Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2072
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over lientje

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

15372 profielweergaven
 1. Tja dan dan ken je beter nog twee jaartjes door leren. Voor je 18de kom je toch niet op de vrachtwagen. Ik zie in dat je bij het regiocollege transport en logistiek natuur en scheikunde in je pakket moet hebben...... Als je je rijbewijzen zelf haalt maakt dat niet uit.
 2. Ik kan eigenlijk nergens terug vinden of een opleiding transport en logistiek de kosten voor je rijbewijs nog vergoed. En zo nee, welk deel je anders zelf moet betalen.🤔
 3. Als je nu al bij een bedrijf kind aan huis bent door auto’s te wassen of andere klussen en laat zien wie je bent, dan heb je kans dat je daar je stage mag doen. Mijn neefje heeft zo als bijrijder groente opgehaald en wist alle adressen en deurcodes enz. Toen hij met 18 jaar en een paar maanden oud al zijn rijbewijzen had kon hij meteen volop worden ingezet. Ook wist hij alle bijzonderheden bij kleinere telers wat maneuvreren in het donker betreft, waar hij moest zijn... en waar niet. Zeker in dit soort werk en werk in veevoer of melk rijden is dit zeker een pre... als je die kant op wil. Ook in dat werk leer je in ieder geval sturen.
 4. Dus voor de vaders een tip voor Vaderdag. 😀 https://www.happysocks.com/nl/men
 5. Prima, een chauffeur met diesel in de aderen wil niet anders. Ik neem aan dat de opleiding transport en logistiek wel bekent is, daar ken je al je rijbewijzen halen en ervaring op doen. Dan heb je wanneer je 18 bent mooi je theorie al binnen en kan je meteen voor je C +E rijbewijs. Met een beetje mazzel heb je die in no time binnen. Zorg dat je een goed stage adres kan regelen met niet allerdaags transport. In ieder geval niet ergens waar je in het magazijn wordt gestopt. Met dat netwerken kan je nu al beginnen door bijvoorbeeld auto’s te wassen of zo. Succes jongen.👍
 6. Eens, dat de PS ondersneeuwt. Je stemt FVD in de PS. Maar je weet dat die tegen het dichtdraaien van de gaskraan zijn? Misschien dat daarom niemand van de provincie in de kieslijst staat? Ze beloven dat de mensen met schade een goede schadevergoeding krijgt,................ maar je weet hoe het met beloftes gaat in de politiek.
 7. Heel verstandig. Ik heb het programma's bekeken op stemwijzer maar daar word ook niet wijzer van. Hier staat toch het zelfde. De eens is eens en de ander oneens Dan nog een, Ik zou zeggen, JA want ik woon in een klein dorp. Ik was het dus eens met de linkse partijen wat ik toch een beetje vreemd vond omdat ik mij niet kon voorstellen dat alle rechtse partijen de kleine dorpen aan de kant zouden schuiven Maar blijkbaar is dit geen taak van de profincie maar van de gemeente geven de rechtse partijen aan. Waarom staat deze vraag er tussen?? Daarom vertrouw op je gevoel, kijk wat kopt en wat niet. Wat is haalbaar en betaalbaar en wat niet. "liegen" ik noem het eerder beloven dat doen alle partijen. omdat alle partijen water bij de wijn moeten doen en omdat ze elkaar allemaal nodig hebben.
 8. ja dat zou ik ook vragen Leeuw. Mijn ouders stemmen ook altijd op de zelfde partij. Dat vindt ik namelijk zo ouderwets. Je zou de gemeentepolitiek eens moeten volgen. Dat kon hier voorheen via de tv. Sommige wethouders zitten er alleen voor hun eigen dorp. Heel wat anders dan landelijke politiek, de regionale partijen staan vaak veel dichter bij het volk.
 9. Je stemt dus standaard PVV of fvd zonder naar de inhoud te kijken? Ook bij gemeenteverkiezingen waar vaak hele andere belangen toe doen en er meerdere partijen in zitten die niets met de landelijke politiek te doen hebben? 😲
 10. NEE!!!! Maar dit is wel hel rood waarmee ik wil zeggen...:: nouja, dat.van die motorrijder staat er onder
 11. Hij probeerde eerder bij de fustafdeling te komen dan dat Appeltje te komen zeker? Je hebt rood en rood. Dit is wel heel erg rood. Hij had in ieder geval mazzel dat er geen snelle motorrijder reed. De enigste mazzel die de motorrijder had gehad is dat het op film staat.
 12. Is het in Azie allemaal beter? Daar heb je niets te kiezen dus ja dat maakt het leven een stukk eenvoudiger en die mensen zijn nog tevreden ook .... zo op het eerste gezicht.
 13. https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2276236-opnieuw-grootschalig-misbruik-met-ww-uitkeringen-door-polen.html Dit was toch wat de vakbonden voor ogen hadden met gelijk loon gelijke voorwaarden om concurentie binnen europa op de arbeidsmarkt tegen te gaan?
 14. lientje

  oorlogsverklaring

  Wat doemijbest al opmerkte......het zijn de mensen zelf maar als ze alleen moesten gaan bleven ze misschien lekker thuis. Samen sta je lekker sterk,😏
 15. We zijn begonnen met laag of niet geschoolden binnen te halen, en die hebben we hier ook hard nodig maar wat dat betreft verandert hier hard. Op de parkeerplaats van Microsoft staan voornamelijk witte platen of een aantal gele met het stuur aan de verkeerde kant. Google komt aan de andere kant van de A7 dit zullen ook geen laag opgeleiden zijn die daar komen werken. Engels wordt al meer de voertaal dus wat maakt het uit voor een bedrijf. Dan lees ik in het verkiezingprogramma van de Fvd in Nh dat er versnelt meer huizen moeten worden gebouwt, waar ze natuurlijk gelijk in hebben. Alle betaalbare huizen worden hier op het moment weg gekocht door bedrijven om hun personeel in te huisvesten want anders komen ze niet. Maar waar haal je het personeel vandaan die ze gaan bouwen, want dat hebben we niet. Of ze willen niet En dat dat personeel wat dan ook weer woonruimte nodig heeft.........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...