Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1979
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over lientje

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

13445 profielweergaven
 1. lientje

  waar sta jij vanavond??

  Die was snel uitverkocht voor vanavond.
 2. lientje

  Zwarte Piet

  Ik ga er toch vanuit dat zelfs Silvana dit soort uitspraken te ver vindt gaan Wat een stakker die vent, ik heb medelijden met zijn ouders.
 3. lientje

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Leuk https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/454439/Het_Uur_Van_De_Wolf.html De in Den Haag geboren rockartiest Adrian 'Adje' Vandenberg is vooral bekend van Burning Heart, zijn internationale hit met zijn band Vandenberg. Nog succesvoller zijn 'Is this love' en 'Here I go Again', die hij op uitnodiging van zanger David Coverdale uitvoert met de Amerikaanse rockgroep Whitesnake. In 2013 richt hij met Jan Hoving de hardrockband Vandenberg's Moonkings op. Regisseur Marcel de Vré volgt deze nieuwe formatie op meerdere continenten.
 4. lientje

  Transporteurs die nog op Italië rijden

  Bakker koeltransport uit Bovenkarspel, Moeijes uit Zwaag. Maar is er geen fb groep met italierijders? Ik zou daar eens kijken als ik jou was.
 5. lientje

  Zwarte Piet

  Vrijheid van meningsuiting pakt niet altijd positief uit. Zeker niet als men een ander zijn mening, tradities en cultuur niet respecteert. Zoals het nu gaat waarbij ieder maar op zijn strepen gaat staan, daarmee wordt de maatschappij al harder. Dit is geen vooruitgang voor ons land. Leven en laten leven.
 6. lientje

  Het leven van een Botschauffeur

  Nee niet in de herhalingscursus hoor. Maar ik bedoel, het is niet fijn om een ster in je ruit te krijgen dus eigenlijk mag hij blij zijn dat hij ziet wie de veroorzaker is. En helemaal als netjes wordt opgelost .
 7. lientje

  Zwarte Piet

  Het kort geding over de nationale sinterklaasintocht in Zaanstad komt uit de koker van onder anderen Michael van Zeijl, bekend van actiegroep De Grauwe Eeuw. https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20181109_21597057/grauwe-eeuw-actievoerder-achter-kort-geding-tegen-sinterklaasintocht De grauwe eeuw die ook o.a tegen namen als de Coentunnel is. Triest......
 8. lientje

  Het leven van een Botschauffeur

  Krijgen die wegwerkers daar geen opleiding voor? Zo'n steentje kan nog een duur grapje worden als hij iets goed raakt
 9. lientje

  1e keer Internationaal

  toevallig net de boeken van zolder gehaalt om weg te gooien. Een mens kan niet alles bewaren..... al ben ik er niet over uit of ik deze ook weg gooi. Ze komen uit 1989 en toen moest je zie ik nu, de tunnels, havens, vliegvelden en belangrijke industriegebieden met volgens mij ook de belangrijke wegen die daar heen gingen weten op te noemen. Aangezien ik wel genoeg te leren had voor drie examens op 1 dag, en ik mij niet echt verdiept had in dat Europesche spul, dacht ik dat ik maar beter meteen kon zeggen Toen mocht ik het nederlandse rijtje noemen. Bootje Vlissingen - Breskens, waar moerdijk lag, hoe lang de afsluitdijk was en dat soort dingen.
 10. lientje

  foto's tijdens het laden en lossen

  Snel opvegen voor het gaat regenen .......... het kan altijd erger.
 11. lientje

  1e keer Internationaal

  Krijg je routekennis niet meer bij je opleiding? Ik heb nog een heel lijstje met wegnummers uit mijn hoofd moeten leren Ik toen wel bij mijn examen gezegd dat ik alleen de nederlandse wegen heb geleerd omdat ik niet van plan was om naar het buitenland te rijden. Mocht dit wel het geval zijn dan pak ik de kaart er wel bij en schrijf de belangrijkste steden en knoppunten wel op. Dat vond de man gelukkig prima. Maar ik kijk nog van te voren waar ik heen moet als ik naar een onbekent adres moet. Zo leer je bepaalde punten te herkennen en ik wil graag weten aan welke kant ik van een stad moet zijn. Maar dit doe ik ook om op het laatste moment eventuele file's te ontwijken of voor het geval er een omleiding is dit veel sneller/korter kan.
 12. lientje

  Ik zoek een baan vrachtwagenchauffeur (C met code 95)

  Je wilt toch weten wat het werk inhoud voor je een krabbel zet?? Ik zou zeggen, pak je in het wekend de fiets of de auto en kijk welke bedrijven er op industrieterreinen zitten. Zoek ze op op internet en ga solliciteren.
 13. lientje

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Arrow Classic rock 500 https://www.arrow.nl/wp-content/uploads/2018/10/Arrow-Classic-Rock-500-27-oktober-2018.pdf
 14. Snel gegaan toch? Gefelciteerd En helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt. Succes.
 15. Als je dat graag moet je bij een werkgever gaan werken die in dat werk zit. Er zijn ook chauffeurs die daar niet voor kiezen. Jonge chauffeurs die geen zin hebben om bij pa en ma op de bank te zitten omdat ze er niet van houden om hun tijd in de kroeg of zo te slijten.
×