Spring naar bijdragen

jean

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  304
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door jean geplaatst

 1. jean

  Hoefijzertransport

  dit hadden wij ook met Inbev (Dommelsch bier), op een gegeven moment mocht er niet meer via Belgie naar bv Breskens/Terneuzen gereden worden, maar moest alles via de Westerscheldetunnel, dit ivm de accijns van de alcohol omdat er niet de juiste documenten bijzaten.(dit kon ook niet met hoefijzer vrijstelling)
 2. als je het kunt/wilt zelf betalen ,heb je geen verplichtingen aan het uitzendbureau ivm.contract. belasting aftrek ,kun je het beste even bellen naar de belastingtelefoon.
 3. jean

  Trucks trucks trucks.

 4. jean

  Matthieu

  🎂🥂
 5. jean

  Raad Waar

  Cruas an Meysse
 6. jean

  Raad Waar

  hier zou hij ergens tussen moeten staan😁
 7. jean

  Hoefijzertransport

  beste een CMR, de belg kan soms wel moeilijk doen,en dat kost dan weer de nodige Euro's
 8. jean

  wist je dat

  slopen of 😂???
 9. jean

  Je auto op een mooie lokatie

  daor is het nog goed licht om 19.30u.. (3uur geleden)
 10. EU bereikt akkoord over gelijke arbeidsvoorwaarden vrachtwagenchauffeurs De EU-transportministers hebben in Brussel een akkoord bereikt over maatregelen in de wegvervoer sector die de arbeidsvoorwaarden voor vrachtwagenchauffeurs verbeteren en vervoerders meer vrijheid geven voor grensoverschrijdende diensten. Economieredactie 04-12-18, 01:12 Volgens minister Cora van Nieuwenhuizen draagt het akkoord bij ‘aan een gelijk speelveld, betere handhaving en de aanpak van sociale misstanden en oneerlijke concurrentie’. In het compromis, dat nog moeten worden onderhandeld met het Europees Parlement, geldt voor een buitenlandse transporteur die goederen vervoert in Nederland of een ander EU-land gelijk loon voor gelijk werk. Om oneigenlijk gebruik van de zogenoemde cabotage tegen te gaan komt er een verplichte pauze van vijf dagen tussen dergelijke ritten. bron ED. Uitrusten in cabine Slapen in de cabine voor de weekendrust van 45 uur blijft verboden. Wel start de Europese Commissie een onderzoek naar de beschikbaarheid van goed beveiligde parkeerplaatsen waar chauffeurs in hun truck kunnen uitrusten. Vanaf 2024 moeten alle internationale vrachtwagens zijn uitgerust met een slimme tachograaf die registreert waar en wanneer een truck de grens is overgegaan en die alle laad- en losbewegingen bijhoudt.
 11. het word er allemaal niet beter op. dat hoeven ze niet te onderzoeken ,die zijn er niet genoeg. kunnen ze aan elke int.chauffeur vragen. en regelmatig worden er nog gesloten ook.
 12. jean

  Ijsje eten

  is de nou unnen hond of nun boerka ingezetene?????
 13. jean

  kapper

  een turkse vrouw die bij de kapper komt. Ze trekt haar onderbroek uit, en gaat met haar knieën omhoog wijdbeens in de kappersstoel zitten. "Huh?" zegt de kapper, "wat krijgen we nou?" Vrouw: "Iedereen zeggen jij kutkapper."
 14. jean

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  VAN Weekendrust mag niet meer in de cabine naar ???????????????????????????????????
 15. jean

  waar sta jij vanavond??

  wa denkte van Toury, grote parking en goed van eten en drinken (is wel een klein half uurke eerder stoppen)
 16. jean

  waar sta jij vanavond??

  dus toch,en ik ben best wel wat gewend kwa eten en drinken (heb ook Oostblok gedaan toen de grenzen er nog waren) C'était une fois. btw, fijne collega's heb jij om je daarnaar toe te sturen😂
 17. jean

  waar sta jij vanavond??

  aaaaahhhhhh, bij die Portugees, gadver , ben ik een keer geweest op vrijdagavond (met een paar NL/B collega's omdat de Bon Accueil dicht was, nooit meer wan smerrig eten hi diee vent. maar aan de reviews te zien is er veel verbeterd daar,behalve het sanitair
 18. jean

  Voorruitfoto's!!

  toeteren en door, toch??
 19. jean

  Waar gaat de reis heen...???

  ik zie dat het op de autoroute wel meevalt, zijn veelal de op en afritten die dichtzitten en veel rotondes.
 20. jean

  Waar gaat de reis heen...???

  doe je gele hesje maar aan
 21. jean

  wist je dat

  ge kunt er altet oewe kont nog mee af vege😂
 22. jean

  Transporteurs die nog op Italië rijden

  En ik ben een geheelonthouder en drank zou sowieso al verboden moeten worden . ne chauffeur die op Italië wil gaan rijden en niet drinkt? da kannie
 23. jean

  Arizona

  aan jouw verdient hij ook niet veel, 9 november 2016 en nog n keer in 2018
 24. jean

  Voorruitfoto's!!

  kzi kzieniks
 25. jean

  Voorruitfoto's!!

  lig je daar al op je zijkant?
×