Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  456
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. schoenenreus

  Transporteurs die nog op Italië rijden

  Het is misschien persoonlijk maar ik vind je in die korte tijd dat dit topic online staat en ik dus bekend ben met de persoon “snow” je een heel onaangenaam type om heel eerlijk te zijn. Je hekelt social media maar je zit wel op dit forum dan gooi je er ook nog maar even een politiek statementje uit om je onvrede over nederland te laten blijken. Je hebt overal bronnen die je fabeltjes vertellen maar geen bedrijven kunnen noemen die op italie rijden want anders had je die vraag hier niet hoeven stellen immers. Winkeldistributie moet je inderdaad liggen maar zo absurd als jij het omschrijft is het zeer zeker niet maar ja die bronnen he. Lievaart rijdt trouwens al enkele jaren met oost-europese kwaliteit. Waarom zou lievaart dat niet doen? Ook lievaart kan niet meer aan chauffeurs komen dus zullen wel moeten willen ze hun klanten blijven bedienen. De nederlander die nog italie wil rijden die wil niet met 2 man op een auto een rondje bloemen uitventen in italie wat er eigenlijk gister al had moeten zijn. Ik weet niet hoe lang je al weg bent uit de transport maar ik vermoed dat het beeld van italie rijden niet helemaal meer klopt. De tijden zijn veranderd en halve dagen “kwijt” in de kroeg liggen is er tegenwoordig niet meer bij.
 2. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Was niet aan jou gericht maar aan 105.510.
 3. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Vind het ook wel enigszins naief om te denken dat die dieseldieven aan de andere kant van de snelweg jou tank niet gevonden kunnen krijgen.
 4. schoenenreus

  Het leven van een Botschauffeur

  Of de komkommer als een soort soepstengel/lolly gebruiken.....
 5. schoenenreus

  Hallo allemaal!

  Vind het een dappere beslissing voor iemand die in die hoek van het land woont.
 6. schoenenreus

  Wegrestaurant Mendel, Beekbergen

  Tsjah, daar kan ik dan niet echt wakker van liggen om eerlijk te zijn. Ze overtreden zelf willens en wetens de wet dus dan moeten ze eventueel ook maar op de blaren zitten. Ik snap ook nooit zo goed waarom dan ineens vanaf een bepaald tijdstip er wel gerookt mag worden, ik denk dat je er geen klant extra mee binnen houd namelijk. De anti rokers zullen vluchten en die paar rokers die al de hele avond buiten gestaan hebben weten eigenlijk niet beter meer.
 7. schoenenreus

  Veiligheid

  Ik geloof niet dat er 1 agent is die als je de CMR laad zien het bedrijf gaat bellen of met je mee rijdt tot aan de poort om te kijken of je daar wel echt moet zijn. Dan kun je alsnog net doen alsof je telefoon krijgt en de bestemming ineens veranderd wordt. Het zal officieel gezien wel valsheid in geschrifte zijn maar het is maar een minimaal vergrijp. Steel je een TV of een snoepje bij de jamin dan is het ook beide diefstal maar staat totaal niet in verhouding qua schade.
 8. schoenenreus

  Veiligheid

  Valsheid in geschrifte is toch wel een hele andere klasse lijkt me vind jezelf ook niet?
 9. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Ik stond vanacht om 01.00 stil bij het autohof in kircheim (bad hersfeld) en de eerste idioten gingen alweer de parking af.
 10. schoenenreus

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Volgens mij viel het relatief gezien nog best mee met haar verwondingen.
 11. schoenenreus

  Autotransport

  Ja maar dat heeft in principe niks met het auto transport opzich te maken natuurlijk, dat heb je in de distributie natuurlijk ook.
 12. schoenenreus

  foto's tijdens het laden en lossen

  Het lijkt een enorme tank maar dat valt best tegen hoor, hij is vrij laag vanwege de kleine wieltjes anders sleept de tank over de grond haha.
 13. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Bitterfeld
 14. schoenenreus

  Een week van een koetelaar

  Wanneer ben je er mee gaan rijden?
 15. schoenenreus

  waar sta jij vanavond??

  Plaidt
×