Spring naar bijdragen

Beemerke

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Beemerke

  • Verjaardag 22-03-1972

Beemerke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik kijk bijna dagelijks op de website van de vdab, op internet, in kranten, goudengids (spontane sollicitaties), enz. Al tig sollicitaties maar voorlopig nog niets, ervaring..., ik blijf proberen, er komt wel eens iets uit de bus.
  2. Ik heb lessen gehad op een mercedes 8+1 klopbak, zo heet dat ding toch hier, 1-4 links, voor 5-8 de pook naar rechts "kloppen". Een bak met hoog/laag/halfjes zou eigenlijk beter zijn om mee te leren rijden, wel moeilijker maar dan kan je het tenminste.
  3. Beemerke

    Parkeerplaatsen

    Geen restaurants, truckstops of wasstraten maar wel interessante info voor chauffeurs die een parkeerplaatsje zoeken omgeving Brugge. Ik hoop dat er nog geen topic hierover bestaat, excuseer als dit reeds bestaat, ik het niet gevonden. Je truck kan je dus in (groot) Brugge niet meer overal waar je wil parkeren/slapen maar enkel nog op enkele toegelaten plaatsen. Mss dat dit bericht in een apart topic geplaatst kan worden samen met dezelfde info van andere steden in België en Nederland. Geen idee als dit "nieuws" is voor jullie maar wss wel interessante info. Hieronder vind je links naar de brief en bijbehorend plan. http://i42.tinypic.com/bi4090.jpg http://i39.tinypic.com/9h2jx1.jpg http://i42.tinypic.com/20z88py.jpg
  4. Deze nog eens omhoog schoppen.Ik zoek dus nog steeds werk. Mn voorkeuren vind je in 't berichtje hierboven. Nog steeds omgeving Brugge ±30-50km, dat hangt af van de bereikbaarheid, dus rond Sluis en zo kan ook wel indien er Nederlanders zijn die een Belg willen aannemen.
  5. Die versnellingen lukt wel na een tijdje (hoop ik toch voor ons beiden...). Ik ben ook beginnend (werkzoekend) chauffeur. Heb m'n rijbewijs gedaan met een mercedes 8+1, toevallig ook een huppeldepup, wist zelfs niet dat verschillende merken dat maakten Volgende was een scania 114G 380 voor afzetcontainers. Laag/hoog/halfjes, ik dacht WTF... Lukte wel, enkel zn 4 (eerste hoog dacht ik) lukte niet, kraken aan alle kanten en geen idee waarom, toen maar zn 4 gelaten voor wat het was en direct naar zn 5. Spijtig genoeg heb ik daar maar een dagje kunnen op rijden/leren, op de koer containers afzetten/oppikken. De hoeveelheid werk terug gezakt, ze bellen me wel wanneer ik kan starten maar door die verdomde crisis is het niet zeker wanneer. Ben echt wel jaloers op je, een betonmixer of afzetcontainers rijden zijn wel mn favo jobs, later mss internationaal nadat ik wat ervaring opgedaan heb. Veel succes op je nieuwe job
  6. Het "probleem" is opgelost, als ik op mn naam klik krijg ik mn profielpagina en geen "geen toestemming" bericht meer. Blijkbaar hangen die dingen samen. Bedankt, ik kan nu eindelijk "spammen" zonder dat de modjes mn berichten moeten goedkeuren
  7. Dat ook bij me opgekomen tijdens het lezen van je topic, hopelijk lukt het je zo maar voor alle problemen bestaan er oplossingen. In 't slechtse geval een paar maand naar 't buitenland waar ze zo moeilijk niet doen, buitenlands rijbewijs inwisselen kan altijd (in Belgie toch). Veel succes
  8. Beemerke

    'Didi's Vluchtstrook'

    Ik heb al je verhalen na elkaar gelezen, nu ja, bijna, toch maar even gestopt nadat mn vrouwke 5 keer geroepen had om te eten. Mooi geschreven, zeer herkenbaar, soms bijna plat van 't lachen, soms met een krop in de keel (ja hoor, ook hier een groot smoel en een klein hartje), Ik kijk al uit naar je volgende verhaal. Bedankt.
  9. Ik had gelezen dat de eerste 3 posts moeten gevalideerd worden maar ik krijg dat bericht ook als ik op mn naam klik (rechts boven waar de link naar privé-berichten ook staat). Dat je je voor sommige topics moest aanmelden wist ik niet.
  10. Ik krijg op sommige pagina's deze mededeling, mss dat mn account nog moet geactiveerd worden door een admin? Hopelijk staat dit in het juiste topic. Beemerke, je hebt geen toestemming voor toegang tot deze pagina. Hiervoor kunnen diverse oorzaken zijn: Je gebruikersaccount heeft onvoldoende toegangsrechten voor deze pagina. Probeer je wellicht het bericht van een ander te bewerken, toegang te krijgen tot beheerdersfuncties of andere systeemtaken uit te voeren? Als je probeert een bericht te posten, heeft de administrator je account mogelijk uitgeschakeld of is het account nog niet geactiveerd.
  11. Ik heb zo iets voorgehad met rijbewijs C (de E komt later). Eerste examen: de kleinste straatjes die die kl****** kon vinden, boorduurtje geraakt, een straat mooi verborgen achter een haag, geen voorrang van rechts gegeven, gebuisd. Tweede examen, zelfde examinator: onnozel van de zenuwen, lekker brede baan, bord 70 doorstreept, buiten bebouwde kom, te snel, examen over. Derde examen: andere examinator die een vaste relatief makkelijke route heeft, geslaagd. Vind het eigenlijk niet kunnen dat falen/slagen afhangt van de examinator en route die je krijgt, voor rijbewijs C/CE zijn er geen vaste routes (kaartje trekken) zoals bij rijbewijs B. Ik hou al mn hart vast voor rijbewijs CE, in september veranderd de procedure voor vrachtwagenchauffeur, meer theorie (meer vragen, vraagstukken, mondeling examen), examen op de weg gaat van 45 minuten naar 90 minuten. Geen idee als dit in Nederland reeds zo is? Ben voor een examen altijd megazenuwachtig en om dan 90 minuten foutloos te rijden lijkt me geen lachertje als beginnend chauffeur. Aan TS: niet opgeven, de volgende keer ga je er gewoon naartoe zonder verwachtingen, zijn je zenuwen ook minder. Je niks aantrekken van de perso(o)n(en) in je cabine, die idioot is precies een GPS, heb ik voor mn derde examen ook gedaan, rij je ontspannen en lukt het wel.
  12. Hoi, ik ben Jürgen, 37 jaar uit Brugge en ik ben opzoek naar werk als chauffeur, mn rijbewijs heb ik vorige maand behaald, een beginnend chauffeur dus. Ik zoek werk in de omgeving van Brugge (bedrijf in een straal van ±30km), liefst met een betonmixer, kipwagen, plaatsen van containers, enz. indien distributie geen fysiek zwaar werk (paletten lossen gaat wel, toelevering aan bv. horeca niet). Niet omdat ik daar geen zin in heb, wel door rugproblemen, die overigens geen invloed hebben op mn werk (ziekteverzuim) zolang ik er rekening mee hou bij het aannemen van een job. Ik hoop dat mn eerlijkheid me geen parten gaat spelen. Hopelijk kunnen jullie me wat helpen bij het vinden van een job, ik heb reeds wat telefoontjes gedaan maar mn ervaring (gebrek aan) is in deze tijden een redelijk obstakel.
  13. Beemerke

    Ne nieuwe

    Hoi, omdat ik nieuw ben zal ik me maar even voorstellen. Ik ben Jürgen uit Brugge, 37 jaar en heb sinds 18/05/09 m'n rijbewijs C. Ik ben nu dus opzoek naar werk, ik post wel een berichtje in 't gepaste forum hierover. In een vorig leven was ik kok maar door rugproblemen kan ik het lange rechtstaan niet meer aan. Hobbies: -mn pc, die er elk moment de brui kan aangeven maar rijbewijs C had voorrang op ne nieuwe pc. -toerkes doen met mn beemerke ('99 318i) -oude hobby die ik terug wil opnemen: motorrijden. Dacht dat het een goed idee was me hier te registreren en een en ander te lezen maar na het "Hoe was het ook alweer met rust?" begrijp ik er nog minder van dan voordien Als jullie vragen hebben: shoot :)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden