen? Maasdam is volgens mij ook ff te ver weg vanaf Assendelft he? maar wat doet Besteman Numansdorp voor vervoer?
  12. Hier voeg ik mijn cv toe en dan hoor ik het wel of diegene interresse heeft,direkt beschikbaar.minimaal D5 Cv.docx
  13. Ik wil heel graag,maar ik zal wel te oud zijn of woon te ver weg.Ik heb 32 jaar ervaring in transport en logistiek,ben 53 jaar woonachtig in Assendelft gem Zaanstad,Bij interesse mailen naar e.dahmes@upcmail.nl
  14. Bris

    Chauffeur zoekt werk

    Ik ben al 7 x bij Simon loos geweest,en 7x niet aangenomen.Numansdorp is te ver,Zelfs had ik gesolliciteerd bij Hessing,Heinis,Van der Vlist,en bij de meeste krijg je te horen te ver weg of te oud.Of u hoort van ons of je hoort niks meer.Of bazen gaan eerst op FB kijken wat voor vrienden jij erop heb staan en als er andere mensen op staan dan chauffeurs wordt je bij deze niet aangenoemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden