Spring naar bijdragen

Bram van der Leij

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bram van der Leij

  • Verjaardag 12-03-1997

Bram van der Leij's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. 's morgens in Hallum Kevin voor de machine! Jan met dieplader! Splitwals retour naar Oudehaske (ARB)
  2. (14-07-2012), moesten we ook naar Vroomshoop!
  3. Zo na een lange tijd, post ik hier weer wat foto's! (21-07-2012) dagje met pa mee geweest naar Vroomshoop! Sumar, dieplader aantikselen! Wachten op collegaa! @drachten Staphorst, asfaltmolen Dat waren ze weeer!
  4. Laden gewoon net zoveel, ong ook 20 ton:cool:
  5. Ja, oke, rijd nu veel door Nederland, enz:D
  6. Bedankt voor jullie reacties!! @Bituum Trapper, nee rijd nu al 2 jaar bij Heijmans met de dieplader, maar hij heeft vroeger wel een tijd op de A32 gezeten, voor van der Lee:D;)
  7. Gister (4-10-11) had ik een dagje vrij van school, en ben ik dus weer met pa meegegaan :joehoe: Om een bakje koffie Bij de asfaltmolens met collega's Bennie & Hans Machinist Freek Balkman Jappie Commando De man oet Daam Laadschpje haalde asfalt uit pa zijn bak Jan Bosgraaf Sjakie was ook in Zuidlaren Jan met de kleppen naar beneden (wil vlug naar huis toe) :$ Samen met de Groot in Westerbroek Over gebleven asfalt er neer kwakken De Groot zijn mooie Daf Pa aan het seinuhh Dieplader met walsen + Titan 125 asfaltmachinetje in de bak In Drachten de tank even volgooi'n Collega asfaltrijder van de B.A.M op de foto gezet Toen zijn we nog naar de ARB gegaan om het machinetje weer terug te brengen, maar daar van heb ik geen foto's Meningen/tips voor een volgend ritverslag!
  8. Vrijdagnacht ben ik weer eens met mijn pa op de Daf meegegaan (22&23-09-11) Asfalt laden @ Bovenveld/Stegeren Tandem even vastgezet, drie rol moest op de baan In de wacht @ Ommen De Vogele 1900 met op de bok Roelof : Lieuwe met de 3roller Jan Bosgraaf's achterkantjee Het werk(je) De machine staat klaar om te trappelen (Roelof zie je aankomen) :joehoe: De machine met zijn eerste tonnetjes :oops: Samen met Remmink We zijn klaar mannen Schoonmaken @ Asfaltcentrale NTP Stegeren/Ommen We kennee (bijna) in Drachten 'm even volgooi'n Dieplader in Sumar parkeren Om 3.30 thuis en direct op bed, en 's middags om een uur of 2 weer wakker :joehoe: Gerrit, en de asfaltploeg, het was S-U-P-E-R
  9. Ik was hier al lang aangemeld, maar nooit eens zo'n bloggie aangemaakt, dus dat moest maar even Ik ben Bram, woon in Eastermar, en ga met vrije dagen met mijn pa mee op de Daf, en verder spot ik nog wel eens trucks! Meer heb ik zo niet te vertellen:D
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden