Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1923
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over lientje

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

12554 profielweergaven
 1. lientje

  Citeren

  Top Dit leest een stuk prettiger.
 2. lientje

  wist je dat

  De reden waarom waarom wij tijdens de vakantie een leen reservewiel in de kattenbak hebben liggen (plus krik) omdat we zo’n nieuwerwets reparatiesetje niet zien zitten met een lekke band onderweg. Dat zal wel een lieve duit kosten als je langs de snelweg stil komt te staan en een ander bepaald wie en waar er gerepareerd mag worden zeker ?
 3. lientje

  Citeren

  Beetje jammer. Ik wil een geciteerd bericht nog wel eens in zijn geheel terug lezen om iets in een geheel te lezen. Dit wordt wel erg zoeken als je niet kan zien wie het heeft geschreven.
 4. lientje

  Citeren

  Ik kan niet meer zien wie wie citeerd. Er staat geen naam meer bij uit wie zijn verhaal iets is gequoot. Is dat bij meerderen zo?
 5. lientje

  associaal gedrag

  Dit was DC Doornhoek, het viel allemaal wel mee. Als je om die tijd aan komt weet je dat je het risico loopt dat je moet wachten. Nu stond ik vooraan in de rij Vlak na mij kwam er nog een met 1 pallet dus zo blijven ze daar aan de gang. Ik kan mij wel voorstellen dat ze zoiets hebben van pauze is pauze. De volgende keer weet ik het. Het had ook zo kunnen zijn dat er nog een paar voor mij had. Maar waar het mij om ging is dat ze gewoon beleeft kunnen zeggen hoe lang hun pauze duurt. In plaats van een antwoord van dat merk je vanzelf 45 minuten dus, als je dat als chauffeur weet kun je dat zelf inplannen op je dag. En om 12.45 kwam er netjes iemand naar de auto’s gelopen voor welk dok ierder mocht. Er waren nog zo’ n 6 auto’s bij komen staan ondertussen. Het hoofd dc ben ik niet vaak geweest. Ik verdwaal daar altijd en heb het idee dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurt. Gelukkig staat er tegenwoordig voor dat adres een telefoon in de bc nummer dus hoef ik mij niet bij meerdere loketten te melden
 6. lientje

  associaal gedrag

  Kom ik om 11.50 bij de Sligro. Sorry we gaan zo eten. ...Ik heb maar 1 palletje . Nee sorry geen mensen vrij. Op mijn vraag hoe laat ze weer begginen krijg ik hier netjes antwoord, om 12.45, Kijk dan ken ik mooi mijn 45 minuten maken. Als het een half uur wad dan had ik weer een probleem dat ik dan 2x 30 minuten moet maken en daf schiet helemaal niet op.
 7. lientje

  associaal gedrag

  Een keer in de haven van Amsterdam moeten laden voor het Kruidvat. Ja ook moeten wachten omdat ze pauze gingen houden. Op mijn beleefde vraag hoe lang ze pauze hadden kreeg ik een grote bek. Een half uur, en denk niet dat ik eerder terug ben want ik heb recht op een half uur pauze want wij hebben wel een goede vakbond Nee de havens dat is geloof ik niet mijn ding. Wat een volk
 8. lientje

  Bakwagen of citytrailer?

  Een kooiaap is weer extra lengte en gewicht zeker? En dan achterop een lege cityoplegger met stuurassen
 9. lientje

  Nekhernia

  Ik had in eerste instantie niet door dat het een hernia was hoor. Mijn schouderblad deed zeer. Ik ben ook gewoon aan het werk gegaan en dat ging prima. Tot ik midden in de nacht toen ik mijn arm verlegde opeens het idee had dat hij er af gerukt werd. Dat is dus het moment dat er een zenuw klem zit. Ik kon ook meteen niets meer met mijn pink/ ringvinger, die waren gewoon dood en was het duidelijk dat er meer aan de hand was dan geïrriteerde spiertjes.
 10. lientje

  Nekhernia

  De pijn is nu niet extreem maar zit er wel. De ene dag meer dan de andere dag. Daarom is het moeilijk om thuis te zitten, ik ben niet gewent om mij wat van pijn aan te trekken eigenlijk en nu moet ik dus constant opletten wat ik voel en oppassen dat ik niet te veel doe. Dan denk je dat het goed gaat, doe je iets meer en dan word je afgestraft. Gewoonlijk is het hup 2 paracetamol en door. Pijn gaat dan ook nog wel eens “zomaar” over. Helaas heb ik dit geval alleen mijzelf er mee als ik door ga.
 11. lientje

  Nekhernia

  3 jaar terug ben ik uitgegleden en op mijn achterhoofd gevallen bij het dicht doen van de opleggerdeuren. Ik ben een beetje beroerd terecht gekomen en had een schedelbasisfractuur. Of ik op een wielwringer ben gevallen ... het zou zomaar kunnen maar dat kan ik mij niet herinneren. In ieder geval zag men toen al een beschadigde wervel. Of die door de val kwam is ook moeilijk te zeggen. Behalve een zwaar hoofd had ik daar niet zo veel last van. Ik sport om mijn spieren sterk te houden en let goed op mijn houding. Op die manier kan je prima leven met een versleten wervel. Zeker tijdens het rijden... rechtop en schouders naar beneden, niet in elkaar zakken en niet over het stuur gebogen. Deze hernia die lager zit is even wat anders. Die zat er 3 jaar terug nog niet. Achteraf had ik wel eens vaker van een pijnlijk schouderblad en tintelende vingers. Een andere pijn dan een overbelaste schouder door het trekken aan een pompwagen of container in ieder geval. Dat blijkt nu ook wel want de hernia drukte mijn zenuw plat vanuit mijn nek tot mijn pink. Zenuwpijn is moeilijk te stillen zeg maar. Zoiets als dat je je elleboog stoot maar dan over de lengte van nek/schouder via de oksel naar je pink. Dat liever niet meer... Hoe het komt? Het kan door die val zijn. Door het werk? Zo zwaar is mijn werk niet en ik werk maar 2 dagen in de week.... en soms een dagje extra. Meer kan ik ook niet na die val. Het zijn wel lange dagen maar ik probeer dus op mijn houding te letten. Of gewoon pech. Nu thuis ook maar op mijn houding letten en niet alleen als ik achter het stuur zit. Ron, ik was positief dat het vanzelf over zou gaan. Maar ik heb niet zo veel geduld eigenlijk. Gewoon maar wachten ben in bang
 12. lientje

  Nekhernia

  Heeft hier iemand ervaring met een nekhernia? C7-Th1 Hoe lang duurt zoiets en wanneer hebben jullie de stap gezet om weer aan het werk te gaan? Wat wel doen en wat niet? Te snel willen beginnen is niet goed, dat is het enigste wat ik krijg te horen.... maar wat is te vroeg? Er is zo weinig kennis van de combinatie chauffeur en nekhernia bij fysiotherapeuten heb ik het idee. Ik wil graag weer rijden maar ik wil zeker niet dat die verdomde pijn nog een keer terug komt. En ik wil zeker voorkomen dat ik nooit meer achter het grote stuur mag. Iemand tips?
 13. lientje

  Een rijtje praktische (ervarings) vragen.

  Jammer dat er tussen zaterdag 23.56 en zondag 10.03 lappen text zijn weggehaalt of postings zijn aangepast. (wat mij vaker is opgevallen is dat blijkbaar de betalende leden van deze site langer de tijd hebben om teksten aan tepassen ?) . Pierre schreef een verhaal over dat wij watjes zijn want vroeger.... bij de mariniers ....was alles veel erger. Dagen liepen zij in de regen met bepakking........ Lang verhaal met foto er bij wat hij bedoelde.....nu dus verdwenen... Terwijl hij afgelopen week in Frankrijk zat, niet wetende wat voor heftige buien over nederland trokken had hij wel zijn oordeel om iemand naar beneden te halen. Iemand die een vraag stelde hoe je het werken in de buitenlucht aangenamer kon maken Sorry dat ik de hele tekst plak, maar dan is het misschien duidelijk. Fijn dat hij later nog zijn exusses voor heeft aangeboden voor het feit dat hij niet wist wat voor weer het hier was. Ik kan de opmeringen van andere leden van oa Dokus en Mebo wel begrijpen voor mensen in een verdomhoekje worden geplaatst. Maar ik neem aan dat Piere dat ook begrijpt nu hij even terug denkt Ik blijf het dan ook jammer vinden dat bepaalde stukken worden verwijdert zodat dat topic uit zijn verband wordt gerukt. Ik kan mij voorstellen dat forumleden die afgelopen weekend met huis en gezin bezig waren, of een feestje hadden en dit niet hebben gelezen, hun vraagtekens er bij hebben.
 14. lientje

  rechtse deur opent niet ??

  Het is maar net wat en waar je voor rijdt. Om nou in een kantine te zitten met mensen die ik niet versta, nee dank je. Zo-ie-zo is het vooral 's nachts heerlijk om even je ogen dicht te doen om ze rust te geven na het getuur in het donker. Overdag gebeurd er op de lange stukken genoeg om allert te blijven in tegenstelling tot 's nachts. Even 45 minuutjes languit, als ik een parkeerplaats kan vinden, de ogen dicht op en onder mijn eigen dekentje Het maakt misschien uit dat ik niet fulltime werk en ik toch het liefste zo veel mogelijk in een normaal dag/nachtritje van mijn gezin wil blijven.
 15. lientje

  Een rijtje praktische (ervarings) vragen.

  Aan de andere kant, de gene die het meeste stinkt ruikt een ander niet
×