Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1657
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Waar gaat de reis heen...???

  Je gaat mij toch niet in de weg staan met je hijsklusje he meneer Tieftrol
 2. Heel snel laten zakken dus
 3. Koelkast

  Hoe lang was dat terug Ger Maar misschien net wat voor wagen je rijdt. Toch wel handig als er in het weekend een dagje even een ander met jou wagen op pad gaat
 4. Leeuw's belevenissen

  Hij of jij had geen bakkie aan staan? Tja wat doe je............. Nee het rijdt niet fijn als je zit te wachten dat het fout gaat, dus er maar op vertrouwen dat het goed gaat. Zo heb je dat wel meer. Hoe veel personen auto's er afgelopen vrijdag in de mist zonder licht reden, verbaasde mij ook Ook levensgevaarlijk!!!
 5. Je zal ze maar voor je deur hebben staan...

  Zoiets om je afval in te kunnen doen doet vaak al wonderen.
 6. Je cabine laten filmen.

  Vandaar al die witte nummerplaten op de weg? En die mogen dus hun lange weekenden op mooie plaatjes in het buitenland niet in hun cabine slapen Nee nu snap ik waarom internationaal vervoer niet erg geliefd meer is onder de Nederlandse jongeren.
 7. Je cabine laten filmen.

  Er zijn tegenwoordig werkgevers zat waar dat mogelijk is en waar je elk weekend of om het weekend thuis bent. Daarvoor moet je het mooie werk van een chauffeur die graag langer onder weg is niet om zeep te helpen Een baan zoeken die bij je past moet zeker tegenwoordigheid geen probleem zijn lijkt mij.
 8. Chauffeuse op containerterminal aangerand door andere chauffeur.

  Ik zeg niet dat ze er zelf om heeft gevraagd !!!!! ik was er niet bij. Maar wat Ger al op merkte, wat is aanranding? Je loopt als vrouw nu eenmaal de kans dat je opmerkingen krijgt. Nee ze hoeven je niet aan te raken en zeker niet in je tieten te knijpen!!! Het is wel fijn om het idee te hebben om veilig te kunnen werken. Maar die hele heisa er omheen. Het zal te maken hebben met haar verleden denk ik dan En ik maak de opmerking dat er vrouwen zijn die er een sport van maken om er sexy uit te zien. En ik denk dat je dat een kwart eeuw terug, toen het Oostblok nog niet eens wist waar Nederland lag, niet moest proberen Nu met vele vrouwen op de wagen is dat "proberen niet op te vallen tussen de mannen" verdwenen.
 9. Chauffeuse op containerterminal aangerand door andere chauffeur.

  Ben jij in het verleden alleen maar manwijven tegen gekomen dan? Er zijn genoeg chauffeuses die zich gewoon serieus, bescheiden en op de achtergrond blijven hoor. Maar die zien jullie niet waarschijnlijk
 10. Chauffeuse op containerterminal aangerand door andere chauffeur.

  Als haar nare ervaringen in het verleden hierdoor weer naar boven komt, dan heeft ze misschien het verkeerde beroep gekozen?? Vanuit de ogen van vele buitenlandse chauffeurs blijft dit toch een mannenberoep. Dat zal maar heel langzaam veranderen. Als vrouw zou je je dus ook aan moeten passen aan dit prachtige mannenberoep. Ik lees dat vrouwen die containers rijden veel wachttijd besteden aan het lakken van nagels ed. Tja....... er is veel veranderd. 27 jaar geleden zorgde ik er in ieder geval voor dat ik zo min mogelijk opviel tussen de mannen Net als andere vrouwelijke collega's in die tijd trouwens.
 11. Weekendrust nieuwe stijl

  Je bedoelt het personen vervoer van en naar het hotel? Ik garandeer niet dat je wagen daar dan ook 100% gewaakt staat hoor
 12. Weekendrust nieuwe stijl

  Een hotel waar je je vrachtwagen veilig kunt parkeren. Is daar al een app voor?
 13. Weekendrust nieuwe stijl

  Of ze halen hun personeel nog verder vandaan. Nee ik zie mij hier niet slapen nee. Ik denk niet dat mijn vrouwelijke collega's hier in gaan slapen gescheiden door een gordijntje van onze mannelijke collega's. Maar ik denk dat er genoeg mannelijke collega's niet gediend zijn om in de stank en gesnurk van een ander te liggen. Of je moet je zelf ook maar vol gieten met drank Maar ik snap dus echt niet wat hier aan beter is voor een chauffeurs die solo rijdt als slapen in je eigen naar eigen comfort ingerichte cabine. Misschien zouden ze daar wat aan moeten doen. Onderscheid maken of je nu met 1 of 2 personen in een vrachtwagen verblijft.
 14. Milieustickers Fr

  Hier een linkje wanneer en in welk gebied je in de stad je een sticker nodig hebt. https://www.milieustickervoorfrankrijk.nl/overzicht/
×