Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9302
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Over europeaan

 • Rang
  super Poster..
 • Verjaardag 06-02-1948

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

13065 profielweergaven
 1. DE afslag "Zundert"is al een stukje in België ,dat is waar T.S de afslag genomen heeft. En de tolheffing begint "op " de grens. Maar de kans zal inderdaad klein zijn dat ie er nog iets van hoort.
 2. wist je dat

  Bij jouw baas misschien wel,maar jouw baas niet als ie charter voor Koopman rijdt hoor.
 3. wist je dat

  Dat "eisenpakket"heeft iemand ooit eens ergens gepubliciteerd,dat was i.d.d niet mis,en nogal eenzijdig ( d.w.z. het "nemen "van koopman was vele malen groter dan het "geven")
 4. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Nee Ger,dan had er moeten staan dat het doorbrengen van de wekelijkse rust niet toegestaan was in het voertuig. Nu staat er slechts wat toegestaan is en moet men zelf maar concluderen wat mag en niet mag.
 5. Referendum over de sleepwet.

  Iets wat afgeschaft is,zoals een referendum,is door een volgende regering weer terug in te voeren. Dus als Ollongren haar zin krijgt en het referendum afschaft ,is t aan een volgende regering of het weer heringevoerd word,en dan kan Thierry Baudet laten zien wie hij is,en waar hij voor staat. Bij de volgende verkiezingen word t,wat mij betreft , géén VVD,mede vanwege wat met de uitslag van t Oekraine referendum gedaan is. Ook geen D 66 ,vanwege het afschaffen van het referendum. Zo zijn er nog wel wat partijen die mijn goedkeuring niet wegdragen,om verschillende redenen. Maar het gaat er niet om of er naar mij( of jou) geluisterd word,het gaat er om dat er naar meerdere mensen met dezelfde mening (zoals ik,of jij) geluisterd word.
 6. Referendum over de sleepwet.

  Één voordeel heeft t wel Pierre,zo n Nexit; DE grenzen,en daarmee de douaneagenten en hun kroegen komen ook weer terug. Kun je zaterdag tegen je vrouw zeggen dat je te laat was om in te klaren en bij Leo Botermans in Poppel gegeten hebt gisterenavond.
 7. Referendum over de sleepwet.

  IK persoonlijk heb geen verstand van politiek Pierre,maar ook mensen die er wel meer kijk op hebben worden dan monddood gemaakt. Ondanks ik geen verstand van politiek heb wil ik toch dat "mijn stem"gehoord blijft worden,en niet alleen bij de verkiezingen En als Thierry Baudet straks minister president is en een Nexit door wil voeren zal ik in een referendum daarover tegen een Nexit stemmen.
 8. Referendum over de sleepwet.

  Het zou een disaster zijn als er een Nexit zou plaatsvinden,dan kunnen we i.d.d niet meer zeuren over Brusselse regels. Maar het maken van regels daar in Brussel gaat gewoon door hoor. En omdat wij,bij een Nexit, gewoon op een soort van (economisch ) eiland komen te zitten zullen we ons toch naar veel van die regels moeten richten,willen we nog een beetje"meedoen in de Europese vaart der volkeren". Of dacht je nu werkelijk dat "de rest" dan nog steeds naar onze mening komt vragen?das wel heel naiëf.
 9. Referendum over de sleepwet.

  Mocht dat er ooit komen zal ik tegen een Nexit stemmen. Het referendum is, ondanks dat mensen die er geen verstand van hebben een mening gevraagd word,het enige middel om de politiek in hun ambities terug te fluiten,om i.i.g de "mening van de meerderheid"onder ogen te brengen.
 10. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Hier heb jij groot gelijk. Een rechter heeft blijkbaar anders beslist maar ook ik( en vele anderen) zien niet staan dat de 45 urige rust niet in het voertuig doorgebracht mag worden ,als je t dus zuiver taalkundig bekijkt hé( iets mag zolang het niet uitdrukkelijk verboden is)
 11. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Het begrip"verkorte weekend rust"bestaat niet in 561/2006 Het is in beide gevallen( verkorte en normale)wekelijkse rust.
 12. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  IK wil niet letterneuken ,maar dit staat letterlijk in de tekst bij art 8.8 van 561/2006: 8. Wanneer een bestuurder dit zo verkiest, mogen dagelijkse rusttijden en verkorte wekelijkse rusttijden buiten de standplaats in een voertuig worden doorgebracht indien dit voor iedere bestuurder behoorlijke slaapfaciliteiten biedt en het voertuig stilstaat. Gaan onze vrienden van Reining dus ,op hun eigen terrein,op het gazon voor het kantoor,in een pubtentje náást hun auto kamperen,zijn ze wettelijk volkomen in orde. ( kamperen op eigen terrein mag.) Je kunt dus uitvluchten en scenarios bedenken wat je wilt ( je lijkt wel een vakbonds bons)de wet blijkt hier dus vrij duidelijk over te zijn. Nog duidelijker zou t geweest zijn als dat hele onzalige art 8.8 van tafel gegaan was,maar ja,wat niet is kan nog komen.
 13. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  DE onderliggende regelgeving veranderd juist niet: EU verordening 165/2014 bevestigd juist war in E 4333-2007 al beschreven is. En nee, in 561/2006 staat niet waar je als chauffeur moet verblijven,
 14. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Nee hoor,als die in hotel,Reining verblijven zijn ze "bij" het voertuig,maar niet"in" het voertuig.
 15. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Dan klopte mijn posting dus: IK post m nog maar eens: de woordelijke tekst van de heer Jaques Barrot vice president van de EC ( toch niet de eerste de beste),op vragen van Matthieu Gross ( op 3 okt 2007) Legt der Fahrer die regelmäßigen wöchentlichen Ruhezeiten nicht am Standort ein, dürfen diese Zeiten nicht im Fahrzeug verbracht werden. Für die Durchsetzung dieser Vorschrift sind die Mitgliedstaaten zuständig.Anhand der Aufzeichnungsgeräte im Fahrzeug und des Fahrtenbuchs lässt sich hinreichend nachweisen, ob die wöchentlichen Ruhezeiten eingehalten wurden. Allerdings schreibt das Gemeinschaftsrecht nicht vor, Nachweise dafür vorzulegen, wo der Fahrer seine wöchentlichen Ruhezeiten verbringt" (E-4333/2007) Let vooral op de rood gemaakte tekst Bron: https://www.bundestag.de/blob/496174/4f01b2831f0b7b79e0c34cd7e487c87f/097_sitzung-allianz-data.pdf ( Bundestag he,wie weet wat dat is? ,ik heb t niet uit de truckstar)
×