Spring naar bijdragen

Jan Blitz

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Jan Blitz

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 19-05-1960
 1. Toch jammer, weer een mooi bedrijf dat het niet redt. Wie wordt er nog meer meegesleept in dit faillissement ? Denk niet alleen aan personeel maar ook aan de charters.
 2. @Kees dit kun je toch navragen (bellen) bij de curator of het een doorstart is. De Daf zal wel geleast zijn, maar misschien heeft hij het oude contract wel mee over genomen, dan is er nog een kansje. @Quevadis, wonen die oude mensjes daar dan nog, of heb je het over jaren geleden ? @frans, heb jij ook niet op zo'n mooi span gereden bij Ariënneke in zo'n schijtkleur ? En was je er gelukkig en tevreden ? Ik niet, en met mij vele niet denk ik !
 3. Ja, ik ben er inmiddels diverse tegengekomen in Frankrijk, trailers met een hagelwit zeil. Tegen de tijd dat ze door de wasstraat moeten omdat ze vuil zijn, zal er wel een nieuw zeil op komen met weer een andere naam.
 4. Het economisch herstel van de transportsector wordt volgens TLN vertraagd doordat transportondernemers vaak te laat hun geld krijgen van opdrachtgevers. Daarnaast hebben ondernemers steeds meer moeite met het afsluiten van leningen bij banken. Beide factoren remmen de continuïteit, innovatie of groei van sommige bedrijven. Deze conclusies trekt Transport en Logistiek Nederland (TLN) naar aanleiding van een onderzoek onder haar leden. bron; Faillissementsdossier We kunnen ons hart vasthouden, welke bedrijven vallen er nog meer ? De regering heeft wél de banken van ONS gemeenschapsgeld op de been gehouden, en straks worden wij (chauffeurs, de werkende man) weer de dupe. Sorry, dit moest even van mijn hart.
 5. Jammer, weer een bedrijf pleiten en de concurrentie blijft moordend. En hoe ze heten die concurrenten, en of het nu buitenlanders zijn die er veelal werken, is worst. Het kwaad is geschied, bedrijf bestaat niet meer, de ontslagen chauffeurs moeten weer op zoek naar een andere baan. Het liefst ook nog iets, wat ze altijd graag gedaan hebben. Iedereen succes gewenst.
 6. Door: Pieter Wieman van TTM Gepubliceerd op 21 juni 2011 11:52 Vanochtend vroeg is er op de A3 bij Wörth an der Donau een groot ongeval gebeurt met als oorzaak gebrek aan parkeerplaatsen voor trucks. De parkeerplaats Tiefenthal tussen Wörth an der Donau-Ost en Kirchroth was geheel vol waardoor meerdere trucks geparkeerd stonden op de invoegstrook. Vanochtend om half vijf reed een Slowaakse trekker met volle snelheid achter op twee geparkeerd staande trucks. De Slowaakse chauffeur kwam daarbij om het leven. Hij verbrandde totaal. De schade wordt geraamd op een miljoen euro. De Slowaakse truck was geladen met lakken. Daardoor moest in een nabijgelegen sloot een dam worden opgeworpen. Je moet slapen, verplicht rusten, je aan het rijtijdenbesluit houden, en er is geen parkeer gelegenheid. De overheid denkt (kunnen ze dat ?) dat we 18 meter in ons broekzak kunnen stoppen, als de tijd erop zit. Kijk maar eens aan de Duiste grenzen, hoe vol met vrachtauto's de vluchtstrook daar a.s. donderdag Frohnleichname (Sacramentsdag) weer is. Maar je zult er weer maar bij zitten !
 7. HB is een neef van hem, heeft niets zover ik weet met Made van doen. Veel Sluimers-en hebben een transportbedrijf, zijn broer, zijn zus en enkele neven. Ook zijn er veel die chauffeur zijn. En helaas voor hun allemaal familie van......... @ Kees, maar jij komt toch van de May ?
 8. @ keesstoop Er zou over 2 weken een rechtzaak gestart worden. Is er nu Sluimers Logistiek failliet is wél of geen rechtszaak geweest, m.b.t. tot je loon ? @ Europeaan; nu kan hij dus heel de dag op de bank gaan liggen. Of moet hij net zoals wij nog gaan werken voor de kost ?
 9. Denk ongeveer van de 10 overnachtingen in Italie, dat ik 5 keer wordt wakker geklopt. En die andere 5 keer staat er wel een homo op de parking daar te wachten tot je de gordijntjes open doet. Eigenlijk maar klote als ik er zo over na denk, dat Italie. Zuid-Italie meer zigeuners, Noord-Italie vooral homo's en hoeren. @ Fransje, ga dan ook niet in Modena staan, jongen
 10. Ik snap het zo wie zo niet, want waar blijven ze met de vrachtwagens die door de bank of leasemaatschappij zijn teruggenomen ? Verschrotten ????????? @ Frans. Ja, en dan heb je nog de "doorstarters" die hun auto's in een aparte holding hebben zitten, kijk maar naar "jouw boerke". Maar snappen jullie dan de tank- en leasemaatschappijen en autodealers? Bedrijf gaat failliet, met een hoop schuld, het tanken, het maand leasebedrag en de reparatierekeningen worden niet betaald. En toch gaan ze weer even zo vrolijk verder met deze transportbedrijven. Wie gaat dit betalen ??????????????
 11. Ik bedoel het niet verkeert, maar leeft Cortrans nog dan ?
 12. Ariëneke heeft toch altijd maar klapgelopen op zijn vader en familie ! Hoeveel chauffeurs heeft hij in het verleden al laten stikken ? Zijn smoel is altijd al groter geweest dan zijn hersens, aldus .......... http://www.vastgereden.nl/mediabase/image/5679/823f0f41d5/volvo-met-oplegger-vast-in-de-berm.html Je ben mooi gen.... als hij ergens anders planner wordt !
 13. Wat is de redenen nu weer dat Sluimers Made failiiet is ? Toen hij in 2008 een doorstart maakte waren toen onderstaande problemen opgelost ? Transportbedrijf Sluimers uit Made valt om Nieuwsbrief RSS Tags: brandstof chauffeurs MAN Personeel Transportbedrijven transportbranche Trucks Door: Arjan Velthoven Gepubliceerd op 27 juni 2008 11:41 Als de tekenen niet bedriegen gaat er over niet al te lange tijd een golf van faillissementen door de transportbranche. Eén transportbedrijf is al omgevallen: Sluimers uit Made. Oorzaak van het faillissement: hoge brandstofprijzen en tolgelden bron; TTM
 14. "Stampertje" is een vakman als chauffeur, maar als ondernemer..............(voor mij/ en met mij meerdere een onbenul, zacht uitgedrukt ) ? Wat gaat hij nu doen, toch weer die doorstart ? En nog meer mensen / bedrijven mee het ongeluk in storten ? Hoeveel mensen/ lees vooral chauffeurs krijgen en kregen nu en in het verleden al geen geld van hem ? Ik noem het schandalig dat zoiets kan ?
 15. Krijgt Ariën Sluimers van Sluimers Transport, Sluimers logistiek toch weer een doorstart ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...