Spring naar bijdragen

schoenenreus

Administrators
 • Aantal bijdragen

  678
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

995 Excellent

Over schoenenreus

Recente profielbezoeken

14251 profielweergaven
 1. Niks is onmogelijk natuurlijk maar makkelijk is het allemaal niet
 2. Jij staat toch altijd in de weg?😂😂
 3. Ik doe niet bijdehand integendeel zelfs aangezien ik wel weet wat er speelt in nederland. Dat jij 15/20 jaar geleden heel makkelijk een hypotheek kon krijgen klopt, heb je het de afgelopen 2 jaar nog geprobeerd? Als alleenstaande is het zo goed als onmogelijk om een degelijk huis te kopen tegenwoordig, enerzijds door de krapte op de woningmarkt anderzijds door het niet kunnen krijgen van een hypotheek. Voor een sociale huurwoning kom ik ook niet in aanmerking aangezien ik dan ineens wel veel te veel verdien. Leg mij dan maar eens uit waar het systeem goed functioneert? Ik hoef trouwens thuis niet weg en heb ook niet de intentie om weg te gaan.
 4. Aan mijn systeem faalt niks maar als je puur op het basisloon een hypotheek wilt afsluiten dan krijg je niet veel. Zijn trouwens ook maar weinig hypotheekverstrekkers die een hypotheek aan een persoon geven, vrijwel overal willen ze 2 personen en 2 geldverdieners. @RobNiat je kunt wel elke keer de aanval proberen te openen maar iemand die het grootste gedeelte van het jaar in Thailand woont moet niet te veel zeggen, je zot tenslotte niet voor niks daar.
 5. Mij ook best maar dan ook geen gezeur morgen of volgende maand dat er alleen maar op de man gespeeld wordt op dit forum.
 6. Tuurlijk is dat niet het probleem van de werkgever maar als ik dan mijn eigen situatie bekijk. Ik ben 27 en woon nog thuis, heb geen relatie en dat wou ik graag zo houden maar het is voor mij praktisch onmogelijk om een hypotheek te krijgen voor iets groters als een kartonnen doos. Je moet dus haast wel aan een relatie beginnen en de mogelijk daar bij horende gevolgen. Dit is natuurlijk niet het probleem van de werkgever maar van het zwaar falende systeem in nederland.
 7. Ik denk dat als jij een gezin hebt met 2/3 kinderen, koophuisje, 2 auto’s en ga zo maar door dat je het met een chauffeurs salaris van max 8 uur per dag niet heel ver gaat komen.
 8. Laat maar komen die 8 urige werkdag.....als ze dan zorgen dat ik aan het eind van de maand net zoveel onder aan de streep heb staan als nu hoor je mij niet klagen.
 9. Niet om t een of ander he ron en grietje maar kunnen jullie dit niet beter prive uitvechten.
 10. Zoals ik al zei heb ik de cijfers niet meer bijdehand, ik praat over een 7/8 jaar geleden. Deze berekening was wel over een volledig jaar gemaakt en zal dan inderdaad meer met de belastingschijven te maken gehad hebben.
 11. Is toch niet vreemd @Pierre, ze doen het liever niet omdat het niet genoeg oplevert maar er zijn altijd uitzonderingen he dat weet jij ook. Niet alles is zo zwart/wit in het leven als dat jij doet voorkomen.
 12. Minnaard krabbendijke ook..... Ergens zit er wel een kern van waarheid in Ron. Ik heb de cijfers niet meer bij de hand gezien het jaren geleden is maar bij mijn eerste werkgever hebben een paar collega’s dit helemaal uitgezocht. De conclusie was dat als je elke dag 2 tot 3 overuren maakte je verhoudingsgewijs het meeste geld overhield, met 6 overuren per dag zou je uiteindelijk meer belasting en sociale lasten betalen.
 13. Ik heb jaren terug regelmatig op de Yamaha raptor 700cc van een vriend gereden maar die zat in de 3e versnelling nog op de achterwielen, levensgevaarlijk was dat ding haha.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...