Spring naar bijdragen

Tobmaran

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    409
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    9

Over Tobmaran

  • Verjaardag 14-11-1960

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Converted

  • Locatie
    Calgary, Ab

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Tobmaran's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,2k

Waardering in de gemeenschap

  1. Helemaal eens met EJD's commentaar op de uitekeringen aan stichtingen, verenigingen, kerken, moskeeën en andere clubs waar het land prima zonder kan, maar......het blijft zo angstvallig stil hier over de baasjes in het transport. Last time i checked was dit toch een transport gerelateerd forum? Als je op ""transport" zoekt, kom je alleen al op 83 miljoen euro's. Uw baasje zal er allicht tussen staan toch..?
  2. is een subsidie die uit publiek geld wordt betaald. Naar welke bedrijven is deze subsidie toegegaan? https://now-inzichtelijk.nl Ter lering ende vermaeck. Zoeken op bedrijfsnaam en/of vestigingsplaats en zie in welke mate uw baasje aan de subsidie-tiet hangt. (die overigens gewoon door u zelf betaald gaat worden...) U kunt ook gewoon "transport" ingeven en dan komen alle bedrijven met "transport" in de bedrijfsnaam boven drijven.
  3. Hangt helemaal van de baas af. Sommigen zou je liever verassen.
  4. Tobmaran

    Koelbloedige chauffeur

    Haha....heeft zelfs nog op z'n gemak de poten uit staan draaien! Die maak je de pis niet lauw 😁
  5. Andere gewassen verbouwen bijvoorbeeld. Komen de Kok brothers wel een vrachtje oppikken 🙂
  6. Omzet van de NLse drugshandel is hoger dan de omzet van Philips en AH. Daar zit dus onherroepelijk een navenante supply chain om heen, zowel inbound als outbound. (te land, ter zee en in de lucht) Dat doet Kokkie echt niet alleen hoor. Daar snoepen heel wat transporteurs van mee. Er is een markt en die gaat linksom of rechtsom bedient worden.
  7. Altijd even letten op welke piloot dat beweert, Ibo..... Vervolgens kan je de rest van hun bijdragen ook met het spreekwoordelijke korreltje zout nemen 🙂
  8. Mooi he? Zeiden we vroeger niet "Ze gunnen elkaar het verlies nog niet eens"?
  9. Betalen is een non-verbale taal, een soort van gebarentaal als het ware. Je spreekt het met handen of voeten Als je betaald gebruik je je handen, als je weigert te betalen gebruik je je voeten. Helder nu?
  10. https://www.youtube.com/watch?v=k_lV0KdgLDM
  11. Vooruit of achteruit, egaal. Alles bij de hand!
  12. Vuile kut trein. Haatte het! 1 keer, nooit weer
  13. Mag wel een stofzuigertje overheen 🙂
  14. Ook geen last meer van chauffeurs die naar de verkeerde ferry haven rijden in de UK en hun paspoort thuis in de 4 wieler hebben laten liggen. Wat een zucht van verlichting zullen de baasjes slaken.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden