Spring naar bijdragen

Toin

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Toin

  • Verjaardag 21-10-1966

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Toin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Toin

    bekeuring

    Onzin.... Onze digitacho's gaan allemaal op rust zodra je de auto van contact zet.....dat is een aanpassing in de regels, dat mag nu dus wel!! Software aanpassing wordt door de dealer gedaan....:tu: Ik haal mijn pas er alijd uit snachts, en als ik hem er smorgens weer in doe zet ik handmatig de standtijd op rust...je moet dan wel idd het beginland appart ingeven, dat vraagt hij niet vanzelf....ff in het menu gaan en handmatig invoeren.....en ja. dit is volkomen legaal:o
  2. Toin

    A bord

    ik denk dat de clou hem zit in het afvalstroomnummer. Weet het ook niet zeker hoor, maar de A is volgens mij alleen verplicht in Duitsland. en ik denk dat hij verplicht is zodra er een afvalstoffenbegleidingsbrief bij je vracht zit.....nogmaals, zeker weet ik het ook niet...
  3. Toin

    DAF topic

    Nou, met al die mooie DAF's kan ik niet achterblijven hé.... Ook maar een paar foto's geplaatst, want ik schaam me niks met mn trapskelter!! Enne, die duscussie over Scania.....overbodig zeker..??:angel:
  4. Toin

    Adr

    Ben het met Dennis eens, als het ADR is heb je gevarenkaarten gekregen, en staat het op de CMR genoteerd. (gevarenkaarten hoeft eigenlijk niet meer, we zitten in een overgangsperiode). Als je naar Frankrijk moet denk dan aan je snelheid, ga geen 90 zitten vlammen, want dat kost Franse Euri's !! Hou m rond de 82-83 dan komt het goed. en denk eraan, met ADR mag je NIET over de periferique in Parijs!!! Je moet buitenlangs over de N104. En uiteraard moet je een ADR uitrusing bij je hebben. Wielblokken, zaklamp, Neon vest enz... Succes....en goede reis:tu:
  5. Hoi. Als je de borden erop hebt val je onder het ADR, dus mag er niemand mee. Weet alleen niet of je met LQ de borden open moet doen..??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden