Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  561
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over iveco 35c17

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 01-12-1978

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Er zijn momenteel teveel mensen die geleerd denken te zijn, en denken dat ze het wiel opnieuw moeten uitvinden!! met name HBO ers!! En dit strekt zich uit over alle beroepsgroepen waar met de handjes gewerkt moet worden. Een Hbo er bewijst echt dom te zijn als die op praktische dingen geen leer aan wil nemen van een MBO er!
 2. Waarom word zo een docent niet meteen opgepakt? In mijn ogen zet hij aan tot moorden. iets wat volgens mij nog steeds strafbaar is. Maar in veel nieuwsartikelen word het aangehaald, maar er word niets meegedaan verder. Teken aan de wand als je het mij vraagt.
 3. Das net hoe je het wil zien. in of ex. Inc, heb je gelijk
 4. Dus kortom weer meer accijnzen voor de schatkist!
 5. Wat mij vorige week verteld is is dat ik voor de code 95 de theorie examens +V2C en V3C moet doen en een Toets besloten terrein en een praktische toets. Nadat je dit hebt gehaald heb je code 95 en moet je voor het geldig houden enkel aan de nascholingsuren voldoen. RV1 en V2C/R2C zijn onderdeel van het rijbewijs en niet van de code 95.
 6. Als je alles in 1 keer haalt kan je met 5000,00 ex btw toe, zak je een keer word het al rap duurder. [voor een particulier rekent de rijschool geen BTW wat ik begreep] Gewoon naar een rijschool gaan inschrijven voor het CE rijbewijs en code 95 . Dan de mijnheer van het CBR even laten zien hoe je rijden moet en je kan aan de bak.😎
 7. Denk je dat ze die pensioenleeftijden voor niks systematisch verhogen? Neeeee, Het potje raakt leeg en dr kunnen dus minder mensen uit die zelfde ruif vreten. Dus dan maar schijnheilig de pensioenleeftijd opkrikken zodat ze daar in Den Haag voorlopig niet met de billen bloot hoeven.
 8. https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/video-frans-timmermans-noemt-baudet-een-idioot-en-u-raadt-het-al-linkt-aanslag-nieuw-zeeland-aan-baudet/ Nog zo een idioot, Wat ie zegt is ie zelf, net als vroeger
 9. Frank Boeijen- Kronenburgpark. Mooie herinneringen aan dit park,ook al waren het maar drie weken van mijn leven. Ik had ze voor geen goud willen missen.
 10. Mijn idee. Maar ook zeer zeker een teken dat ons land weinig van een democratie meer heeft. anders had Geert ook wat te zeggen gehad nu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...