Spring naar bijdragen

Pete

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Pete

  • Verjaardag 31-05-1957

Converted

  • Biografie
    Chauffeur bij Ewals Cargo Care
    Voorlopig auto 287
  • Locatie
    Reuver Nederland
  • Interests
    MotoGP en autorijden
  • Beroep
    Chauffeur

Pete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Pete

    Zoekend

    Hallo, ik ben op zoek naar chauffeurswerk. Ervaring ruim 15 jaar, alle papieren, ADR, VCA, en LZV certificaat. Liefst binnenland, geen slaapzak, avond en nacht geen probleem.
  2. Ben ik verplicht een verklaring te ondertekenen waarin ikzelf als bestuurder van een vrachtauto verantwoordelijk wordt gehouden voor het tijdig downloaden van de digitale chauffeurskaart naar de server van het bedrijf? Tevens staat in deze verklaring dat werkgeefster de hieruit voortvloeiende boetes in mindering mag brengen op mijn netto salaris. Moet ik daar een handtekening onderzetten of moet ik dat niet doen. Groetjes, Pete
  3. Pete

    vers

    Hallo, Ben een tijdje niet hier geweest, beetje druk zullen we maar zeggen. Ondertussen 1 jaar thuis gezeten, taxichauffeur geworden en er na een week weer mee gestopt, komt zeker door dat riante salaris. Gelukkig toch nog op mien pootjes terecht gekomen, werk nu bij Ewals Cargo Care in Tegelen. Na enkele maanden (vanaf maart 2011) een jaarcontract en een nieuwe auto, je hoort mij niet klagen:banaan: Ik mag hem delen met een collega en dat gaat ook prima. Ik rij rond met nummer 273.
  4. Ik kan je vertellen, en ik spreek uit ervaring, dat je met een LZV niks kapot rijdt. Het hogere gewicht wordt namelijk verdeeld over meer assen dus de belasting op de weg per as is lager. En verder rijdt het best makkelijk. Ok als je de eerste keer in de spiegel kijkt is het even slikken, maar daar wen je net zo snel aan als aan een mooie vrouw en lekker eten:D
  5. Pete

    pete

    Link werkt niet. Ik ben benieuwd wie je met Pete bedoelt??
  6. Pete

    op zoek naar

    Wie helpt me, Ik zoek de naam van een transportbedrijf. Welbekende auto, donker en licht blauw, trekker oplegger, ze vervoeren houtpulp en dergelijke, zijn voorzien van een automatisch lossysteem, ik zie wel eens 1 combinatie staan bij wegrestaurant in Kessel langs de Napoleonsbaan.
  7. Pete

    Ik zoek werk!

    Bedankt nanno voor je snelle antwoord, das info waar je wat aan hebt. Ik denk dat het wel goed komt.
  8. Pete

    Ik zoek werk!

    Hoofdzakelijk automotive voor Opel, Vauxhall. Veel weet ik er echter nog niet van.
  9. Pete

    Ik zoek werk!

    Vanaf maandag ben ik werkzaam bij http://www.ewals.com/ Ik ga een week dag en daarna een week nachtdienst rijden. Ik ben er erg blij mee:banaan::banaan:
  10. Pete

    Ik zoek werk!

    Vrijdag handtekening zetten:banaan:, daarna zal ik vertellen waar.
  11. Pete

    Ik zoek werk!

    Leuk gesprek gehad, ik heb er goeie zin van. Dinsdag hoor ik meer.
  12. Pete

    hallo mensen

    Welkom Michel!
  13. Pete

    Verschil op werk.nl

    Inderdaad vreemde ict ers daar. Ga je cv maar eens aanvullen met het beroep LZV chauffeur.
  14. Pete

    Ik zoek werk!

    Bedankt Rene, ik heb een mail gestuurd en ik mag morgen alvast op sollicitatiegesprek. Maar niet bij Pouls, ... Waar dan wel??... Ik heb op dit moment 2 plaatsen waar ik in de race zit, spannend:cool:
  15. Pete

    Ik zoek werk!

    Mooie mail gehad van het bedrijf. Hallo Peter, Jammer dat je zo ver weg woont. Ons werk start of eindigt in bijna alle gevallen in Rotterdam of Antwerpen. Wij vinden het positief dat je voor ons wilt werken,maar de afstand wordt een probleem. Wij wensen je in ieder geval veel succes bij het vinden van een passende baan. Met vriendelijke groet, ............. wou ik jullie niet onthouden;)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden