Spring naar bijdragen

Kacper

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kacper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo Medeforumers, Ik heb een vraagje, na een tijd zoeken heb ik nog nergens een correct antwoord op mijn vraag kunnen vinden. Ik ben zelf momenteel distributiechauffeur en heb ongeveer 2 maanden mijn C rijbewijs. Mijn code95 administratie heb ik ruim n jaar geleden gehaald dus zijn er wat dingetjes weg gezakt. Nu heb ik de volgende vraag, Ik begrijp dat een werkdag van een chauffeur maximaal 15 uur mag duren inclusief arbeidstijd. Als men bijvoorbeeld om 8 uur vertrekt en tussen 8 en half 1 2 uur heeft gereden en 2.5 uur arbeid heeft verricht. wanneer ben je dan verplicht je eerste pauze te pakken aangezien je dan nog geen 4,5 uur hebt gereden. Ik heb wel op het forum iets gelezen dat je na 6 uur rij en arbeidstijd een half uur pauze moet pakken, maar hoe zit het met de rijtijd als je in deze 6 uur bijvoorbeeld maar 3 uur hebt gereden. Mag je dan na dit half uur pauze nog 1.5 uur rijden voor dat je je 2e half uur pauze pakt om in totaal je 3 kwartier op de schijf te zetten? Ik hoop dat ik hier wat antwoorden op mijn vraag zal krijgen. Alvast bedankt!
  2. Het valt mij op dat iedereen over Hovo klaagt dat de chauffeurs voor een vast loon zouden rijden en hierdoor oneerlijke concurrentie zou plaatsvinden.. Alleen hoor ik niemand dat Hovo wat er ook gebeurde geen Oostblokchauffeurs op de wagen wilde.. in tegenstelling tot andere..
  3. Maar verder ga ik me niet te veel om dit onderwerp druk maken aangezien je hier partijdig bent als je je mening naar buiten brengt We wachten af hoe het verhaal eindigt!
  4. Dat is jou mening Freddie, Vindt het alleen nogal triest om met ze alle hier op het forum hem momenteel de grond in te trappen omdat hij Failliet is.. Je gunt het niemand ondanks wat iemand heeft gedaan!
  5. Ik heb toch degelijk een ander bedrag te horen gekregen, Ga deze niet hier openbaren maar deze was hoger dan de hier genoemde 2100,- all-in..
  6. Ik begrijp eerlijk gezegd niet waar jullie in 2 dagen 10 pagina's mee vullen.. Volgens jullie komt et erop neer dat Hovo een klote bedrijf is die zijn chauffeurs uitbuit.. Komt mij meer over als conclusies trekken als op feiten..
  7. Ik ben niet partijdig wat dat betreft, maar ik kan wel zeggen dat Jelse onschuldig is tot het tegendeel is bewezen Heb de verhalen van een vast salaris wel gehoord maar zodra ik vroeg om eens een loonstrookje mee te nemen hoorde ik niemand meer..
  8. Dit kan ik 100% zeker weten doordat ik hier ook de brieven en formulieren van het pensioenfonds heb liggen. Ik heb tot op heden nog niet gehoord dat Koops niet betaalt maar weet wel dat koops de Oostblokchauffeurs voor een minimaal (vast)salaris op pad stuurt
  9. Hier oordeel ik niet over aangezien ik niet bij Hovotrans op 'De loonlijst' sta, maar het lijkt mij vrij onlogisch.. Ik denk dat de kans groot is dat ik meer of eerder iets weet als derde hier aangezien Jelse een goede bekende van mij is.., Je kan nu wel weer terugvallen op het feit dat ik in jou ogen maar een 'Jochie van 17' ben maar in dat geval verwijs ik je even door naar de 'volwassenen' op jou eigen forum.. Nou ik weet dat mijn werkgever voor elke gewerkte maand van mij keurig pensioen heeft betaalt..
  10. Ik zit de afgelopen 2 dagen dit topic n beetje te volgen en vindt dat er toch een paar dingen niet kloppen.. Ik ken Jelse en zijn bedrijf nu alweer een jaar of 6 en heb ik al die tijd nog geen enkele keer problemen met hem gehad. Nu heeft iemand hier op het Forum een reactie geplaatst met de opmerking dat er geen pensioen wordt betaalt, Allemaal leuk en aardig die discussies erom heen maar niemand kan hier bevestigen of er wel of geen pensioen wordt betaalt. Tevens valt het mij in het bijzonder op dat de mensen die normaal met een enorme *** in der broek lopen als ze en Hovo wagen zien/zagen nu in ene geen goed wordt voor hovo over hebben. Waarom zie ik deze reacties niet bij bedrijven zoals Koops, Vos etc die met voor een groot deel Oostblokchauffeurs werken en weinig tot geen aandacht aan het materiaal voor de chauffeur besteden? Alleen omdat Hovo met mooi aangekleden auto's rondrijdt hoor ik iedereen erover. Jullie klagen over Hovo dat deze geen pensioen zou betalen en de chauffeurs onderbetaalt maar waarom hoor ik daar niemand over bij Koops, Vos ect.. Ow nee, natuurlijk die betalen voor de oostblokchauffeurs wel pensioen en de chauffeurs worden wel volgens de CAO normen betaalt.. Een beetje respect voor de mensen die momenteel in een lastig schuitje zitten. Gr.
  11. upje voor dit topic, Bus is nog niet trug en nog geen info over.
  12. heb je nog fotos van de trailer? dan plaats ik deze op mijn website. mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden