Spring naar bijdragen

jean

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  215
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over jean

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 27-05-1951

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Luyksgestel

Converted

 • Locatie
  luyksgestel
 • Interests
  oldtimers opknappen
 • Beroep
  intern.chauffeur

Recente profielbezoeken

8457 profielweergaven
 1. Naar welke muziek luister je op dit moment?

  as we dan toch op de maffe toer gaan, hier nog ene
 2. Raad Waar

  Beaune
 3. terug op de baan

  das toch n dikke 100km naar je werkgever,zo n anderhalf uur rijden ong .dacht ik
 4. wist je dat

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009533529865&ref=br_rs Eigenaar/ algemeen directeur bij Jonkers Events en Catering bv algemeen vliegende kiep en mede eigenaar bij MEL bv Komt uit Ravenswoud zo staat er wat op zijn face book
 5. Heijboer Etten Leur

  280 heb ik gehoord
 6. Heijboer Etten Leur

  ja ,was wel het vorige model maar oud hok? er werd nog net niet om gevochten en ja lichte gebruikssporen, maar bijlange na beslist geen uitgeleefd hok, nooit in gerookt en tijdens mijn vakantie/vrije dagen altijd een nette collega erop (op uitdrukkelijk verzoek van mij) ik moest/mocht er zelf toch de hele week (en soms wel 2) in verblijven, gewoon regelmatig reinigen van de binnenkant en af en toe door de wasstraat bij ons (VDH) doet wonderen. en als ik dan sommige veel jongere auto"s bekeek van binnen (smily zegt genoeg denk ik)
 7. Heijboer Etten Leur

  Maar na 7 jaar intensief gebruik hoeft hij ook niet klinisch zuiver meer te zijn Kweetniet, ik heb die (Volvo) van mijn ingeleverd toen ik ging rentenieren met 1.3 miljoen km. erop en de binnenkant was nog zo goed als nieuw (Het kan dus wel)
 8. waar sta jij vanavond??

  niemand last van de sneeuw gehad in Frankrijk( ikke voorgaande jaren regelmatig aan de kant gemoeten van Lowie de Funes en zijn werknemers
 9. dat deed ik bij mijn vorige (laatste) werkgever ook, ik wilde niet opdraaien voor schade die een ander veroorzaakt had als ik om moest koppelen. foto met datum en uur erop als bewijs!
 10. Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  sjoemelaar
 11. Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  dit is een Europese regel,daar heeft Frankrijk en de rest zich ook aan te houden ga ik van uit. Het Gemeenschapsrecht vereist echter niet dat wordt aangetoond waar de bestuurder zijn wekelijkse rusttijden doorbrengt "(E-4333/2007)
 12. waar sta jij vanavond??

  das toch n dikke 10 rijuren word krapan jonge
 13. Rijverboden in Frankrijk vanwege sneeuw

  dat doen ze elk jaar overal in la douce Fr. op de autowegen vooral, heb er meerdere keren stilgestaan tot de weg weer vrij was, vooral rond Parijs komt dit regelmatig voor in de winter.
 14. dupont transport diensten niet bereikbaar

  we kunnen hem nog steeds niet bereiken, zijn gsm is in te spreken maar geen reactie daarop, e-mail onbekend, komt ook retour. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
 15. https://www.facebook.com/werner.verhagen?hc_ref=ARQA5kz6qr3-J-oVpmFqqqEGJBorgmFOq6YjAucFe-T5nG5Y-_pGtsVWJwGR39g4UDg&fref=nf bij iemand bekend?? dupont transport diensten in Heerhugowaard niet bereikbaar beiemand bekend met Du Pont Transport diensten te Heerhugowaard? We proberen al weken in contact te komen maar hij is onbereikbaar.kend met Du Pont Transport diensten te Heerhugowaard? We proberen al weken in contact te komen maar hij is onbereikbaar.mand bekend met Du Pont Transport diensten te Hiemand bekend met Du Pont Transport diensten te Heerhugowaard? We proberen al weken in contact te komen maar hij is onbereikbaar.eerhugowaard? We proberen al weken in contact te komen maar hij is onbereikbaar.
×