Spring naar bijdragen

Murphy

Administrators
  • Aantal bijdragen

    9270
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    119

Over Murphy

  • Verjaardag 15-01-1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Eidsland, Noorwegen
  • Interests
    Radio zend amateur

Converted

  • Locatie
    Eidsland, Noorwegen
  • Interests
    Als je mij kent, weet je dat wel.....
  • Beroep
    Dat ligt een beetje ingewikkeld....

Recente profielbezoeken

30937 profielweergaven

Murphy's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

11,2k

Waardering in de gemeenschap

  1. Het is BAB Bundes Autobahn of Bundes strasse.....
  2. Of, doe eens gek, ga optrekken met een lijnbus vanuit een bushalte op de E16. 2 baans weg, (vracht)verkeer mag 80 en jij gaat eens lekker rustig in de "economie modus" optrekken...... Met het gedeelte "zuinig rijden" op/in de code 95 cursus geheid een discussiepunt met de instructeur.
  3. Al eens gezocht bij bas.parts, of trucks.nl?
  4. Murphy

    Vierde keer

    Tsja, misschien toch de benaming aanpassen.... Ik bedoel.... De bots.... krijg je toch bijna het idee dat ze er daarvoor zijn........ Alle gekheid op een stokje, ik ben van mening, gebaseerd op eigen waarnemingen, dat "de automobilist" van tegenwoordig het rijden "er maar bij" doet. Waar het rijden opzich eerst de prioriteit had, is het nu bijzaak geworden. En de hopeloze veronderstelling dat de auto dat zelf regelt......... Zelf nadenken is er al helemaal niet meer bij...
  5. Murphy

    De week van Hendrik

    Hij rijdt ook met het bord bred last, terwijl de buizen binnen de bak vallen (binnen de lange rongen).... Misschien wel samen met collega's shoveltjes laden...... Beeldspraak, net als dat een rotterdammer iedereen oost van Utrecht boertjes noemt en overal een "T" achter plaatst... .
  6. Oost - vest Rob. Bergen Oslo..... Stavanger ligt van de route.....
  7. Murphy

    Tol blankenburgtunnel

    Artikel schrijft enkel dat zwaar verkeer belast wordt. Alsof die tunnel alleen voor het zware verkeer aangelegd wordt. Hebben jullie in nedelerland een uniforme betalingsregeling voor al die tol tunnels? Een pasje of een kastje?
  8. Murphy

    Adr parkeerproblematiek

    Whoehaha.... De beroepsgroep....... De werkgevers zijn over het algemeen totaal niet geinterressert in het hoe en wat, zolang de opdrachtgever maar de rit betaald. De werknemersbonden hebben zich al nooit druk gemaakt over hoe een chauffeur zich aan de strenge regelgeving kan houden. Die hebben het te druk met het leven van vooral uitgebuitte ver wegistan chauffeurs. En de NL chauffeur wordt notabene op een chauffeursforum afgesabelt omdat hij maar beter moet plannen.... Nee, hier rust de taak toch vooral op de (lokale) overheid die te kust en te keur beperkende maatregelen insteld, waardoor de arme chauffeur, man/vrouw/onzijdig, gewoon de dupe is in zijn/haar uitoefening van het beroep.
  9. Murphy

    Alweer een overname

    "neemt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2024" Hoe moet ik dat zien? De opbrengsten vanaf die periode ri vd Heijden, de kosten voor die ritten zijn al betaald.....
  10. Murphy

    Adr parkeerproblematiek

    Je gaat ff helemaal voorbij aan doel van deze rechtzaak. De chauffeur was het niet zo zeer oneens met de bekeuring, maar wilde het gebrek aan parkeerplaatsen aan de kaart brengen. De bekeuring op zichzelf stond niet eens ter discussie. Maar een dooddoendertje als: dan moet je maar beter plannen, slaat nergens op. Als je werkzaam bent in het transport weet je zelf ook wel dat het vinden van een "gepaste" P plaats tegenwoordig inhoud dat je maar een halve dag productief bent, daar je de rest van de tijd druk bent met het vinden van een parkeerplaats. En dat was wat deze chauffeur onder de aandacht wilde brengen.
  11. Of diegene die er nog werk van wil maken kan zich verder ON topic houden en eventueel een nieuw topic aanmaken....
  12. Ik heb een tijd een hardnekkige storing gehad in dat AB systeem. Op het display zag ik een teller teruglopen (zoals Albertvv al zei) en als die dan op 0 stond kwam de noodmodus. Wel kunnen rijden, maar totaal geen trekkracht, dus bij het minste of geringste bultje terugvallen naar kruipen. Doordat dit onderdeel heel lastig te verkrijgen was, iedere 3 dagen naar de werkplaats, waar ze die teller weer resetten en dus weer XX rijden. Beschamend lastig wanneer je met een 730 en een lege open oplegger met 20km per uur een bultje beklom waar je normaal volgeladen met 70 omhoog kan.... Onderdeel is inmiddels al 2x vervangen.... (sensor van een paar knaken).
  13. Herstel.... febr/maart 2014 is het gedonder in Oekraine begonnen...... De full scale invasie op 24 febr 2022..... Klein detail, maar toch.....
  14. Dat je bv op een forum kunt zeggen wat je wilt...... (binnen de fatsoensnormen...)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden