Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  376
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. schoenenreus

  zij instromen

  ik juist wel @Pierre aangezien ze de avond ervoor of die morgen nog een vervanger kunnen regelen en tijdens de rit niet meer dus dan loopt heel zo'n rit in het honderd en vaak werkt dat dan wel als ze een klant of 8 moeten bellen dat er niet meer geleverd wordt.
 2. schoenenreus

  zij instromen

  tuurlijk is er nog altijd zoiets als overmacht maar als je smorgens je papieren pakt en ziet dat je 18 adressen hebt en dat je om 17,56 ingepland staat bij de laatste die om 16.00 gesloten is volgens het vakje ''opmerkingen'' en jij ook hebt gevraagd en toestemming gehad hebt om om 16.00 thuis te zijn vanwege wat voor afspraak dan ook weet je al dat het een onmogelijke opgave wordt. ik heb al een aantal keer halverwege de rit besloten om om te draaien omdat ik zeker wist dat ik de afgesproken tijd niet ging halen. afspraken komen altijd van 2 kanten en de planner stelt het ook niet op prijs als ik sochtends maar een keertje start wanneer het mij uitkomt zo dus ook met het op tijd thuis zijn verhaal.....
 3. schoenenreus

  zij instromen

  Om op het verhaal van Rini terug te komen over eventuele afspraken na werktijd, de planning kan mij nog zoveel werk meegeven maar als ik heb aangegeven dat ik om 16.00 op de zaak moet zijn dan ben ik om 16.00 op de zaak. Of ik dan mijn werk af heb of niet zal mij een zorg zijn aangezien afspraken altijd van 2 kanten nagekomen moeten worden. Ik moet smorgens ook om 06.00 vertrekken en kan ook niet voor mezelf verzinnen dat ik 08.30 een fijnere tijd vind.
 4. schoenenreus

  Domitra stopt in eens

  ik heb nog nooit van Domintra gehoord maar de naam Menno van den Brink zegt me dan wel weer iets en die is jaren terug van omgeving tilburg naar groningen verhuisd, het verbaasd me in ieder geval niks dat die bij zo'n bedrijf opduikt want heeft voor wel meer vage bedrijfjes gewerkt.
 5. schoenenreus

  forumgebruikers gespot

  Als ik me niet vergis is dit de auto van @wesley 85 net op een parking langs de 61
 6. schoenenreus

  Waar gaat de reis heen...???

  Morgen lossen in tiel dan pallets inleveren in ommeren en dan gendt laden voor omgeving landau maar dat doen we maandag wel n keer
 7. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Autohof breuna
 8. schoenenreus

  Waar gaat de reis heen...???

  Nadat ik maandag in strijbeek geladen had na een ruime week vakantie vertrokken en eerst een tussenrit hurth-ennigerloh-hurth gedaan alleen vanwege het goede wegennet en dito chauffeurs liep dit gruwelijk uit de klauwen. De planning was om maandagavond weer terug in Hurth te staan zodat ik vandaag voor 14h in frankfurt kon lossen en dan aansluitend morgen nog stuttgart. Helaas dachten er elke wereldchauffeurs anders over en heb ik 5 uur lang in een vollsperrung gestaan maandag. Het plan om terug naar Hurth te rijden kon compleet overboord aangezien ik zelfs nog 100km te kort kwam om in ennigerloh te komen. Uiteindelijk vanmiddag om 14.30 weer terug in Hurth dankzij de vele files en weer een kop-staartaanrijding op de 1. Nu lekker eten en douchen bij de maxi mogendorf en dan morgen lossen frankfurt en wellicht als de goden mij goed gezint zijn ook stuttgart nog voor 15h.
 9. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Maxi mogendorf
 10. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Uiteindelijk van ongeveer 17.15 tot 22.30 gestaan maar heb de wrakken nog zien staan en dat zag er weer niet best uit. Sta nu met precies 15 diensturen op de parking van de metro in schwelm want ze waren hier zo vriendelijk om de slagboom open te laten hahaha. Planning is ondertussen wel helemaal in het honderd gelopen natuurlijk.
 11. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Voorlopig al een uurtje of 4 in een vollsperrung op de A1 tussen remscheid en wuppertal.
 12. schoenenreus

  Waar gaat de reis heen...???

  Straks nog naar Kassel en dan morgenmiddag nog een krefeld op en neer en dan is t weer vrijdagmorgen
 13. schoenenreus

  Mijn hobby, fotograferen.

  Een zwarte neushoorn in diergaarde blijdorp
 14. schoenenreus

  Mijn hobby, fotograferen.

 15. schoenenreus

  Mijn hobby, fotograferen.

  Ja daar heb ik dan weer helemaal niks mee, ik zou bij wijze van 100 foto’s van een slapende leeuw kunnen maken en 1 van een vrachtwagen. Ik vind het heerlijk om met muziek op lekker mijn rondjes te maken door de verschillende dierentuinen en dan kom ik weer helemaal tot rust.
×