Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  597
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door iveco 35c17 geplaatst

 1. Vanmorgen examen verkeer en techniek gehad, en met vlag en wimpel geslaagd. volgende week beginnen met praktijk lessen.💪
 2. Was die met zijn nieuwe autootje?
 3. iveco 35c17

  Pensioen akkoord

  Als je deze maand 100 euro moet lenen moet je er volgende maand in feite al 200 lenen. enkel om die 100 terug te betalen en aan je normale levens behoeften te voldoen. lenen op zo een manier is makkelijk alleen als het om een echte tegenslag gaat. niet om aan je normale levens behoeften te willen voldoen.
 4. Luchtslangen en elektrakabels doen we tegenwoordig ook met sensors???
 5. Ik denk dat je dan maar eens een keer in de keuken moet gaan kijken van zo een transporteur.
 6. Allemaal processen van die doorgeleerde mensen die denken dat er overal een papiertje of handeling voor nodig is. dat dit alles overdreven duur maakt hebben ze nooit over nagedacht, zo staat het in het boekje en zo gaan we het doen. Kort gezegd bijna allemaal mensen die nutteloos werk doen en hun baantje veilig willen stellen met hun overheersing aan formaliteiten. Reactie op @Marotrans
 7. iveco 35c17

  wist je dat

  De Klic klopt in de buiten gebieden vaak geen ruk van, maandag ook nog 2,5 uur aan het zoeken geweest naar een elektra kabeltje. 1.20 uit hart weg stond op de klic, maar helaaas het was een zandpad met een nieuw aangelegd fietspad erlangs. Dus wat was hart weg vroeger??. in de buiten gebieden altijd luisteren naar de oude boertjes en huis eigenaren die weten het vaak precies.
 8. iveco 35c17

  wist je dat

  En daarna het hele verdere weekend verstoten van televisie, telefoon. en elektra zeker
 9. iveco 35c17

  wist je dat

  Echt wel, ding heeft een kort rijwerk en in de haakse bocht giek kort bij halen en de zwenkgiek even bedienen. piece of kookie😎
 10. oeee, sorry. zal ut nooit weer doen. nooit aangedacht.
 11. Wattan? geet toch mooi zo. is beter zo als alleen een link toch?
 12. A1: beschonken chauffeur rijdt vrachtwagen boven op de vangrail De hulpdiensten zijn donderdag 30 mei 2019 om 06:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Daar bleek er een Hongaarse trekker met oplegger van de weg te zijn geraakt en een informatiebord aan flarden te hebben gereden en bovendien zo’n 150 meter vangrail te hebben vernield. De rechterrijstrook werd afgezet door een botsabsorber en de maximumsnelheid werd verlaagd naar 70 kilometer per uur. De Russische vrachtwagenchauffeur is door de politie meegenomen naar het politiebureau, omdat men het vermoeden had dat de chauffeur te veel alcohol had gedronken. Daar bleek uit de blaastest dat de chauffeur drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol op had. Zijn rijbewijs is hij kwijt. Om de vrachtwagen van de vangrail af te krijgen moest eerst een stuk vangrail worden verwijderd. Daar de brandstoftank bij het ongeval lek was geraakt, moest de berm worden afgegraven. Ook moet er een nieuwe vangrail worden geplaatst. Die werkzaamheden zouden volgens Rijkswaterstaat tot 15:00 uur duren. Er ontstond een lange file op de rijbaan tussen Deventer en Hengelo. Een bijdrage van Jan Willem
 13. Ik vermoed dat deze het ook niet kan hebben. zeker niet tegen de puntbelasting van de rupsen met het erop rijden. maar volgens mij is dit relatief eenvoudig te verstevigen door een soort oprijbeunen aan de bovenkant / binnenkant op de klep aan te brengen.
 14. Ik zelf zit te denken aan zoiets, gewoon een standaard schuifzeilwagen. en in de bak wat aanpassingen doen voor de machines en klein gereedschap.
 15. De bak is opzich perfect. Alleen de cabine is minder van deze, ik wil of een half slaap of complete slaapcabine. Niet om te slapen, maar wel voor de ruimte. We zitten er met twee man op straks. En om je dan te moeten behelpen met het opbergen van de koelboxen en werkmappen e.d. zie ik niet zo zitten.
 16. Euro 5 is ook zeker de doelstelling. en wat betreft het verbouwen van de bak is er ook al het plan om alles zo te maken dat alle aanbouwdelen snel en simpel vast te zetten zijn.
 17. iveco 35c17

  Scandinavië

  Schrijf gewoon de hele naam of geen naam. das hetzelfde met die rare plaatsnaam afkortingen van je. Net of de rest van de letters op dat moment niet op je toetsenbord zitten.
 18. Deze zakt het achterste stuk hydraulisch van zeker. mooi ding opzich. alleen ik denk dat de bak voor mij te klein is.
 19. Helaas mogen deze bokken natuurlijk weer niet te veel plaats in nemen in de laadbak. dan ga ga ik kiezen voor losse oprijplanken. met lossen en laden de laadklep op de grond, of eronder als het een vouwklep is. en dan door middel van de losse oprijplanken op en af. keuze voor een schuifzeil is simpel. aanbouwdelen kan ik dan vanaf de zijkant aanpikken. en zodra het schuifzeil dicht zit ziet ome agent niet helemaal wat erin zit. en of dtat allemaal BAG proof is
 20. gaat puur om het makkijlijk laten zakken en naar boven doen, uiteraard is een klep makkelijk voor de rest van het gereedschap. in uiterste geval gaan we gewoon werken met losse oprijplanken naast een laadklep
 21. iveco 35c17

  Wat wordt het

  Haha. Wat denk je hoelang dat nog gaat duren voordat de sleepbootjes, duwbootjes, heistellingen e.d. op de amsterdamse grachten energie neutraal zullen zijn. laat je door die halsema niks wijs maken. die is eerder sexe neutraal dan dat amsterdam energie neutraal is.
 22. Nou ik zit denken aan een schuifzeilenbak waarvan het dak ook open wil. dit hoeft echt geen nieuwe auto te zijn. auto met een miljoen op de teller voldoet voor ons prima waarschijnlijk. maar waar het mij omging is de laadklep/vouwklep. Als die in een flinke hoek naar beneden gebogen kan worden zou ik heel makkelijk hydraulische oprijplanken kunnen maken. helaas aan jullie antwoorden te horen gaat dat niet vanzelf, waarschijnlijk is er wel wat te doen met de hoek waaronder de cilinders zijn vast gezet. om zo alsnog hydraulische oprijplanken te krijgen. Er moet dagelijks een midikraan en minishovel geladen worden op een manier dat het geen uren tijd in beslag neemt. deze uren ben ik nu al aan het verliezen door het heen en weer rijden met een bus en aanhanger.
 23. iveco 35c17

  Wat wordt het

  ok veur mie.kan ik no een poosje verder met dezelfde leidingen leggen als wat ik nu doe
×
×
 • Nieuwe aanmaken...