Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  566
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door iveco 35c17 geplaatst

 1. En dan koop je een auto Ron, op welk werk ga je die afstemmen?. want volgens mij vind jij meerdere takken van transport intressant? Nu als zzp er kan je gaan en staan waar je wil, met een eigen auto ga je je toch een beetje vastleggen op 1 soort vervoer denk ik.
 2. Maar van Bremen naar Niekark. en dan naar Wroclaw. is dat niet een beetje om?
 3. Kan je mooi eem sigaarties met neemn veur @Murphy
 4. iveco 35c17

  Vreselijk fout.

  ongeval van alle tijden, met of zonder contourverlichting. helaas kost het dan weer 2 mensen het leven. op de aanhanger branden ze wel, vermoed dat ze het op de voorwagen ook wel deden.
 5. He, We hebben dezelfde coupe.
 6. Waarom zou je praktijklessen nemen als je je theorie nog niet hebt? eerder kan je toch geen praktijkexamen doen. en een praktijkexamen plannen voor dat je je theorie hebt gehaald is mijn inziens niet heel erg slim. Tenzij jij voor jezelf al weet dat je het met een paar uur praktijkles niet gaat redden, anders zou ik nog wel even wachten met praktijk lessen.
 7. Er zijn momenteel teveel mensen die geleerd denken te zijn, en denken dat ze het wiel opnieuw moeten uitvinden!! met name HBO ers!! En dit strekt zich uit over alle beroepsgroepen waar met de handjes gewerkt moet worden. Een Hbo er bewijst echt dom te zijn als die op praktische dingen geen leer aan wil nemen van een MBO er!
 8. Waarom word zo een docent niet meteen opgepakt? In mijn ogen zet hij aan tot moorden. iets wat volgens mij nog steeds strafbaar is. Maar in veel nieuwsartikelen word het aangehaald, maar er word niets meegedaan verder. Teken aan de wand als je het mij vraagt.
 9. Das net hoe je het wil zien. in of ex. Inc, heb je gelijk
 10. Dus kortom weer meer accijnzen voor de schatkist!
 11. Wat mij vorige week verteld is is dat ik voor de code 95 de theorie examens +V2C en V3C moet doen en een Toets besloten terrein en een praktische toets. Nadat je dit hebt gehaald heb je code 95 en moet je voor het geldig houden enkel aan de nascholingsuren voldoen. RV1 en V2C/R2C zijn onderdeel van het rijbewijs en niet van de code 95.
 12. Als je alles in 1 keer haalt kan je met 5000,00 ex btw toe, zak je een keer word het al rap duurder. [voor een particulier rekent de rijschool geen BTW wat ik begreep] Gewoon naar een rijschool gaan inschrijven voor het CE rijbewijs en code 95 . Dan de mijnheer van het CBR even laten zien hoe je rijden moet en je kan aan de bak.😎
 13. Denk je dat ze die pensioenleeftijden voor niks systematisch verhogen? Neeeee, Het potje raakt leeg en dr kunnen dus minder mensen uit die zelfde ruif vreten. Dus dan maar schijnheilig de pensioenleeftijd opkrikken zodat ze daar in Den Haag voorlopig niet met de billen bloot hoeven.
 14. https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/video-frans-timmermans-noemt-baudet-een-idioot-en-u-raadt-het-al-linkt-aanslag-nieuw-zeeland-aan-baudet/ Nog zo een idioot, Wat ie zegt is ie zelf, net als vroeger
 15. Mooi Wark-Gien mens wet woarum
 16. Frank Boeijen- Kronenburgpark. Mooie herinneringen aan dit park,ook al waren het maar drie weken van mijn leven. Ik had ze voor geen goud willen missen.
 17. Mijn idee. Maar ook zeer zeker een teken dat ons land weinig van een democratie meer heeft. anders had Geert ook wat te zeggen gehad nu.
 18. ik quote Shompie maar had @Pierre moeten zijn
 19. Tis toch g.dverdomme schandalig Polen met een Nederlandse WW uitkering, Nederlandse kinderbijslag en weet ik wat allemaal, Dat ze hier werken ok, maar dat ze van ons sociale stelselk kunnen genieten terwijl ze in Polen wonen? Ik kan dr echt niet bij, en wij Nederlanders maar dokken.
 20. Vorige week dinsdag een brief van het CBR ontvangen, toen ik hem opende werd ik even heel boos. Er stond in dat ik had aangeven dat ik afzag van geschiktheid voor alle categorieen en dat ik binnen vier weken een nieuw rijbewijs aan moest vragen { waarvoor dan??] Ik gebeld met de rijschool dat dit toch echt niet de bedoeling was , dat snapten ze volkomen en hun gingen de andere dag contact met het CBR opnemen. na een spannende dag tegen 18.00 telefoon. De mevrouw van de rijschool met de mededeling dat alles terug gedraait was en dat het een foutje van de automatische computer van het CBR betrof. ook kon ze me melden dat mijn medische keuring die middag er ter beoordeling bij was gepakt en dat ik geschikt was verklaard voor het ce rijbewijs. De brieven zouden volgen. Vrijdag twee brieven van het CBR, eentje met een soort excuus, maar dat de fout toch echt niet bij hen lag. En eentje met de geschiktheid voor het CE rijbewijs. Feest natuurlijk hier, dat het na ruim 20 jaar toch nog gaat lukken. 28 maart starten met theorie.... Yes. Word vervolgd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...