Spring naar bijdragen

KEVINvB

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1908
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Alles door KEVINvB geplaatst

  1. KEVINvB

    Nieuwe baan voor Marco

    Gefeliciteerd! 'T is de wereld op zn kop!
  2. KEVINvB

    Onze Huub is jarig!!

    Alsnog gefeliciteerd Huub!!! 'T is de wereld op zn kop!
  3. KEVINvB

    Bij Marjan

    Ja inderdaad, een goede tent,kom er zeker terug. 'T is de wereld op zn kop!
  4. Is het ook! 'T is de wereld op zn kop!
  5. http://www.melistransport.nl/over-ons/vacatures/vacature-regio-weert/ GEZOCHT CHAUFFEURS CE M/V (REGIO WEERT) Voor een nieuwe klant van ons met standplaats Weert zijn wij met SPOED op zoek naar trekker oplegger chauffeurs. Je zorgt ervoor dat de filialen op tijd worden bevoorraad. Met jouw rijstijl weet jij je als weggebruiker positief te onderscheiden. Verder ben je iemand die accuraat werkt en van aanpakken weet. Je bent lichamelijk goed belastbaar. Het is een oudere oproep maar ze zijn nog naar 1 chauffeur opzoek. Chauffeur winkeldistributie in de omgeving van Weert gezocht. Contact: Melis@melistransport.nl 'T is de wereld op zn kop!
  6. KEVINvB

    KevinvB

    Ervaring opdoen Ibo [emoji2] Durf het je niet te zeggen, heb tot nu toe nog niks meegemaakt waarin ik beperkt word of geen recht op heb. Enigste is het jeugdloon wat ik nu heb,maar dat is dan weer tot 22 jaar. 'T is de wereld op zn kop!
  7. KEVINvB

    KevinvB

    Bedankt allemaal! Rustig dagje gehad, als het eerdaags beter weer word ga ik het echt vieren met een BBQ, eerst voor vrienden en dan voor familie (of andersom ) 'T is de wereld op zn kop!
  8. KEVINvB

    nw Volvo resetten

    Foutcode E8? Zekering 75 eruit, minuutje wachten en er weer in dan doet je koelkast het weer. 'T is de wereld op zn kop!
  9. KEVINvB

    The Dutch guy is jarig

    Gefeliciteerd, je hebt er in ieder geval goed weer bij! 'T is de wereld op zn kop!
  10. Er staat nergens dat je een slot moet kopen, maar voor het geval dat, bij ons liggen er altijd 2 in Maar zoals sommigen hier al schreven, waar kies je voor, €5,- voor een slotje of een paar honderd euro boete? Daarbij als je het misschien heel lief vraagt aan je werkgever krijg je 'm misschien van hem 'T is de wereld op zn kop!
  11. Wat ik niet snap is waarom er nog steeds chauffeurs zijn die niet de moeite nemen om een slot op de deur te doen. Ze kunnen inderdaad nog steeds onder de auto kruipen maar er niet meer in, scheelt toch alweer snel schade aan de lading en je maakt het ze iets moeilijker om mee te reizen. 'T is de wereld op zn kop!
  12. Onverantwoorde uren kun je alleen aan het begin van de rit maken of veranderen in iets anders. Aan het eind van de rit (nadat je op het eindland hebt gedrukt) krijg je inderdaad nog iets te staan met 24uur, maar als je dan op "JA" drukt krijg je een printje, dat heeft niks met uren te maken. 'T is de wereld op zn kop!
  13. Ik hoop dat jou ladingzekeringscursus nuttiger is als die van mijn. Voor mijn basiskwalificatie had ik ook ladingzekering, ging er vol enthausiasme naartoe, maar heb er helemaal niks geleerd, gewoon zonde van me tijd en geld. 'T is de wereld op zn kop!
  14. KEVINvB

    OPGELICHT

    Marktplaats gebruik ik zelden, maar als ik het gebruik is het gewoon aan de deur kopen/verkopen, gelijk betalen en gelijk meenemen. Ik heb er nooit gezeur mee gehad. 'T is de wereld op zn kop!
  15. KEVINvB

    Domino is jarig

    Gefeliciteerd! 'T is de wereld op zn kop!
  16. Je hoeft ook niet te racen, maar 60 is geen snelheid... Ik heb 'm zelf op 70 staan als er verkeer achter me zit, op 80 zonder verkeer achter me. 'T is de wereld op zn kop!
  17. KEVINvB

    storing

    Misschien aan de squelch draaien, als ik mijn omvormer aanzet begint de bak ook te storen, als ik aan de squelch draai is het over. 'T is de wereld op zn kop!
  18. Niet echt een auto om zuinig mee te rijden... 'T is de wereld op zn kop!
  19. De Duitse mentaliteit zweeft in ieder geval al rond in dit topic... 'T is de wereld op zn kop!
  20. KEVINvB

    De jarigen van 3 april

    Gefeliciteerd! 'T is de wereld op zn kop!
  21. Wat voor een cursus had je hiermee als ik vragen mag? 'T is de wereld op zn kop!
  22. Ik rij de laatste tijd veel in de nacht, in Duitsland. Ik zie echt veel mensen die in een vrachtwagen zitten (chauffeurs zijn het niet) die films zitten te kijken. Als ik iets asn de zijkant van de weg zie staan, schuif ik ook een baantje op en laat het knipperlicht aan staan, maar net zoals sommige hier ook al schrecen, er zijn er vrij weinig die dit ook doen. 'T is de wereld op zn kop!
  23. Gefeliciteerd met de kleine. 'T is de wereld op zn kop!
  24. White Diamond werkt zeer goed. Kost wel duur, €25,- ongeveer per flesje. 'T is de wereld op zn kop!
  25. KEVINvB

    H.I.T.

    Iets te laat Harm, maar alsnog van harte! 'T is de wereld op zn kop!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden