Spring naar bijdragen

leon palmen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over leon palmen

 • Rang
  Junior Lid
 1. Omdat ik aan een nieuw navigatiesysteem toe ben en de laatste tijd geen test meer gelezen heb,wilde ik langs deze weg wat reacties of ervaringen krijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar Tomtom 7100 of Snooper. Grtz. Leon.
 2. Bedankt voor jullie reacties. De rede waarom ik op het laatste moment wist dat ik te hoog was is dat ik normaal gewoon pakketten maak van de kozijnen. De klant wou op het laatste moment echter zijn kozijnen op bokken aangeleverd hebben. Deze zijn 20 cm hoog,vandaar mijn probleem. Ik heb het stratenboek inmiddels gekocht en ingekeken. In de gids geven ze alle doorgangen onder de 4.50 meter aan. Mij valt op dat de tunnels in Roermond en Swalmen op de A73 niet vermeld zijn. Zij deze niet lager?
 3. Waar kan je zo'n kaarten boek kopen? Lon.
 4. Ik moest met een lading kozijnen Weert naar Maastricht. De totale hoogte was 4.26 meter op de vrachtwagen. Dus twee keer rijden met alleen de aanhangwagen geladen. Als er geen hoogte staat aangegeven moet een brug of viaduct 4.20 meter zijn. Mijn vraag is, waar vind ik de actuele hoogte van bruggen of viaducten. Groeten Lon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...