Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2017
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over lientje

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

14217 profielweergaven
 1. lientje

  Het forum gaat stoppen.

  Misschien een tip voor de gene die Cor en Ger moe zijn........... Je hoeft ze niet op te zoeken he.
 2. lientje

  PVV, Wilders enzovoorts

  DAFne, in welk land hebben ze het beter voor elkaar?Waar zou jij willen wonen? Engeland, België, Frankrijk??? Roemenië, Amerika?? Hebben wij het hier echt zo slecht? Al die verdeeldheid en onstabiliteit maakt het leven echt niet beter. De stem van het volk..... Ik hoop dat het volk goed na denkt voor men zegt, alles beter dan de regering die er nu zit. Laat ons land niet in tweeen scheuren!!! Ons land zal groener moeten voor ons nageslacht. (Al heb ik een hekel aan de milleu maffia) Maar het is ook niet netjes om onze kinderen en kleinkinderen achter te laten met een enorme schuld omdat wij maar meer meer meer geld willen. Die schuld uit de jaren 70 van de vorige eeuw zijn we nog steeds aan het afbetalen. Is men dat vergeten? Je kunt de mensen zoveel beloven, dat is allemaal zo makkelijk gezegd. En je kunt met woorden iets zo mooi maken. Veel Engelsen zijn er nu ook wel achter gekomen.dat ze niet alles hadden overzien toen ze hun stem uitbrachten om alle buitenlanders het land uit te krijgen. En nu is Engeland tot het bot verdeeld
 3. lientje

  Waar gaat de reis heen...???

  Jij bent dat rijden in/door woonwijken toch wel gewent Een beetje uitdaging op de vrijdagmiddag.
 4. lientje

  Mooie bloemen, graties meenemen...

  RNee Pierre dat mag niet zomaar . Net dat als Geert en Thierry dat ook zomaar niet mogen. Misschien moet het leger de macht in Nederland maar overnemen? Willen we die kant op
 5. lientje

  Mooie bloemen, graties meenemen...

  @Jan 1964 ik heb het niet over hun gebruiken over nemen. Ik vind het niet vreemd dat zij denken dat hier alles kan. De straffen stellen niets voor. Sterker nog, de kan er vaak niets.mee en kost hun meer tijd (en geld) dan dat die gasten vast zitten of moeten betalen. En dat weten ze. Heeft Rutte toen niet al eens gezegd, laten we die mensen eens straffen in de mate en de manier zoals ze dat in het land van herkomst doen?
 6. lientje

  Aansprakelijkheid

  Maak niet van je werkgever zijn probleem, jou probeem!!! ......... voordat je weet heb je zelf een heel groot probleem, wat je werkgever zijn probleem weer niet is.
 7. lientje

  Mooie bloemen, graties meenemen...

  Een voorbeeld nemen aan islamitische landen. Regels zijn regels en wanneer je die niet opvolgt beland je in de bak. Gewoon duidelijk zijn en je gedragen naar de regels van het land waar je te gast bent. We worden gewoon de dupe van onze gastvrijheid en dat gaat een keer goed verkeerd. Ik las in een hotel in Thailand een boek van het hotel door waarin ook een aantal tips stonen. Een er van was dat wanneer je geld laat vallen, dat je dan nooit met je voet op het geld mag staan om te voorkomen dat het weg waait. Dat is een belediging van de koning. Ik moest er even om lachen hoe men in Holland om gaat met de koning en bedacht mij wat er mis is met duidelijke regels in een land.
 8. lientje

  forumgebruikers gespot

  Ja ja, wat ben ik wakker vandaag he
 9. lientje

  Mooie bloemen, graties meenemen...

  Nog geen inburgingscursus gehad denk
 10. lientje

  Simon Loos

  Maar daarom hoef je een bedrijf nog niet zwart te maken? De punten die werden geschreven op Simon Loos zwart te maken klopten in ieder geval in mijn ogen niet. Of het nu vroeger overal beter was ??? Het werk is anders geworden... dat zeker. Maar of dat nu aan de werkgevers, de opdrachtgevers, de verstikking door alle regeltjes, of de mentaliteit van chauffeurs (collega's) ligt???
 11. lientje

  Simon Loos

  Ik weet niet of hij vanaf Zaandam of Zwanenburg reed? Mijn standplaats was Opmeer maar ik ben niet zo goed in namen onthouden. Verder wilde ik niet al te veel opvallen dus hield ik mij meestal wat afzijdig Ik reed ook zelden AH winkels vanaf dc’s. Ik reed wel AH winkels voor Simaro. Verder Etos en een beetje vanalles en nogwat. Zoiets wat Marotrans doet maar was ik iedere avond thuis. Ja leuke vakantie gehad. Thailand is leuk maar nu er moe en is mijn thermostaat een beetje stuk. Hoort er bij zal ik maar zeggen en dat komt vanzelf wel weer goed.
 12. lientje

  Simon Loos

  29 jaar terug ben ik begonnen bij SL en ik was die tijd de derde vrouw die ze in die dienst hadden (gehad) Ik heb nooit het idee gehad te worden voorgetrokken hoor. Mijn pallets en containers waren even zwaar als die van mijn collega’s (electriche pompwagens waren nog zeldzaam) en mijn dagen waren even lang. Ook ik heb bij Schuitema en Sperwer tig pallets over moeten stapelen en kreeg echt niet de makkelijkere Etos filialen in mijn wagen omdat ik vrouw was. Ik had ook wel eens 2 of soms 3 rijplaatjes nodig om naast de containers met pampers, containers met badschuim en shampo de winkel of magazijn in te rijden zonder hulp. Nee, ik wilde chauffeur worden dus dat hoorde er bij. Het is natuurlijk wel zo dat wanneer je flexibel bent, men jou misschien wel eens eerder een mooi ritje wordt gegunt door de planning. Dit krijg je niet voor elkaar door een grote mond maar door elkaar uit de brand te helpen wanneer men elkaar nodig heeft Maar ik neem aan dat dit bij meerdere bedrijven zo gaat wanneer die gelegenheid zich eens een keertje voordoet. Maar denk je dat die youtube gast alleen het mooie werk krijgt? Ik neem aan dat hij ook ooit is begonnen in de winkeldistributie?
 13. lientje

  Simon Loos

  Omdat het niet waar is!! Als ik jou was zou ik eens gaan zoeken hoe Simon Loos zo groot is geworden en wat voor werk ze buiten AH doen. Zo te lezen beweer je zomaar wat en weet je totaal niet wat voor bedrijf AH en Simon Loos is. Discimitatie? Doet Loos daar aan? Het was een van de eerste bedrijven waar vrouwen en ook buitenlanders zonder disciminatie in toekennen van werk werden aangenomen. Als je binnen het bedrijf past is het een uitstekende werkgever. Er zijn zoveel mogelijkheden in werk en werktijden bij dat bedrijf. Wanneer het werk van Simon Loos je niet past en denkt dat het ergens anders beter is, moet je ergens anders gaan werken. Simon Loos is niet de enigste grote opdrachtgever die voor AH rijdt. Ik denk dat je beter eerst wat info op het net op kan zoeken voor je een bedrijf zwart maakt!!! Maar succes met je speurtocht.
 14. Als je geen 0 uren of oproep contract hebt dan moet hij die uren gewoon doorbetalen lijkt mj. Geen idee hoe het zit als je nog onder contract zit als je via STL je rijbewijs hebt gehaald.
 15. lientje

  wist je dat

  Ikke ook Maar ik denk alleen niet dat ik de trap naar boven mag nemen. Maar dat geeft niet want als ik het zo bekijk dan lijken die stoelen wel heel erg op die van mijn werkplek. Verschil moet er wezen
×