Spring naar bijdragen

Ries23

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Ries23

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 23-01-1974
 1. En reacties gehad? ik zit met dezelfde vraag!
 2. die kan je wel verlengen zonder de nascholing !
 3. Het wordt me allemaal duidelijk nu!:tu:
 4. Uiteraard kan je veel vinden op google maar hier heb ik te maken met echte chauffeurs die het wel weten..... toch..
 5. Wellicht een domme vraag maar wat is het verschil tussen al die trailers.. bijvoorbeeld.. kastentrailer tautliner en misschien kan iemand het verschil tussen al die containerchassis uitleggen. Of heeft iemand zelfs een overzicht met specificaties van alle trailers? Bij voorbaat dank voor reacties.:sjalom:
 6. Ries23

  Vrachtbrief verhuizing

  In Nederland heb je geen vrachtbrief nodig als je een verhuizing rijdt, geld dat ook voor Frankrijk of heb je daar toch een document voor nodig.
 7. Ries23

  Rijverboden Frankrijk

  thankx:ok:
 8. Ries23

  Rijverboden Frankrijk

  In november dit jaar moet ik een verhuizing doen naar Frankrijk. Ik ga vrijdag weg en wil zondag terug.. Alleen weet ik niet of er een rijverbod op zondag geldt in Frankrijk, kan iemand me informeren hierover? En wellicht moet ik met nog meer zaken rekening houden!! De reis gaat naar La Buque.
 9. Ries23

  Werk gezocht, rijbewijs C

  Voor wie nog werk zoekt! Ik heb twee weken bij Centraal Boekhuis gewerkt en moest om personlijke redenen tijdelijk stoppen. Maar ik weet dat ze daar nog mensen zoeken voor de vakantie en waarschijnlijk nog wel langer. Ik ben daar via Randstad gekomen en heb het daar zeker naar mijn zin gehad.
 10. misschien inschrijven bij uitzendbureau's.. Ik heb me vorige week ingeschreven bij Randstad en bij MCT en kan maandag beginnen zonder een uur ervaring. Het is wel voor de vakantieperiode maar doe ik toch weer ff 3 maanden ervaring op.:tu:
 11. Beste lezer, Ik ben op zoek naar werk met mijn net behaalde rijbewijs C en CCV-B Ik ben 35 jaar en zelfstandig ondernemer, niet in transport. Flexibel, dag, avond, nachtwerk. Ik heb een bestuurderspas. Bezig rijbewijs E achter C. Ik wil in principe in alle facetten van het transport aan de slag. En ik kan per direct beginnen in een straal van +/- 30 km rond Amersfoort. Hoor het graag. Richard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...