Spring naar bijdragen

Doddel

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    61
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Doddel

  • Verjaardag 17-10-1966

Doddel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik luister radio 1 digitaal door heel Europa. Sinds kort heb ik een Europainternetabbo van 9,95 per maand bij T-Mobile. Ik surf dan met mijn gsm naar radio 1, kies live streaming en laat het via bluetooth afspelen op mijn autoradio. Glashelder en stereo !
  2. Doddel

    Koelkast vraag.

    En als je nu gelijk dat kapotte 12v element door een 24v element laat vervangen dan is het helemaal klaar.
  3. Het hele probleem is als volgt. Die vrouw komt uit Frankrijk en jullie niet. Dus als niet Franse trek je altijd aan het korte eind en vooral omdat je een Nederlander bent.
  4. Ik heb zoiets eens gehad in Zweden om 2 uur 's nachts. Ik reed achter een autootje die 90 reed en ik net niet voorbij kon. Dus ik er achter blijven hangen maar ja wat te kort. Staat plots dat autootje stil en ik kon hem net niet meer ontwijken dus boem. Stapt er een heel oud mannetje oud wat heel langzaam naar mijn wagen liep en het kenteken opschreef. Ik de politie bellen want dacht dat hij dronken was. Politie kwam heel erg snel (is geen Nederland) en ik moest ook blazen. Nadat de papieren ingevuld waren heb ik aan één agent gevraagd waarom dat mannetje nou stopte. Nou hij wist niet welke afslag hij moest nemen en is gaan stoppen om op de kaart te kijken. Ach en ik kreeg de schuld omdat ik ten alle tijden er rekening mee moest houden dat zoiets gebeuren kan.
  5. Doddel

    Politie niet mijn vriend.

    Ach wat een eikel :)
  6. "Héél erg zielig voor dat kindje, maar waarom moet er in godsnaam bij vermeld worden dat die kerel chauffeur is??? :confused: Komt een beetje over alsof alleen chauffeurs zulke zieke dingen doen?! Jammer... Een beetje Telegraaf sensatie stijl! " Misschien om aan te geven waarom hij de hele week weg was ?
  7. Nog nooit geen problemen mee gehad en ook nog nooit van gehoord. Ik word zeer regelmatig en vooral in Duitsland aangehouden en nog nooit geen probleem of wat gehad.
  8. Je leeft maar één keer en geld is niet alles.
  9. Ik blijf tegen :) Alleen de titel al, "wij chauffeurs wensen eindelijk als mens behandeld te worden." Dus met een 40 uurige werkweek ben je geen mens lees ik in het vervolg hier op.
  10. Ik ben tegen,als je 8 uurtjes wilt werken op een dag dan moet je maar ambtenaar worden of in een fabriek gaan werken.
  11. Doddel

    Camera in de auto

    Hier heb ik ook wel eens aangedacht maar ik ben bang dat het strafbaar is of niet gebruikt mag worden als bewijs. Je maakt wel beelden van de openbare omgeving en dat schijnt niet te mogen ivm privacy enz. Maar het idee is goed en ook uitstekend uitvoerbaar. Maar hier een leuke link voor zo'n cam http://www.gadgetgarden.nl/2009/11/dash-cam-dually/
  12. Vergeet je het 'soepgeld' en de meest vreemde bekeuringen niet die je moet betalen ?
  13. Doddel

    Bumble Bee film.....

    Bedankt voor die films :) Dit gaf weer een leuke kijk op de us of a
  14. Ik heb nog even gezocht op Blaupunkt (www.blaupunkt.de) en het model Bremen heeft kortegolf http://www.blaupunkt.de/en/products/car-radios/bluetooth-tuners/produkt/bremen_mp78-1/?no_cache=1
  15. Hoi, Je zou eens bij de mediamarkt in Duitsland moeten gaan kijken. Daar zie ik met regelmaat autoradio's liggen met KW (kortegolf) Merken zoals Blaupunkt en VDO-Dayton hebben ook autoradio's met kortegolf in sommige modellen. Bij een goede automatriaalzaak zullen ze je zeker kunnen helpen. En dan bedoel ik niet Hallfords ofzo want die knaapjes weten vaak niet wat kortegolf is en lopen gelijk op low-budget merken af zoals Sony. Succes !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden