Spring naar bijdragen

TANKTROTTER

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over TANKTROTTER

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 17-12-1951

Converted

 • Biografie
  man, vader, opa
 • Locatie
  Gorinchem
 • Interests
  Transport,moeder de vrouw, kinderen, kleinkinderen en hondje
 • Beroep
  traditionele chauffeur(geen trucker)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Guus is weer aan het filmen in Canada Guus on Tour in Canada and the U.S.A.
 2. TANKTROTTER

  De Remtest

  Dit moeten ze verplicht maken op elke voertuig.
 3. Het is maar eenmalig dat ik in Tsjechie kom zoals het er nu uitzie. is het dan verstandig om een mautkastje aan te schaffen of kan dat ook anders? maut en vignet is dat appart?
 4. :DDank je. En wat betreft die vooroorlogse kaart...... er zitten gele gekartelde randjes aan, net nieuw dus ;) EDIT Nog een klein vraagje. Een vignet en toll, kan je dat aan de grens kopen?
 5. Ik ga morgen vertrekken richting Tjechie. Moet lossen in Kralupy nad Vltavou, zo'n 30 km boven Praag. Als ik zo de kaart bekijk zou via Dresden de korste weg zijn, maar dan ga je wel door de bergen. Aangezien ik met ADR er naar toe ga, vraag ik me af of dit toegestaan is, en of het goed te rijden is. Andere mogelijkheid is via Praag, dus bij Weidhaus de grens over. Maar ik heb van collega's gehoord dat praag één grote stoplichten file is. Wie kan mij vertellen wat de beste route is?
 6. TANKTROTTER

  Bijrijders

  Zelfs als de tweede chauffeur(ook in bezit van Alfa pass) een andere chauffeur aan het opleiden is, kom je de terminal niet op in Antwerpen (kaai1700). Dit heb ik zelf ervaren. Je moet dan in de kou buiten de poort wachten.
 7. TANKTROTTER

  quadbox

  Ja en zonder te koppelen!!!!!!!!!!!!!!
 8. Hier staat ook een en ander over de vernieuwde Volvo. www.volvotrucks.com/launch
 9. Ik heb een Volvo FH 13 520 pk euro 5 XL Dinette uitvoering van 2007. Hiervoor een FH 12 (460) van 2000. De rijkwaliteit van de nieuwe zijn gelijk of beter dan de "oude" maaaaaaaaaar de (geluid) isolatie van vooral rijwind was van de "oude" veel beter. Ook de geluiden van buiten zoals, parkeerplaatsgeluiden en regen druppels snachts e.d. zijn bij de nieuwe veel harder. Ook vind ik de nieuwe erg winderig b.v. bij je linkse been vanuit de deur en dashbord. Ook de automatische temperatuur regeling is waardeloos dan weer te koud met de ventilator op hoge snelheid (automatisch)en dan weer te warm. Verder een fijne auto trekt goed, schakelt (na software aanpassing) heerlijk, lekker zuinig (3,5). Maar ik heb NIET de kwaliteitsbeleving van de vorige. Ik ben benieuwd of er meer mensen zo over denken.
 10. TANKTROTTER

  wist je dat

  Disci mag nu ook met een oplegger en aanhanger rijden. :tu:
 11. Zo kan het ook ... of toch niet?
 12. Ik doe het met een slangetje. Je moet wel weten WELK slangetje.
 13. TANKTROTTER

  Raad Waar

  Ik heb ook nog een fotootje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...