Spring naar bijdragen

Murphy

Administrators
 • Aantal bijdragen

  7780
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  63

Waardering in de gemeenschap

7640 Excellent

Over Murphy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eidsland, Noorwegen
 • Interests
  Radio zend amateur

Converted

 • Biografie
  Hei, mijn naam is Eddy.
  Heb in 2008 mijn eigen wagen verkocht en vertrokken naar Noorwegen. Hier weer gewoon in loondienst.
 • Locatie
  Eidsland, Noorwegen
 • Interests
  Op zee met eigen boot
 • Beroep
  Dat ligt een beetje ingewikkeld....

Recente profielbezoeken

20630 profielweergaven
 1. Murphy

  Wat wordt het

  Wel zuiver plantaardig he?
 2. Desnoods laad je een paar (alu) bokken maken met rijplaten waar de laadklep mooi aan/op past….
 3. Nee, Het antwoord is nee, omdat je het zelf al schrijft: NORMALE LAADKLEP..... Bij aangepaste zou het wel mogelijk zijn, maar een normale klep kan waarschijnlijk niet zover naar onder rijken (vanaf laadvloerniveau) om als oprijklep te dienen. Je dient een oprijramp of extra lange rijplaten te gebruiken, waarbij gelet moet worden op de max belastingen die een en ander aan mogen kunnen... Inmiddels had topicstarter al weer wat neer gekwakt…. Als je een lowdekker of iets in die geest neemt, kom je in de buurt van wat Schompie geschreven hebt…. Lage instaphoogte icm lange laadklep….
 4. Murphy

  Wat wordt het

  Toen ik de titel van dit topic las, dacht ik: Nr 15 Noorwegen, met zweden op de 2e plaats Maar toen las ik het topic zelf….. Ik ben van mening dat electrisch rijden, op de manier van nu, dus met lompe accu's, het niet gaat worden. Het probleem van EL rijden is gewoon die belachelijke vorm waarin we het kunnen opslaan. Waterstof heeft wat dat betreft mijn voorkeur. Maar ik denk dat we over een jaar of 50-100 een reactor in de wagen hebben, of het gebruik van "auto's" is in zijn geheel verdwenen.
 5. Murphy

  Nieuws in plaatjes

  17 mei. Nationale feestdag in Noorwegen. Maar ook….. Verjaardag van Maxima!
 6. Deze werken altijd, onafhankelijk van besturings systeem: Deze enkel voor meting Deze kan je zelfs gebruiken om er lucht bij in te krijgen...
 7. Murphy

  Raad Waar

  Ik denk dat ik het weet De tweede burgemeester sinds de aanstelling van het stadsbestuur was de Nederlander Jakob van Dijck. Het is een deel van Noorwegen geweest…..
 8. Murphy

  Raad Waar

  Achter de 0-673.....
 9. Murphy

  De CB Lijst

  Welkom Vincent, PA3VIN.... Volgens mij is die hele 27MHz doodgebloed sinds de mobieltjes. Mijn beide zonen hebben de hele dag collega's aan de lijn, maar het "bakkie" gebruiken ze nooit meer. Moet Lars met begleiding rijden, krijgt hij een portofoon mee... Maar kom je ook nog wel op de HF uit? 73' de LB9ZG
 10. Murphy

  wist je dat

  MAN hier een versie van de LT transporter (opnieuw) levert. Ziet eruit als de wat grotere serie's VW bussen, enkel met MAN in de grille.
 11. Het forum wordt overgenomen door buitenlanders….. Welkom Marco en voel je vooral niet geremd en plaatsen maar!
 12. Murphy

  oeps, transport en coke.

  Vertel mij wat. Iedere keer dat we terug komen uit NL moet ik mijn collega's uitleggen dat ik NIET iedere avond stoned op de bank gezeten heb. Toen de jongens nog mee gingen konden ze dat zelfs iedere keer op School uitleggen dat niet ALLE NL'rs hasj roken, op klompen lopen en tulpen in de tuin hebben….
 13. Murphy

  oeps, transport en coke.

  Zijn honger naar ballen gehakt, de knip MET ketting en de marmotten aan zijn voeten veraden hem!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...