Spring naar bijdragen

Liemers Driver

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    830
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Liemers Driver

  1. Dat kan dus niet en dat is dus ook gelijk wat het wat moeilijk maakt om te controleren, die Duitse polizei kan niet nagaan of iemand in het buitenland (of in Duitsland zelf als hij er niet 45 uur heeft naast gestaan) zijn 45 uur in een hotel of iets dergelijks heeft doorgebracht of in de cabine want je hoeft als chauffeur daar geen bewijzen voor te overleggen, het is aan de ambtenaar om dat te bewijzen.  

    Het probleem is alleen dat alleen in Nederland oom agent met bewijzen moet komen.In de andere landen van Europa mag de chauffeur bewijzen dat het is zoals hij zegt.

    Dus hij moet in het buitenland inderdaad het bonnetje van het hotel bij zich moeten hebben.

  2. Goh Murphy,eindelijk lees ik ware woorden in deze discussie...

    Een overtocht naar Europa kost p.p. ettelijke duizenden dollars! Hoe komen ze daaraan? Waarschijnlijk van onze ontwikkelingshulp.

    Als ze dat geld in hun eigen land uitgeven kunnen ze daar echt wel een goed leven van hebben....

    • Like 1
  3. Wat ik een beetje mis,TS geeft aan dat zij een full-time job heeft en haar man als eigen rijder weekends moet werken en zijn gezinsgeluk op het spel moet zetten om geld te verdienen.

    Wordt het dan niet eens tijd om na te denken over wat je aan het doen bent?

    Ik zeg auto verkopen en in loondienst.....

    • Like 1
  4. Nee, Jan1960 gewoon blijven schreeuwen van de zijlijn, dat is de oplossing. :banaan:Als je een clubje wil veranderen dan zul je dat van binnenuit moeten doen.

    En Wim Kok? Dat is blijkbaar een prima bestuurder als zowel de vakbond en de werkgevers hem in de top hebben. Het feit dat de top van de vakbonden gewild is in het bedrijfsleven vloeit voort uit het polderen en dat gebeurt zowel bij FNV als CNV (Doekle Terpstra-Hogeschool Inholland, Agnes Jongerius-Post.nl)

    Nee,dat zijn goede voorbeelden...HIH constant in het nieuws ivm fraude en Post.nl in het nieuws omdat ze op slinkse manier van hun oude dure postbodes af willen! Goede vakbondvoorzitters!!!:hamer:

  5. Ook in een ander land is men verplicht om medische zorg te verlenen, de rekening krijg je achteraf, of je die nu wel of niet betaald dat is aan jou.

    Officieel is een ziekenhuis niet verplicht om medische zorg te verlenen......Ze doen het alleen(bijna) altijd wel.

  6. Als hij met dat kleiduiven schieten maar stopt. Denk je lekker rustig te kunnen slapen, krijg je dat. Maar nu het vroeg donker is, zal het wel meevallen, of schiet je die duiven ook in het donker?

    Nou,als jij daar blijft slapen zal het zijn omdat het te gezellig was,dan zal je die knallen ook niet meer horen.....:wijn:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden