Spring naar bijdragen

Marnix

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  5943
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5811 Excellent

Over Marnix

 • Rang
  Food chauffeur (En vriend van het chauffeursforum.)

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ouwe 57 rolcontainers in de aanhanger, dat is een LZV zeker? @RZ: een mix van verschillende afmetingen om het leuk te maken
 2. Wat een gedoe om er 43 karren in te krijgen. Bij AH met vers krijg je er makkelijk 60 karren in
 3. Kom je hier weer n's terug na een tijdje, vind je een topic vol redenen om maar niet te gaan werken. Beetje jammer mensen. Die reiskostenvergoeding, die staat gewoon niet in de CAO. Als je dan op je 50e rijbewijs C hebt gehaald en er is een werkgever die je 13-16 per dag aan het werk kan/wil zetten, investeer dan die paar lullige Euro's voor benzine. Pas als je in de praktijk geleerd hebt, en echt wat kunt, dan kun je heel misschien eens eisen gaan stellen. Als ik op vrijdag een mailtje van de planner bij Appel krijg: "wil je morgen vrij" dan zeg ik "ja dank je, super". Maar dat is alleen omdat ik die 20 Euro per uur makkelijk kan missen. Iemand die in geldnood zat en echt wat kon, zou alleen met weekenden al 2.000 bruto kunnen verdienen. Pak er nog een vrijdag of maandag bij en je hebt een riant inkomen!
 4. Ja ok, als het je vaste werkdag is krijg je 100% doorbetaald en zou je normaalgesproken vrij zijn. Werk je dan toch, dan krijg je daarvoor 200% betaald. Maargoed het is voor jou niet vastgelegd als rooster werkdag, dus wordt je er niks wijzer van....
 5. Alsof het mooi is dat het voor de werkgevers een duur weekend is.... Maar Koningsdag is gewoon een feestdag en daar hoort 200% betaling bij. Verder niet teveel woorden aan vuil maken. "Dan gaan wij geen actievoeren" klinkt als een Inholland 'afgestuurde' trouwens. Ik werd gevraagd om koningsdag te werken (tegen 200%, niet 200% extra Lientje). Maar op vrijdag volgde weer de vraag of ik toch vrij wilde. Ook goed hoor. Zelfs de opdrachtgevers zullen doorgehad hebben dat dit een dure dag was.
 6. It geat oan! De werkgevers gaan gestraft worden voor hun arrogantie in de onderhandeling. Dit is al veel meer actie dan we ooit voor mogelijk gehouden hebben. Ik ben trots op m'n directe collega's die vrijdag actie gevoerd hebben. En vooral de held die er bij was tijdens z'n vrije nacht!
 7. Marnix

  wij zijn getrouwd :D

  Gefeliciteerd! Foto genomen bij de Drunense Duinen? Kwam daar als kind vrij vaak omdat m'n oom in Waalwijk woonde.
 8. Marnix

  Chauffeurs Cafe Kasparus

  Heb hier ns met een aantal vrienden gegeten. Hongaarse eten is goed hoor. De vrouw van de eigenaar is Hongaarse. En hij brouwt lekkere biertjes. Parkeren is idd iets eerder aan de kade. Dat is ook nog ns lekker dichtbij een supermarktje.
 9. Vrachtwagen?? Dit ding heeft echt geen kenteken hoor. Daar mag elke 16 jarige schoolverlater mee rijden. (niet dat vrachtwagenchauffeurs niet te teveel kapot rijden)
 10. Dit staat de rijtijdenwet helemaal niet toe. Dubbelbemande voertuigen moeten ook eens in de zoveel tijd stilstaan. Ben je heen en terug geweest naar China, krijg je op 1 april nog een bekeuring van een belgische agent:-)
 11. In het begin, als hij dwars op de stoel gaat zitten, blijft hij wel netjes spiegelen valt me op. Als hij op het bed gaat zitten gaat het natuurlijk nergens meer over, en is hij aan het noodlot overgeleverd.
 12. Marnix

  Een week van een koetelaar

  Winkelcentrum De Hoven in Delft. Naast de uitrit van de losplaats van de Jumbo
 13. Zat jij toevallig in de jaren 80 in een Duitse band? Welkom op het forum, leuk om hier ook mensen te hebben met een iets andere invalshoek tov transport.
 14. Denk dat EJD wel de spijker op de kop slaat. Als je hoort dat de kids een smartphone met abonnement hebben, dan zou je toch zeggen dat het iets zuiniger kan.
 15. Kom nou Robke, sprak pas iemand die nu al een ziekenhuisafspraak heeft voor eind maart in Den Haag ten tijde van de atoomtop. Dan heb je toch echt slecht op zitten letten. Ik mag aannemen dat de heren truckers vrijdagmiddag ambulances ed wel door laten gaan. Het scenario waarbij iemand 2 uurtjes later aan een ziekbed komt te staan en daardoor net het familielid niet meer spreekt, ik vind het vergezocht. Als de truckers lef hadden dan reden ze gewoon op maandagochtend niet uit. Maar het zijn scheiterds, nou dan maar zo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...