Spring naar bijdragen

Paradiso

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Paradiso

  • Verjaardag 23-07-1976

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Paradiso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mooi campertje met 3 assen Handicamp Outdoor
  2. Paradiso

    HTO overgenomen

    Huur kontrakt tot 2011, dus dat zal wel lijkt mij
  3. ........maar z'n spiegel is nog heel
  4. Inbrekers zijn niet gewend om deuren te openen, een scheur in het zeil is veel makkelijker.
  5. Op een zijweg onderaan het viaduct over de A28 is in de nacht van zaterdag op zondag rond 4.00 uur een vrachtwagen in brand gestoken. De brandweer werd gewaarschuwd door voorbijgangers, die op weg naar huis waren na een avondje stappen in Hoogeveen. Toen de Hoogeveense brandweer arriveerde, stond de cabine in lichterlaaie. Tijdens het blussen van de voorzijde laaiden ook vlammen aan de achterkant op. Link: http://www.regiohoogeveen.nl/news/11419/Vrachtwagen-in-brand-gestoken.html
  6. Daar ben ik met de city ook al 's onder door gekomen, wist zeker dat ie onder 3.80 door moest kunnen, maar hij lijkt wel lager. Toch maar even kalm aan gedaan, en ja hoor kletst er zo'n kettinkje van dat portaal dat er voor staat tegen m'n spoiler, maar het paste wel. Mooi werk toeristisch binnendoor rijden, dat houd 't spannend.
  7. Idd ruud, dat was mij ook al opgevallen. Aan die borden kan 't achteropkomende verkeer zien met wat voor lengte ze te maken hebben, ben door de jaren heen alleen ff vergeten hoe die verhouding ook alweer is. Kan het niet zo zijn dat 't een hele lange bakwagen is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden