Spring naar bijdragen

Hamster

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Hamster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hamster

    Schamelaanhangwagen

    Jaren geleden heb ik mijn E-rijbewijs gehaald met een combinatie met aanhangwagen. In de jaren daarna ben ik vooral met een oplegger aan de gang gegaan, waarvan de laatste jaren op een bulkwagen. Het rijden met een aanhanger trekt echter nog steeds. Het rijdt immers een stuk comfortabeler en het manoevreren is ook "spannender". Omdat er bij mijn huidige werk een "cultuur" heerst van rauw en snel, ben ik daar op uitgekeken. Ik ga liever wat verantwoordelijker met het materieel om. Ik ben niet de snelste chauffeur, maar als ik het ergens naar mijn zin heb, dan ga ik er ook voor en ben dan behoorlijk flexibel. Heeft er iemand suggesties? Het liefste kom ik in het eigen vervoer terecht.
  2. Hamster

    Ik zoek wat anders

    Ik ben nu een paar jaar werkzaam in het bulktransport. Op zich geen verkeerd werk maar wel eentonig op den duur. Ik ben me nu zo'n beetje aan het orienteren op wat anders. Het liefste rij ik op een combi met een schamelaanhangwagen. Bij het werk wat ik nu doe komt het meer op snelheid aan dan op vakmanschap en dat bevalt me niet zo. IK denk dat ik ook eens met een uitzendbureau ga praten. Dan kan je wat rondkijken. Heeft er iemand misschien nog suggesties?
  3. Bij een dreigende gevaarlijke situatie moet je snel reageren: voetjes bij de rem en niet teveel aan het stuur draaien lijkt me want in een schrikreactie kan een "derde" anders de dupe worden van het getuntel van een ander.Het ligt er ook aan met wat voor spul je rijdt. Maar ja, het blijft mensenwerk.
  4. Ik heb zelf m'n E-rijbewijs gehaald met een schamelaanhanger.(jaren geleden).Het is wat lastiger te leren, maar als je de slag te pakken heb dan rijdt het ideaal. Sindsdien heb ik alleen maar oplegger gereden, maar ik zou zo weer met zo'n aanhanger willen rijden: ik vindt zo'n spul fijner rijden. Tegenwoordig rij ik op een bulkoplegger. Dat stoot en schudt een stuk meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden