Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  542
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. schoenenreus

  wist je dat

  De regels zouden zo moeten zijn wanneer jij een moord pleegt met voor bedachte rade zoals afgelopen maandag dan heb je geen rechten meer.....
 2. schoenenreus

  ruime bocht

  Is ook wel een kut kruispuntje ook daar, duidelijk nog van vroeger uit en het bedrijvenpark is er omheen gebouwd alleen nooit fatsoenlijk aangepast voor al het verkeer dat er komt.
 3. Het forum is een beetje van het padje denk ik.....
 4. Of bezig is met zijn laptop, rijbewijs gekocht en ga zo maar door
 5. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Wat ik veelal zie is dat die platkoppen toch wel komen en vaak voor het bedrag dat ze terug krijgen een maaltijd bestellen om mee te nemen. Aan deze gasten verdienen ze dus absoluut niks en denk dat er een slimme duitser is geweest die bedacht heeft als we nu eens minder geld terug geven dan verdienen we uiteindelijk toch nog iets.
 6. Ja ik ben gezegend met een paar poezelige voetjes in de maat 50😂😂
 7. Tsjah dat schoenen op de treeplank verhaal is leuk maar bij een MAN, mercedes en daf passen die van mij al niet met 2en op de tree. Bij scania gaat het net maar alles behalve ideaal.
 8. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Ellwangen, geen maxi autohof meer hier.
 9. schoenenreus

  Its Holwerd

  Gewoon een loondienst chauffeur met het financiele risico van een eigen ondernemer.....
 10. Precies @Danny zo denk ik er ook over. Ik ben nu 27 en heb in verschillende takken van transport een kijkje genomen maar leuk is het niet meer. Ik heb van begin af aan dat ik me rijbewijzen haalde op me 18e al gezegd voor mijn 30e ben ik er mee gestopt, ik heb dus in theorie nog een paar jaar. Dat dit heel zwart wit is klopt en zal waarschijnlijk ook niet helemaal uit komen maar zoals je zelf al aangeeft over 10 jaar doe ik zeker iets anders. In welke vorm geen idee maar dat zien we dan wel weer.
 11. Als ik deze verhalen zo lees dan zou ik toch wel in eem extreme noodsituatie moeten zitten als baas om deze personen in dienst te nemen.
 12. Dit is ook een flinke machine inderdaad maar daar is de haksel inrichting een aanbouwdeel. De groene machine is echt alleen als hakselaar te gebruiken.
 13. Volgens mij zelfs een van de grootste zelfrijdende versnipperaars van europa/wereld.
 14. schoenenreus

  Bekeuring

  Dat is waarschijnlijk in jou gedachte maar dan nog klopt het niet omdat ze zowiezo al in overtreding waren. Wel of geen begeleidingspapieren was al niet eens relevant meer eigenlijk.
 15. schoenenreus

  BE-combi ervaringen

  Dat dacht ik dus ook vandaar mijn opmerking richting jan45.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...