Spring naar bijdragen

emelwee

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door emelwee geplaatst

  1. emelwee

    Broodfonds

    Een Broodfonds bij "Charter Groep Noord" is niet van de grond gekomen, maar er zijn wel andere Broodfondsen waar u zich bij aan kan sluiten! Kijk hiervoor op www.broodfonds.nl
  2. http://www.transport-online.nl/site/59905/failliet-van-der-aart-drachten-doorgestart-door-schoenmakers-logistics/ van der Aart niets mee te maken????? Aan me hoela; de Nieuwe naam is bedacht door Dick van der Aart. Wilde hij begin 2014 al mee starten!
  3. emelwee

    Broodfonds

    Heb je geen AOV omdat het te kostbaar is of omdat je te veel ziektes gehad hebt in het verleden en dit bij een AOV allemaal buitengesloten wordt, denk dan eens na over het instappen in een Broodfonds. "Charter groep Noord" is bezig met het opstarten van een broodfonds, hiervoor hebben ze nog enkele kandidaten te kort. Wat is een Broodfonds Het broodfonds is de nieuwe arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor ondernemers, die werkt op basis van vertrouwen en onderlinge schenkingen. Hoe het werkt Broodfondsen zijn gebaseerd op vertrouwen. Een broodfonds bestaat uit minimaal twintig en maximaal vijftig ondernemers, die elke maand geld opzij zetten op hun persoonlijke broodfondsrekening. Wie langdurig ziek is, krijgt van de anderen in zijn broodfonds maandelijks schenkingen om van rond te komen. Vrijwel alle zieke ondernemers zijn binnen twee jaar weer aan het werk, daarom duren deze schenkingen maximaal twee jaar. Er is ook een eigen risico: de eerste maand na ziekmelding is voor eigen rekening. In ieder broodfonds bestaan verschillende inkomens naast elkaar. Deelnemers kiezen hun schenkingsniveau en zetten elke maand het bedrag opzij dat bij dat inkomen hoort. Wie een hoog schenkingsniveau kiest, schenkt hogere bedragen dan iemand die voor een laag schenkingsniveau kiest. De voorwaarden zijn voor iedere deelnemer gelijk. De schenking moet passen bij het maandinkomen dat iemand heeft. In een broodfonds neem je samen de besluiten. Deelnemers besturen hun eigen broodfonds en hebben direct invloed op het beleid. Dat werkt nu al goed voor duizenden zelfstandigen in heel Nederland. Voor wie In een broodfonds kunnen allerlei beroepen meedoen: timmerlieden, schrijvers, ontwerpers, filmers, boeren, verpleegkundigen, boekhouders, koks, kappers. Ook zelfstandigen met personeel, vennoten van een VOF, maten in een maatschap en directeuren-grootaandeelhouders (DGA’s) van een BV kunnen lid zijn van een broodfonds. Je kunt meedoen aan een broodfonds: 1. als je langer dan een jaar zelfstandig ondernemer bent 2. als je minimaal €750,- gemiddeld per maand haalt uit de netto winst van je ondernemening. Deelnemers aan een broodfonds spreken af om elkaar financieel te steunen. Daarom is het zo belangrijk dat je de mensen in je broodfonds kent en vertrouwt. En daarom kun je je alleen bij een bestaand broodfonds aansluiten, als anderen je voordragen. Je kunt zelf een nieuw broodfonds oprichten met minimaal twintig ondernemers uit je eigen kennissenkring. Om meerdere arbeidsongeschikten tegelijk te kunnen steunen, moet een nieuw broodfonds naar ongeveer veertig deelnemers groeien. Het maximum is vijftig mensen Voor meer info kijk op: http://broodfonds.nl/home Heb je interesse, neem dan contact op met Charter Groep Noord: http://chartergroepnoord.nl/
  4. emelwee

    Van der aart, drachten

    @maarten/andre: Even vergunning halen? Omdat ik thuis liep had ik de tijd om te studeren en in 4 maanden mijn diploma te behalen, maar voor die jongens die bij de weg zitten zal het niet zo makkelijk zijn. Lange dagen bij de weg en weinig vrije tijd. Voor velen is het een noodsprong geweest, zo ook voor ons. Wij rijden nu zelfstandig, maar ik heb te doen met de mannen die nog bij vdA rijden en nog niet de mogelijkheid hebben gehad om hun papieren te behalen. Ik wens hun sterkte!
  5. emelwee

    Van der aart, drachten

    Zo zal dat écht niet werken!!! Als het alleen om loondienst gaat, ja, dan zullen ze je er heen sturen, maar het UWV zal écht niet van je verlangen dat je op zo'n manier moet investeren. Daarnaast is er niet één bank die een werkeloze een rekeningcourant geeft!!!
  6. emelwee

    Van der aart, drachten

    Goed zo, dat mag ik horen. Volgende week ga ik de eerste 2 examens afleggen!
  7. emelwee

    Van der aart, drachten

    Moderators HET SLOT MAG ER OP !!!
  8. emelwee

    Van der aart, drachten

    waarom is het zo belangrijk om te weten wiens vrouw ik ben? dat doet toch niet ter zake!
  9. emelwee

    Van der aart, drachten

    Moderator, gooi hier maar een slotje op, de meeste berichten die geplaatst worden hebben niets te maken met het topic waarvoor ik het geopend heb. Het is welletjes zo!
  10. emelwee

    Van der aart, drachten

    Als je deze post goed gelezen had had je geweten dat ik al lang bezig ben om m'n eigen papieren te halen. Soms maak je een noodsprong om uiteindelijk verder te kunnen. Ik vind trouwens dat jij belachelijk reageert !!! Ik heb jouw reacties eens even bekeken op de andere berichten en ik kom tot de conclusie dat er niet veel zinnigs van jouw toetsenbord (lees: uit jouw hersenpan) komt. om in jouw stijl te reageren
  11. emelwee

    Van der aart, drachten

    Je bent nergens toe verplicht. Enkel de verzekering gaat via van der Aart, omdat dit het voordeligst is. Er worden geen prijzen voor ons bepaald, wij regelen alles zelf! Eigen administratie, eigen boekhouder!
  12. emelwee

    Van der aart, drachten

    Het enige wat de Vakbond doet is bedrijven de nek omdraaien, ook al gaat dat ten koste van de zogenaamde "Eigen rijders"
  13. emelwee

    Van der aart, drachten

    ... en dat mag wel?
  14. emelwee

    Van der aart, drachten

    Lijkt mij niet veel anders dan rijden voor 'van der Aart'. Wij doen de hele administratie zelf en dat doe ik liever dan dat ik álles uit handen geef!
  15. emelwee

    Van der aart, drachten

    Heb me al opgegeven voor de cursus; ga niet afwachten hoe het verloopt!
  16. Ik ben nieuw hier en weet niet of ik hier op de juiste plaats in het forum zit. Zo niet, moeten jullie het maar even verplaatsen. Ik ben een Chauffeursvrouw en mijn man rijdt bij van der Aart in Drachten. Tussen van der Aart en ILT is een meningsverschil wat mij zorgen baart (u hebt het elders op dit forum al kunnen lezen). Ik zou graag in contact willen komen met andere "eigen rijders" of diens vrouwen om onze ongerustheid te delen. [[om de een of andere reden kan ik niet op nieuwe regels beginnen en lijkt dit een beetje propperig geschreven, was niet mijn bedoeling]]
  17. Zelf de papieren halen voor eigen rijder lijkt mij de beste optie!
  18. Gijsbert, Rij jij nu op de vergunning van van der Aart in Drachten?
  19. Bulkconcept heeft NOOIT zelf auto's gehad. Het waren auto's van Boonstra Gieten die reden voor Boonstra én Bulkconcept. Toen Boonstra failliet ging en Bulkconcept een doorstart maakte zijn er een aantal auto's en chauffeurs van Boonstra Gieten naar Boonstra Haulerwijk en Boudewijn in Tiel gegaan. De planning van deze auto's werd gedaan door Bulkconcept Gieten. Bulkconcept heeft (na faillissement van Boonstra) wat kantoorpersoneel, garagepersoneel en cleaningpersoneel overgenomen van Boonstra Gieten BV. Zo zit de vork in de steel!
  20. Hallo, Van TLN heb ik een mooie tabel waarop de berekeningen staan van de verblijfskostenvergoeding. Nu rijdt mijn man sinds een paar weken bij een bedrijf met KNV-cao en ben ik op zoek naar een soortgelijke tabel, want wij hebben natuurlijk geen zin om het handmatig uit te rekenen. Heb het echter nog nergens kunnen vinden Wij kan mij aan deze verblijfskostentabel (+/- 3 A4-tjes) helpen van het KNV ? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden