Spring naar bijdragen

atie labelle

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

atie labelle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. atie labelle

    vermissing hond

    bedankt voor je e-mailtje,jij begrijpt wat ik bedoel.,helaas heb ik haar nog steeds niet terug ,dus de kans dat ik haar ooit nog zie is wel ergggg klein aan `t worden,.groeten atie.
  2. atie labelle

    vermissing hond

    butterfly , heb jij dat landelijke nummer voor die asiels nog gevonden???? groeten atie.
  3. atie labelle

    vermissing hond

    hallo butterfly. bedankt voor je e-mailtje. hou aub ogen en oren open ik weet niet meer wat te doen om haar terug te krijgen. bedankt atie.
  4. atie labelle

    vermissing hond

    hallo wilma, bedankt voor je e-mail, nee ik heb haar nog steeds niet terug ik ben de wanhoop nabij,weet nu echt niet meer wat nog meer te doen om haar terug te krijgen. groeten atie,
  5. atie labelle

    vermissing hond

    hallo. het is inderdaad te gek voor woorden hoe krijg zo,n iemand dat verzonnen om z.n hoofd te verven belachelijk gewoon,maar zo zie je,mensen zijn tot alles in staat ik geef ook de hoop niet op alhoewel ik de wanhoop nabij ben hoor,maar wat ik al zei jou verhaal geeft me een beetje hoop.en ik blijf ook steeds adverteren op marktplaats. groeten atie. ps bedankt voor je berichtje, QUOTE=Free Spirit;193167]Nee het was inderdaad niet gemakkelijk om haar terug te krijgen. Je kan nl geen aangifte doen van diefstal, verduistering of ontvoering (ik noem maar iets .....) De politie raadde ons aan om een advocaat in de arm te nemen en een procedure te beginnen. Voor mijn gevoel te zot voor woorden maar goed ..... Wij hebben contact opgenomen met deze "mevrouw" en haar duidelijk gemaakt dat hoe dan ook Sam weer naar huis kwam. Simpel! Dus de volgende dag naar Soest en hond gehaald. Die ze graag afstond omdat ze in de veronderstelling was dat anders de politie haar kwam halen. Hoe ze op dat idee kwam weet ik niet meer .... Leuk detail is wel dat ze het arme beest kompleet kaal hadden geschoren en het koppie zwart hadden geverfd zodat ze niet herkenbaar was ... Wat bij ons de bal aan het rollen bracht was vooral veel praten met mensen ; vragen of ze wat gezien/gehoord hebben. Steeds weer vragen of iemand haar ook gezien had ... Oproepen via plaatselijke kranten of websites met alleen regionaal nieuws. Sterkte en succes !
  6. atie labelle

    vermissing hond

    nee,het is ook niet discriminerend bedoeld alleen weet ik uit ervaring dat daar in die landen veel (zwart) gefokt wordt en belgie koopt dat op ze komen in ktatten tegelijk aan, vandaar dat ik daar bang voor ben,ik hoop dat je dat kan begrijpen,ook ben ik naar een paragnost geweest die zag een lange rechte weg en een groene of met groen er in auto. nou moet ik altijd een lange rechte weg over om bij het wandel gebied te komen( voor steinweg liks af.maar in iedergeval. heel heel erg bedankt,als je dat zou willen doen.vandaag is ze 5 weken weg, en ik begin de moed te verliezen.zo.n beest kab toch niet in rook zijn opgegaan, vriendelijk dank atie.
  7. atie labelle

    vermissing hond

    hallo.......echt waar????en heb je je hond toch terug (gehad ,gehaald,terug gepikt)ik heb me namelijk laten vertellen dat dat dan ook weer niet zo eenvoudig gaat????maar bedankt voor je berichtje het is vandaag AL 5 weken geleden maar dit geeft me weer moed. vriendelijk dank atie,
  8. atie labelle

    vermissing hond

    [ dank je wel petra,ik heb haar nog steeds niet terug en het gaat nu wel heeeeeeeeel lang duren,benm de hoop aan het verliezen. groeten atie labelle. quote=Petra;189004]Wens je veel suc 6 met het terug vinden van je hond Groetjes Petra
  9. atie labelle

    vermissing hond

    bedankt he, het geeft een goed gevoel dat zoooo veel mensen meehelpen zoeken. groeten atie.
  10. atie labelle

    vermissing hond

    [qe=Belinda;188005]dank je wel belinda duizend maal dank,ik probeer van alles maar wist niet hoe een foto hier te plaatsen,,duizend maal dank. Ati, ik heb even gekeken bij de link van easyrider en heb je foto hier maar ff geplaatst... Ik wens je nogmaals heel veel succes met het vinden van je hond bedankt belinda duizend maal dank,ik probeer van alles om haar terug te vinden maar wist niet hoe op deze site een foto te plaatsen nogmaals dankje, groeten atie
  11. atie labelle

    vermissing hond

    hi....dat heb ik al gedaan joh.alles en iedereen aangeschreven,vermeld,flyers opgehangen je kan het zo gek niet bedenken og het is al gedaan,,,,,,,,,,,,,alleen zonder resultaat vandaar dat ik me to de chauffeurs ga wenden voor hulp. groeten en bedankt voor je berichtje.
  12. atie labelle

    vermissing hond

    hi. ik denk dat omdat me dat is verteld aan het einde van het wandel gebied is een groot parkeer terrein waar in dit geval veel poolse vrachtwagens stonden.en we met man en macht de gehele buurt hebben afgezocht inc,politie en dieren opvang,ze is overal geregistreerd en niemand heeft iets gehoord of gezien,ze kan niet in rook opgaan dus blijft er een mogelijk heid over,ZE MOET MEEGENOMEN ZIJN. hou A.U.B. ogen en oren open. groeten atie labelle.
  13. atie labelle

    vermissing hond

    ja,,,,,,,,het kan ook gewoon een nederlander zijn,maar de ervaring die ik heb is dat de poolse mensen en dat bedoel ik niet discriminerend alles doen om hun centjes bij elkaar te vergaren (hoe erg het ook is ze hebben niet veel en moeten hard werken)ik weet uit ervaring dat er in de oostblok veel ge en verhandeld word met honden.maar liever niet met die van mij.ik mis haar vreselijk en hoop ook dat jullie als je dit leest je ogen en oren open houd.ik zou je er vreselijk dankbaar voor zijn. groeten atie labelle
  14. atie labelle

    vermissing hond

    hallo.de kans is heeeeel erg groot dat ze is meegenomen door een trucker omdat we de hele buurt hebben afgezocht en alles en iedereen aangesproken of gemaild aan alle instanties.het is ook niet discriminerend bedoeld,alleen de ervaring bewijst dat er in polen en de gehele oostblok veel ge en verhandeld wordt met honden.uit armoede(is heel erg) maar liever niet met mijn hond.dit berichtje is ook alleen maar bedoeld aan dieren liefhebbers die begrijpen wat het is om iets waar je ziels veel van houd kwijt te raken en niet weet waar het zich bevindt,snap je,en natuurlijk was ze ook gechipt en heeft een paspoort,ik hoop dat iedereen die dit leest A,U,B een beetje kan opletten en ogen en oren open houd, vriendelijk dank.
  15. atie labelle

    vermissing hond

    hallo. ik ben atie labelle uit rozenburg Z-H. en ben sinds 23 februari m.n hond een boxer teefje van 11 maanden. ik ben teneinde raad. ik denk dat ze is meegenomen door een trucker(pool) die zijn er hier veel ik woon in europoort nabij steinweg en verolme ,a.v.r weet u misschien een manier om alle chauffeurs te laten weten via de pc ik hoorde dat alle vrachtwagens tegen woordig een pc in hun wagen hebben. de hond is een boxer een teefje van 11 maanden zwart bruin gestreept meet witte borst en 4 witte stippen op haar achterpoten(op ieder poot een aan de achterkant, vriendelijk dank atie labelle.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden