Spring naar bijdragen

dyola

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over dyola

  • Verjaardag 20-01-1974

Converted

  • Locatie
    Tilburg
  • Beroep
    Internationaal chauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

dyola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. gelukkig ook niet de 1e keer dat ze failliet zijn denk nu wel dat het de laatste keer is
  2. ik ben het aan de ene kant wel eens met ge je komt er tegenwoordig als internationaal chauffeur niet meer onderuit om een weekend weg te zijn ik heb makkelijk praten heb een koel combi daar in tegen heb ik een baas waar ik door geloofsoverweging niet op zondag mag werken dus zaterdagavond om 2400 uur thuis of weekend blijven staan dus moeten we maandagochtend in italie beginnen dan ben ik het weekend onderweg heb ik dan de pech om op vrijdag laat in de middag vol te zijn in ancona wederom een weeknd niet thuis. Gelukkig staat mijn gezin compleet achter me.
  3. Met een koelcombi een beetje groente fruit plantjes en palletgoed wat verwarmd of gekoeld mot worden brengen naar duitslamd,oostenrijk,italie en af en toe roemenie meestal hele week van huis met af en toe weekend weg maar dat heeft meer te maken dat wij op zondag niet mogen werken ivm geloofsovertuiging van mijn baas:bey:
  4. Als oud chauffeur van dit bedrijf veel sterkte aan de chauffeurs was een goed baasje
  5. dyola

    Vernieuwde DAF XF gespot!

    he chevy zou best willen maar ook wij kunnen niks zien en we kunnen ook niet bij de sleutels hebben we al geprobeerd normaal hangen al onze sleutels in het hok alleen de sleutels van die nieuwe trekkers worden angstvallig achter gehouden:eek:
  6. dyola

    Vernieuwde DAF XF gespot!

    Wat een discussie weer tussen de merken aangezien ik voor het bedrijf werk waar deze trekker rond rij zijn er trouwens 2 stuks en inderdaad dit zijn veldtestmodellen. Het enigste verschil wat wij kunnen ontdekken is het ontbreken van de ad blue tank en het hoger op zijn chassis staan van de cabine om ruimte te maken voor de grotere radiateur. Maar zelfs als de autos thuis staan moeten de gordijnen dicht zijn ook onderweg dus waarschijnlijk zal er iets veranderd zijn aan het dashboard
  7. dyola

    heierhoeve

    Het eten is gewoon ronduit slecht op de heijerhoeve het enigste voordeel zijn de douches de parking is ook bagger las het al niet vol bovendien en veel zeilen snijders. Je kunt voor het eten beter door rijden naar straelen of op de grens klagenfurtlaan tegen over de texaco.
  8. Sorry hoor 8 jaar vind ik wel heel erg veel als ex collega van wim kan ik vertellen dat hij geen vlieg kwaad deed hij wou alleen goed voor zijn gezin zorgen. Maar dat hij het zo gedaan heeft valt niet goed te praten maar het water zal wel erg hoog aan zijn lippen hebben gestaan. Het enigste wat hij wilde was zijn geld waar hij voor gewerkt had maar kom op zeg 8 jaar zelfs verkrachters of erger iemand die kinderen iets aan doen krijgen niet zoveel die krijgen eerst tbs om te kijken of ze iets mankeren nederlandse rechtspraak op zijn best.
  9. Hoi ff een tipje voor een restaurant in de omgeving wenen als het geen probleem is om terug te rijden naar wenen heb je er op de A1 dire of vier verschillende richting linz Snitzelweld in Melk, het hotel in St valentijn afslag st valentijn vanaf wenen onderaan rechts gelijk links de parking op van het hotel gratis douche en goed eten wel wat duurder. Je hebt evt nog een autohof bij de afslag oede en mijn favoriet gisteravond nog heerlijk gegeten de bp in wels. Vanaf wenen afslag Wels-noord onderaan links 2e stoplicht links dan staat parking autohof aangegeven niet zon grote parking maar heerlijk eten voor een redelijke prijs. Als je evt een beetje bekend bent in wenen in de buurt van de groenteveiling is niet zo ver van het vliegveld gaststatte zum bast ook goed eten voor weinig alleen weinig parkeerplaats omdat die mannnen van muller dit als parkeerplaats gebruiken ik hoop dat je er wat een heb.
  10. dyola

    Leberkäse und Leberkäse

    He Erik je bent maandagochtend opgegaan met albert en mijn auto want ik moest naar de tandarts verstandkies laten trekken want verstan hebben we toch niet nodg om voor marty te rijden:D. Maar verder leuk verslag de adressen van P. zijn erg leuk en het ritje was mooi als je niet naar cursus moet maar veel sucses en kom je wel tegen onderweg of op giessen:cool:
  11. :ok:Het klopt aardig wat men zegt over het ah dc tilburg zelf gereden vroeger als rangeerder en later voor twee werkgevers als chauffeur. Je word als een hond behandeld, je moet op tijd(manifesturen) rijden anders heeft je baas een probleem, bij de laatste bij wie ik reed kreeg de baas alleen de manifest uren betaald. Nee laat mij maar lekker groente en fruit naar de rewe's in duitsland rijden of planten naar de aldi's(duitsland) dan word je verwacht en hebben ze tenminste tijd voor je.
  12. Twee bedden want wij rijden regelmatig dubbelbemand en dan is het toch wel handig als we stilstaan dat mijn bijrijder ook ergens kan slapen:rolleyes:
  13. dyola

    Ook ff voorstellen

    Goedemiddag allemaal zal me ook is ff voorstellen mijn naam is Mike van den Bos 37 jaar uit het mooie tilburg. Ben getrouwd en heb een dochter van 7 jaar. Ben inmiddels alweer 2 jaar werkzaam bij de firma E. van Wijk in giessen op een isotherm combi of zoals ze bij ons worden genoemd de witte wagens. Moet het nu nog ff doen met een wat oudere xf 95/430 wipkar combi maar over 2 weken komt de laatste van drie nieuwe xf 105/410 combies en die word van mij. Het grootste deel van de werkweek rijden we op duitsland met van alles van agf/planten tot en met chemicalieen die o.a. verwarmd moeten blijven. Maar de laatste tijd zitten we ook veel in italie/oostenrijk en zwitserland.
  14. Klopt helemaal dhr R.Dekker zat in udenhout heb er 5 jaar met veel plezier gewerkt maar toen de klad in het container transport kwam ging het bij ons ook hard achter uit en voor het verkeerd ging heb ik eieren voor mijn geld gekozen en bij de firma E. van Wijk in giessen begonnen.
  15. dyola

    Vraagje?

    Goedemiddag ff een vraagje aan cf leden die bij de blauwe vt werken of dat jullie weten of ze nog chauffeurs zoeken. Heb op dit moment werk bij een bedrijf wat veel voor hun rijd maar ik woon in tilburg en mijn standplaats is op dit moment giessen. Ik hoor het bvd dank:cool:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden