Spring naar bijdragen

schoenenreus

Administrators
 • Aantal bijdragen

  601
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

832 Excellent

Over schoenenreus

Recente profielbezoeken

13332 profielweergaven
 1. Dikke rit haha @Kiepenboer
 2. Met een standaard laadklep gaat het niet lukken volgens mij maar het is wel degelijk mogelijk. Kon geen perfecte foto vinden maar je kunt wel een idee krijgen van hoe dat er dan uit moet zien.
 3. schoenenreus

  Restaurant 't vliegveld

  Nee je hebt gelijk hoor. Maar denk dat het in Hank voorlopig in ieder geval van de baan is aangezien ze daar een jaar of wat terug nog die geluidswal hebben geplaatst. Daar was die overigens ook al niet blij mee. https://www.bd.nl/werkendam/wegrestaurant-niet-blij-met-geluidsscherm-op-a27~abc6c588/ Vond dit artikeltje nog maar daar wordt niet specifiek iets over het restaurant vermeld. De verbreding lijkt er in ieder geval te gaan komen. https://www.bndestem.nl/oosterhout/verbreding-a27-en-aanpak-hooipolder-zo-goed-als-rond-minister-zet-handtekening-onder-project~af73d10c/
 4. schoenenreus

  Restaurant 't vliegveld

  Dat klopt @Pierre, is toevallig een broer van de eigenaar van t vliegveld.
 5. Wist niet dat die bakker ook buitenland werk deed...
 6. Daar heb je opzich een punt Ron maar dat meisje van begin 20 van een of ander vaag uitzendbureau die herkent je 5 min later al niet meer.
 7. Dat is de enige rede om te gaan inderdaad en wat buurten met oud collega’s en bekenden maar verder is t niet veel bijzonders.
 8. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Ik heb je niet gezien, ik stond langs de weg geparkeerd zeg maar.
 9. Het wordt dus leeg naar strijbeek om te laden voor volgende week😂
 10. Dat zijn geen leuke ritten voor de vrijdag @andremast.
 11. Als ik me eigen verveel loop ik misschien wel even een rondje maar de voorgaande jaren werd je constant lastig gevallen door mensen die je een baan aan probeerde te smeren.
 12. Morgen lossen hier in barneveld. Hij dacht een vrachtje tilburg te hebben hier maar meestal als die dat denkt dan heeft ie niks😂😂. En dan was het laden in tilburg of strijbeek voor volgende week maar daar was die ook nog niet over uit wie wat zou gaan doen.
 13. Leeg in antwerpen en laden zaltbommel voor hamm en zag op de fax iets bijgekrabbeld staan voor 15h laden monheim voor zaltbommel dus gaan het wel mee maken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...