Spring naar bijdragen

dirkjan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

dirkjan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Afbreken en storingen aan die kleppen komen dus best regelmatig voor als ik dit zo lees! Ben zelf jaren geleden wel eens door een bedieningsfout van een chauffeur die de klep "even recht" zou zetten naar beneden gevallen met paar zware kisten. Verschil tussen omhoog en omlaag blijft ook erg lastig...
  2. dirkjan

    bevroren waterafschijders.

    Destijds bij mijn theorie geleerd dat je het wekelijks moet doen (aftappen dus ). Verder niets. En helemaal niets over bevriezing ervan; al zou je dat ook als een "inzichtvraag" kunnen zien...? Of had die examinator teveel naar IceRoadTruckers gekeken op Discovery?
  3. dirkjan

    Jaap

    Mooie verhalen Johannes. Mocht je toch nog eens wat te binnen schieten wat je nog niet hier hebt verteld .... Blog is eveneens een aanrader en staat tussen m'n favorieten! (alvast een goeie vakantie )
  4. Wil het meetellen dan moet het een door het CBR/CCV-B gecertificeerde cursus zijn. Welke dat op dit moment zijn staat hier. Je zou inderdaad het beste met je rijschool kunnen afspreken dat je een naschilingscursus 'Het Nieuwe Rijden' op een trekker/trailer combinatie doet.
  5. De nieuwe slogan voor de nascholing: "Lastiger kunnen we het niet maken wel duurder!"
  6. Doel van die code95 is om chauffeurs goed op te leiden en door nascholing hun vakkennis op peil te houden. Van die 35 uur nascholing moet je tenminste 7 uren praktijkles hebben en daarvan moet je zelf tenminste 3,5 uur hebben gereden. Helemaal stilzitten is er dus niet bij. De rest van de nascholing mag theorie zijn. Er worden geen toetsen/overhoringen/examens of zoiets gehouden. Aanwezig zijn is dus voldoende en je kunt niet zakken en hoeft niets opnieuw te doen. Die nascholing kost inderdaad wel een hoop geld. Hopelijk zo duidelijker?
  7. :banaan:Geweldig man, gefeliciteerd! En waar is het feestje ook al weer zei je? (en je hebt een weddenschap met Corydon gewonnen trouwens - zie eerste paar posts)
  8. Maurice, Zo te lezen heb je je prima voorbereid. Verstandig dat je extra lesuren hebt genomen; jouw instructeur heeft nu een veel beter beeld van jouw kunnen (en jij bent zekerder van je zaak). Veel succes donderdag
  9. Nou, eind goed al goed. Dit is de beste oplossing. Succes met je nieuwe baan!
  10. Ik ben benieuwd of die Jeanine Hennis dit voor elkaar gaat krijgen. Haar naam kwam me bekend voor. Een paar weken geleden zag ik haar op het journaal omdat ze een staande ovatie in het Europarlement kreeg nadat (op haar voorstel) was aangenomen dat er niet meer in de europese rekeningen genuffeld mocht worden door Corydon en z'n landgenoten. Hopelijk binnenkort nogmaals daar een staande ovatie voor soepele rij/rust-tijden?
  11. Tsja, dat is weinig respectvol verlopen. Bah. Ik zou zeker even de rechtsbijstand bellen. Staat er in je arbeidsovereenkomst toevallig een opzegtermijn van jouw kant? Ik dacht dat de opzegtermijn van de werkgever gelijk is aan 2x die van de werknemer. Dus als in jouw contract een opzegtermijn van 1 maand staat dan had jouw werkgever 2 maanden geleden al moeten opzeggen.
  12. Ja, ik vroeg laatst af hoe het was afgelopen. Top man! Gefeliciteerd! Zo zie je maar, als je iets echt graag wilt ......
  13. Succes Laura! Jij bent overigens een van de eersten die de vernieuwde opleiding gaat doen. Bij de theorie moet je nu i.v.m. vroeger extra deel 3 (de 'cases') doen en bij het praktijkgedeelte 2 extra dingen: de proeven op besloten terrein (of simulator) en praktische toets (laden/lossen, etc). Ben benieuwd hoe je ervaringen hiermee zijn. Zou dus zeker leuk zijn als je dit hier post. O ja, regel als een van de eerste dingen je medische keuring bij de rijschool. Kans dat je afgekeurd wordt is niet zo groot, maar je kunt maar beter groen licht hebben anders doe je straks alles voor niets.
  14. dirkjan

    Jaap

    Nou daar gaat m'n lange kerst-weekend Geweldige verhalen Johannes en leuk geschreven. Meer, meer, meer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden