Spring naar bijdragen

Danny1983

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Danny1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste collega's ik moet ff van jullie kennis gebruik maken wat betreft weg restaurants met parking. Ik moet zondag avond naar reken Duitsland vertrekken maar mag pas om 2200 de grens over dus wou ik tot de grens rijden daar eten en morgen de laatste kilometers rijden. Maar ik ga bij winterswijk de grens over wie ow wie weet waar ik daar kan staan en eten?
  2. Danny1983

    jakkes

    Ik hoorden het gelukkig ook nog optijd via de bak. Dus zo zie je maarweer een bak in je auto die aanstaat is nog echt zo gek nog niet. En elkaar af en toe helpen door te waarschuwen er over is ook geen overbodige luxe. Het was wel een heftig ongeluk zeg. mijn mede leven gaat in inder geval naar de slachttovers en de nabestanden.
  3. Ik heb eens zitten rond kijken op het belgie truckfans forum. Zu het niet frigoexpress kunnen zijn witte wagens met rode onder kant. Anders zou ik het eens op dat forum vragen of zij zouden weten wie het is. Succes er mee.
  4. Weer zo een nep chauffeur die niet nadenkt bij wat die doet. Deze chauffeur hoort wat mij betreft niet op de weg thuis. Tevens weetgeenstijl.nl er weereen lekker sappig verhaaltje van temaken om wat zielige reacties van zielige mensen te wegen brengen. Mooie vindt ik datje goed kan zien wie er verstand heel van het onderwerp en wie niet! Maar Roy weer bedankt voor het te kijk zetten van je collega's in de media.
  5. Danny1983

    euromax

    Als ik het goed heb kun je vanaf 5 uur de terminal op en sluiten ze om 11 uur.
  6. Danny1983

    Een aparte truckstop.

    Lijkt er net op als of ze tosties bij het avond eten hebben gedaan . Wel een vage truckshop hoor hahaha. Ben benieuwt of we er een gaan vinden die dit kan toppen.
  7. staat helaas niet overde snelheid bij. Maar als ik het zo lees zal het niet echt langzaam zijn geweest.
  8. Ow dat was jij die 70 reedt . Moest vol stoppen met me brood smeren uit te wijken .
  9. Dus komt daar ook nog een kaasie voor in de ruit van te zitten. Lang leven 1 europa zeg . Maar wel allemaal een verschillent betaal systeem.
  10. Ach ja wat is er nou makkelijk dan ons beroep zwart te maken . En ja wat betreft de kabine in richting. Tja gordijnen maken niets uit zolang je maar rekenig houd met je zicht in je spiegels en opzij. Ik had ze eigelijk nooit voorbij me trotiorspiegel zitten. En in de voorrijt gewoon op een normalen manier moet het kunnen en brengt het de verkeers veiligheid niet in het geding. Nou moet ik wel zeggen dat je steeds vaker hele lappen stof voor de ruit zoet hangen. Van die uit de kluiten gewassen vaantje die ze met de punt aan een touwtje weer omhoog moeten vangen. Ow kwam er 2 weken geleden een tegen met een daf die had zijn gordijnen letterijk voor bij zijn stijltje in de ruit zitten.(Het kleine kut styltje van een daf dat onding) Daar mag die van mij best een prent voor krijgen. Want je gaat me niet zegen dat je dan nog wat ziet. Tja voor de rest snap ik niet wat de kabine indeling te maken heeft met de verkeers veiligheid hoor. Gewoon weer iemand die niet weetwaar die het over heeft. Weet het leuk op papier te zetten maar praktijk kennis onbreekt.
  11. Danny1983

    Sjoeke jarig!

    gefeliciteerd kitty. Dus nog gaan we een feesie bouwen op de terminals
  12. Danny1983

    tiny

    Gefeliciteerd tiny.
  13. Danny1983

    Truckersongs

    Willem jacobs heeft ook wel leuke nummer maar kan nergens zijn muziek vinden om te downloaden. http://www.youtube.com/watch?v=zSBVohlzcIg Dit is een nummer van hem op de achtef grond samen met de xf480 band.
  14. Verschijnelijk zijn de schulden van het bedrijf zo hoog op gelopen dat de enigste manier om deze kwijt te raken zijn is om faillesment aan te vragen. Dan is het transport bedrijf weer schuld vrij en maakt willemstein weereen door start van zijn prive capitaal. Prive en bedrijfs capitaal staan bij een beetje een verstandig ondernemer appart van elkaar zodat die als hij het spulletje kwijt raakt hier in de prive omstandigheden geen lastvan heeft. Ondanks alles wel een mooi voorbeeld van het rijden met te kreine marges dat houd niemand vol en dan kun je uit eindelijk maar netzo goed je bedrijf laten dood bloeden. Tja en wat betreft het personeel weet ik het ook niet. Als je toch niet betaald krijg ken je net zo goed thuis gaan zitten en proberen te soliciteren bij een ander bedrijf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden