Spring naar bijdragen

herzon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over herzon

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 1. Hadden die TomTom's ook allemaal dezelfde kaart? Hiermee bedoel ik: zijn ze even oud? Hier kan een verschil in zitten met het zogenaamde IQ-routes.
 2. Zelf gebruik ik de navigatie altijd, soms als planner, soms als digitale kaart.
 3. herzon

  Tom Tom Truck 7000 of 7100?

  Dat is op dit moment de meest recente kaart.
 4. herzon

  Brand bij Broersma Heerenveen

  Naar aanleiding van deze brand en de andere gisteren in Kampen, vraag ik me het volgende af: Nemen jullie je (eigen) waardevolle* spullen elke keer uit de wagen mee naar huis? Of blijven deze in de wagen liggen onder het mom 'gaat het mis, dan helaas-pindakaas'? *waardevol is hier: Spullen die voor jou zelf enige waarde hebben.
 5. Nieuwe update voor de nieuwe modellen uit de TomTom navigatie-lijn. Vanaf nu is de optie 'beperkte snelheid' weer terug bij het plannen van een route! Wat is er gewijzigd in de bijgewerkte software voor mijn navigatiesysteem?
 6. Dat kan natuurlijk ook. Maar voor chauffeurs die dat niet hebben, kan het een welkome aanvulling zijn. Dat was ook de reden om het te plaatsen.
 7. @Shompie & andere TomTom gebruikers: Misschien is deze extra functie voor je TomTom wel iets voor je. Voor zover je het nog niet kende. Het is een indicatie van je hoogte op basis van GPS gegevens. Het is niet tot op de meter nauwkeurig, maar wel een goede indicatie. Het programma is enkel geschikt voor de 'oudere' TomTom's. Niet voor de serie die gebruik maakt van MyTomTom. Op deze site staan nog meer aardigheidjes voor op een TomTom. Bijvoorbeeld iets wat op de achtergrond mee draait en elke seconde je positie vast legt in een bestandje. Zo kun je later zelf alle details zien van je gereden route. Let wel op dat een bestand van 24 uur, zo'n 7MB groot wordt. Elke dag wordt er een nieuw bestand aangemaakt, ook als je bv om 22u vertrekt en om 4u aankomt, dan heb je 2 bestanden.
 8. herzon

  TomTom Pro 7150 truck, favorieten

  Maak een groep met 'nuttige plaatsen'. Hierin kan je er zoveel kwijt als je zelf wilt en als je per ongeluk ooit het apparaat terug moet zetten naar de fabrieksinstellingen, blijft je collectie bewaard.
 9. Even ter aanvuling op Corne. De oude modellen beschikken nog steeds over de optie beperkte snelheid. Ook in de meest recente software versie. De nieuwe modellen beschikken er niet over, met uitzondering van het camper en truck model. Maar wat niet is, kan komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...