Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  515
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. schoenenreus

  Het forum gaat stoppen.

  Ik denk dat het prima te doen is als je het niet zo openbaar zou doen. Beter met een aantal belangstellenden achter de schermen wat regelen en dan net zoals dit bericht gewoon ineens plaatsen met dit zijn de nieuwe eigenaren bla bla bla. Misschien is het ook een idee om de huidige moderators en admins de boel te laten draaien en alleen op papier een andere eigenaar aan te stellen. Niet om het een of ander maar buiten dat Freddie en wilbert de eigenaar zijn voeren ze in ieder geval voor de schermen weinig uit dus als je weer zo’n onzichtbare eigenaar weet te vinden is er niks aan de hand. Ik vind ook dat jullie je na het beraden van deze stap niet heel erg druk moeten maken om de eventuele strijd die los barst, tenslotte willen jullie er niks meer mee te maken hebben dus wat boeit het.
 2. schoenenreus

  Het forum gaat stoppen.

  Openheid zou wat dat betreft wel handig zijn inderdaad.
 3. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Moet je nou weer een discussie uitlokken @Pierre? Ik heb nergens beweerd dat ik een strepentrekker of wat dan ook ben, ik heb alleen gezegd dat 85 voor mij hard zat is omdat het werk geen haast of stress met zich mee brengt en het rijdt veel relaxter. Gister had ik vrij baan en dan is het geen ramp om 90 te rijden. Zoals ik ook al zei had ik ook voor de varkenshaas in venlo kunnen gaan dus had inderdaad ook een goed half uur eerder kunnen stoppen. Dat je dat bewust in je quote weg laat zegt al meer dan genoeg.
 4. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Goed gevonden pierre en inderdaad heb de stukken dat ik vrij baan had 90 gereden omdat ik mijn zinnen had gezet op de lekkere spare ribs van de treurenburg. Al had de varkenshaas van de nieuwe Keulse ook niet verkeerd geweest maar daar stoppen we de volgende keer weer.
 5. schoenenreus

  Waar gaat de reis heen...???

  Morgen even lossen in de waalhaven, laden in strijbeek en dan in principe weekend ware het niet dat de staalkabel om me vangmuil open te trekken kapot is gegaan van de week dus als het goed is “even” snel een nieuwe erop laten zetten bij de carrosseriefabriek in middelbeers.
 6. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Ik had er 768 in 9.15 vandaag....
 7. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Bij ome joop op de treurenburg
 8. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Is dat nog wat daar @matthieu? Ik ga eigenlijk altijd naar Breuna.
 9. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Vanavond in turkheim, de klant in munchen had geen zin en zoals in het andere topic te zien is was het in marktoberdorf om te wisselen niet veel beter. Morgen een rijdagje richting antwerpen of rotterdam dat was nog niet helemaal duidelijk.
 10. schoenenreus

  foto's tijdens het laden en lossen

  Normaal geen probleem maar alle sneeuw van het dak van de buurman was er onder gegleden. Maar de klant is gekomen heeft 1 bak vrij gemaakt en ben nu onderweg naar een andere wisselplaats.
 11. schoenenreus

  foto's tijdens het laden en lossen

  Even 2 bakken wisselen..... krijg maar 1 foto geüpload i.v.m. de grootte maar alle 2 de bakken hebben eigenlijk t zelfde probleem😂😂
 12. schoenenreus

  MAUT regels veranderd in Duitsland

  Ik weeg leeg net geen 20 ton dus al ben ik leeg gaat die vlieger voor mij ook niet op. Ik snap ook niet waarom je dit constant zou willen veranderen want vroeg of laat ga je een keer nat en kun je betalen.
 13. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Pfaffenhofen/schweitenkirchen
 14. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Plaidt is niet zo groot? Ik vind het nogal een parking die er achter t restaurant ligt.
 15. schoenenreus

  wist je dat

  En hoe lang mag je dan geladen zijn met een trailer zoals marco nu nog heeft @matthieu?
×