Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8878
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  13

Over europeaan

 • Rang
  super Poster..
 • Verjaardag 06-02-48

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

10779 profielweergaven
 1. Autohof bij innsbruck

  IK zie niet in waarom dat niet zou mogen,je zult dan wel je Go Box aan moeten passen op minder assen,maar dat is voor een klein stukkie ook niet verplicht.
 2. Wegrestaurant Betuwe, A15 Esso Overbroeken ('Kesteren')

  IK weet niet hoe de naam Vonk en vlam tot stand gekomen is,maar de familie Vonk zijn de oprichters van de Goudreinet keten.
 3. Autohof bij innsbruck

  Let op: als je de parking oprijdt zijn er een paar parkeerplaatsen voor vrachtwagens,rij door tot je bij t tankstation komt,als je links houdt ga je de autobahn weerop,als je rechts om dat tankstation gaat rij je door naar achter,langs een hoge rots en daar is nog een parking voor t vrachtverkeer,100 meter teruglopen( lopen is gezond) daar sta je rustig.
 4. Autohof bij innsbruck

  OP de A12 tussen de afslag 70 ( Hall west) en het kreuz Innsbruck-Ost ( dus in de rijrichting Italië) is autobahnraststatte met een BP tankstelle. Ampass heet t : https://www.google.nl/maps/place/Innsbruck,+Oostenrijk/@47.2631428,11.4522056,16.83z/data=!4m5!3m4!1s0x479d6ecfe1f8ca73:0x9d201c7d281d9b0d!8m2!3d47.2692124!4d11.4041024 Het restaurant is een rosenberger ,waar men een "fernfahrer menu" heeft,en waar je ook kunt douchen.
 5. De nieuwe Keulse / Venlo Schwanenhaus

  Zo vreemd is dat niet;die vestiging is er nog niet.
 6. De nieuwe Keulse / Venlo Schwanenhaus

  Ik kom wel eens bij Cranenbroek in Dongen,en die verkopen i.d.d. ook tuinmeubelen,maar dat is maar iets van 10 of 15 % van hun assortment. het overgrote deel zijn goederen die men bij tuincentrum Meurs zeer zeker niet verkoopt. Denk aan gereedschap,machines,veiligheids en werkkleding en schoeisel,vrijetijds en sportkleding
 7. Noodrem systeem

  IK rij er zelf ook soms mee,maar vind t geen probleem. T valt me wel op dat,als je voorganger links op rechts af slaat,soms het systeem een geluids sgnaal laat horen,dat ie ingrijpt door te remmen heb iknog niet mee gemaakt. Van verkeersborden of bermpaaltjes heb ik geen last.
 8. rit naar italie

  Klasse 1,dat zijn dus explosieven,en ben je vrijgesteld van sommige voorschriften van het ADR.( als je goederen niet in vervoerscategorie "0"vallen tenminste) Met wat voor voertuig ga je deze rit maken?omdat je minder dan 1000 punten hebt kant zijn dat je met n bestelwagen of luxe wagen gaat. Indien je voertuig beneden de 3500 kg maximum gewicht is (MTM) heb je in Oostenrijk genoeg aan een 10 dagen vignet( € 8,90 ) + de tol voor de Brennerautobahn (€ 9,00 ) Weegt je voertuig meer dan heb je een "Go Box "nodig en betaal je per afgelegde afstand en de emissieklasse. https://www.go-maut.at/portal/portal
 9. Noodrem systeem

  Als dat strafbaar zou zijn waarom zit er dan"af fabriek"een schakelaar op ??
 10. Noodrem systeem

  Kom jij dan eens met feiten waaruit dat blijkt. Ontkennen van informatie van sites zoals Wikipedia is wel erg gemakkelijk. IKm kan ook welm zeggen dat jij wel eens onzin uitkraamt,maar dan moet iikmwel t tegendeel kunnenbewijzen( wat ik deed metde link naar wikipedia) Dat ze samenwerken valt niet te ontkennen,dat is al jaren zo,maar dat Volvo "van Mitsubishi is"zoals jij beweert klopt dus niet. https://www.nrc.nl/nieuws/1997/10/29/volvo-mitsubishi-in-trucks-7373665-a291827
 11. Noodrem systeem

  Je hebt de klok horen luiden. En hier hangt de klepel: https://nl.wikipedia.org/wiki/VDL_NedCar Mitsubishi en Volvo hadden een joint venture( samenwerking) in Nedcar Born,waar o.a de Volvo S/V 40 geproduceerd werd. Om nu te stellen dat Vovo van Mitsubishi is vind ik wel erg overdreven
 12. Tolheffing in Nederland wel óf niet

  DE OOsenrijkse maut is al n paar jaar metde Duitse mautkast te betalen,en vorig jaar was er al ptraat dat de Belgische tol metde Duitse kast te betalen zou zijn. Natuurlijk kost dat geld,de organisatie die dat beheert ( Toll collect) werkt niet voor niks,maar men kan desgewenst zo instappen in een inmiddels feilloos systeem. Dat had die belg ook gekund,maar die moesten zionodig zelf wat op poten zetten met een eigensysteem( sattelic) met alle gevolgen vandien.
 13. Waar om denken bij een wipkarcombi?

  Hou ook rekening met de achteroverbouw van de tabbert,het middelpunt ligt tussen de assen,en als je kort wegdraait isdat n flinke afstand.
 14. Hobbychauffeur ?

  En bij terugschakelen een tikie op de motorrem ( als die erop zit)
 15. mijn vrouw aangereden

  Bijna goed Huub;de extra kosten zoals een kilometer vergoeding en de kosten van parkeren bij het ziekenhuis kun je in mindering brengen( opvoeren) op je "belastbaar inkomen"t bedrag waarover je belasting betaald. Dat is wat anders dan dat je t van de belastig kan aftrekken. En dan ligt t er ook nog aan hoe de pet van de inspecteur staat die dag.
×