Spring naar bijdragen

henri

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  523
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

767 Excellent

Over henri

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 09-09-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ik kom zo iets nooit tegen.😕 maar psychgrl ga je droom achter na. en probeer er iets moois van te maken. en probeer bij een bedrijf al zo vast te beginnen .als een hulpje met diverse werkzaamheden. en vraag de chauffeurs om hun ervaring met je te delen. dan kun je zelf een besluit nemen wat je wil. maar zou eerst nationaal gaan rijden. om wat ervaring op te doen. en daarnaar kun je altijd verder. gr henri
 2. henri

  forumgebruikers gespot

  ik heb vandaag mijn nieuwe rijbewijs op gehaald. heeft 12 weken geduurd.
 3. zeker schompie ik heb ook altijd lange dagen gewerkt. maar op een gegeven ga je nadenken of je dat nog wel wil. en de leeftijd gaat op een moment ook mee spelen. en toen heb ik besloten om iets anders te gaan doen. en toen kwam een maatje van mijn met dit aanbod . waar ik nu al een paar maanden met plezier werk. en heb ik weer tijd voor mijn hobby.
 4. nu heb ik niet zo heel veel geleerd. maar bij mijn weten heeft 1 dag maar 24 uur. en als u dan tussen de 30 en 35 uur kunt werken. ben ik toch wel benieuwd hoe dat die dat deed. niet dat ik dat zelf wil hoor. werk momenteel 7 uur per dag. en ben er tevreden mee.
 5. als u niets beters kunt schrijven. reageer er dan niet op de vraag.
 6. europeaan u schrijft als wat lambiek schrijft . en nu zegt u dat hij verkeerd denkt. verklaar u nader.
 7. ik heb voor ah gereden. en daar moesten hun lege emballage wel op de klep zetten. als ze dat niet wilde doen. deuren dicht en gaan volgens de planning. maar dat heb ik nooit mee gemaakt. en ik altijd een bakkie koffie mee kreeg voor onderweg .
 8. er was er altijd wel 1 persoon erbij die ruim op leeftijd was. en ze stonden meestal met 2 of 3 mensen aan de klep. en als chauffeur zijnde kun je ook een beetje rekening houden. als er een jongere personeel tussen staat. dat je geen 3 zware rolcontrainers op de klep zet.
 9. ik heb zelf ongeveer 10 jaar regelmatig voor een grote supermarkt keten gereden. maar nooit meer als 4 adressen per dag gehad. dus dat vele adressen valt nog wel mee. en het zware werk viel ook wel mee. op het dc deden de medewerkers de containers in de trailer rijden. bij de winkels hoefde ik ze alleen maar op de laadklep te zetten. en het winkel personeel moest ze er af halen.
 10. ik hoef u niets uit teleggen. als ik mijn mening hier niet mag schrijven. dan ben ik er ook klaar mee.
 11. gelukkig maar. want het bedrijf wat die toen had. was niet het beste .
 12. en dat wil ik graag zo houden. shompie ken ik wel van mijn tijd bij Europa flyer.
 13. ik heb het vermoeden dat u ben door u vriend en werkgever. dit bericht heb geplaats . omdat hun dit wilde.
 14. henri

  vervolgverhaal

  teweinig bereik is
×
×
 • Nieuwe aanmaken...