Spring naar bijdragen

Daflover

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Daflover

  • Verjaardag 13-09-1992

Converted

  • Locatie
    Hoogeveen
  • Interests
    Fotografie. Vrachtwagens.
  • Beroep
    Huismama!

Daflover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik hoop het ook! ik vindt het leuk om te doen , Tsja sommige mensen hebben hun beroep er van. bij bepaalde dingen vraag ik wel geld hoor. als iemand me mee vraagt bijvoorbeeld. Maar dit komt uit mezelf. Dus dan ga ik er geen geld voor vragen.
  2. oh haha dankjewel! dat is snel .. wel op de goeie facebook dan ? van fdfotografie ? Ik doe het nu 3 jaar.. maar ben er poosje niet zo mee bezig geweest , ben zins +-5maand weer echt goed mee bezig. Dus maar even weer een beginnetje opbouwen haha! Waar kan ik jou fotos vinden ?! nu ben ik wel benieuwd!
  3. Zodra de fotos online staan. en 'jou' auto staat er tussen kan je mij via de mail een berichtje sturen welke auto etc.etc. en dan komt de foto GRATI'S . 'Jou' Kant op via de mail ! Zou je de foto via de post willen dan kost het natuurlyk wel geld. wat ik moet het ook betalen . En daarbij. Ik publiceer geen slecht kwaliteit fotos! Zelf zou ik ook geen slechte kwaliteit foto willen. Dus ik neem aan een ander ook niet. Het zou leuk zijn als meer mensen hier hoogte van krijgen . Misschien dat jullie een beetje reclame kunnen maken deze 2 dagen nog ?
  4. ATTENTIE!! Voor alle chauffeurs / chauffeuses die vrijdag richting assen over de A28 bij Hoogeveen komen. Daar sta ik weer om een prachtig plaatje van uw koets te maken ! Even opletten bij HMP. 142.0 , Bij Viaduct : De Koppeling. Zodra de foto's online staan plaats ik de link waar u misschien u auto wel terug kan vinden! Tot vrijdag! grtz. FD.Fotografie!
  5. Daflover

    babykalender

    ohjeee. nigel is al geboren ! op O3-1O-2OO9:D
  6. hej dominique! ik denk idd, dat Johra, gelijk heeft! ga eens goed met hem praten, want als hij thuis komt moe en weet ik het, zit er echt iets anders niet goed! en dat jij dan je ook nog stil houdt. (ik zelf had het niet gedaan) Het is toch ook jou huis ? hoef jij je toch niet stil te houden ? Hij wil graag dit werk doen .. jij hebt het niet voor hem gekozen toch ? ga ook nog eens goed nadenken of je wel 1OO% achterhem & zijn werk staat.. ( totaal niet kwaad bedoelt ofzo .. probeer me het alleen ff voor te stellen hoe het is om in jou schoenen te staan. ) zelf heb ik er totaal geen last van, -- als jij toch nog graag wil stappen, zo je toch ff verder moeten denken . hij werkt wel veel door de weeks natuurlijk, niet dat hij dan niet vrolijk hoeft te doen ofzoo ,, tuurlyk als hij thuis komt van het werken kan hij vrolijk doen, en ik snap hem denk ik ook wel dat hij niet wil stappen. maar het is ook geven en nemen !(van zijn kant dan) , Denk dat jullie echt goed moeten praten samen .. Ik zelf heb hier nooit geen last van gehad,(daarom kan ik het me niet zo goed in denken) Ik maakte zaterdag de wagen schoon, Ging alles er schoon in leggen, ging dan boodschappen doen .. of had ik dan al gedaan ( tis maar niet hoe het loopt ) , gingen savonds naar de kroeg of wat dan ook ! volgende dag ging ik de auto weer in pakken. eten en alles in de koelkast doen.. maandag morgen ging ik er met hem uit zijn brood smeren enzovooort. laatste beetje mee geven.. en zwaaide hem uit!
  7. ik vond het dit jaar lang niet zo mooi als vorig jaar! als het volgend jaar weer zo is, PASIK
  8. lievelieverickieeee' we zullen je echt noooit vergeten !! dikke kus je broertjee &schoonzusje'
  9. Daflover

    Truckstar 2008 Foto's

    heej. . eddy de rijk zjin auto ook ja
  10. ook al is het misschien vorig jaar gebeurd, ik kan het nog niet geloven, dat erik niet meer met ons op truckstar zal zyn. op de truckstardvd van 2007 staan hy samen met my en jos ook nog op =) ZEIST - Op de Koelaan in Zeist heeft zaterdagmiddag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenauto zijn frontaal met elkaar in botsing gekomen en beide voertuigen zijn daarna tegen een boom gereden. De passagier van de vrachtwagen (een 21 jarige man uit Hollandscheveld) en de 2 inzittenden van de personenauto (18 jarige vrouw en 23 jarige man uit Amsterdam) zijn hierbij om het leven gekomen. De bestuurder van de vrachtwagen is zwaargewond naar het UMC overgebracht. nog maar net in je bloei van je leven, en nu ben je al bij ons vandaan. dan ga je mee op de vrachtwagen en kom je niet meer thuis. geen truckstar meer met jou =( niet meer samen een biertye drinken. waarom is de vraag? we zullen je nooit vergeten. nooit.
  11. by ons zijn ze allang de deur uit. weer 18 auto's ingeschreven. nu maar hopen dat we er tussen zitten.
  12. Daflover

    drie doden, ongeval zeist

    Dat dit nou net jou moet overkomen Erik. Het was altyd zo gezellig met je, Zal je nooit vergeten, http://franzoee.hyves.nl/blog/17268424/Rust_in_vrede_Erik_25092008/Z-fT/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden