Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4320
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  21

Over RobNiat

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-02-72

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  home is where I park it
 1. ... dat ik het mijn hele leven al zonder 'Tapatalk' stel en me dat best goed afgaat zover...
 2. wist je dat

  ... Tiny het niet voor elkaar krijgt om foto's te plaatsen met Tiny-pic...
 3. Koelkast

  Die beveiliging zit doorgaans in de koelkast zelf. Dus een draad direkt trekken naar de koelkast toe heeft in dat geval geen nut. (maar misschien is het in dit geval anders...)
 4. Genderneutraal

  Soms zijn zogenaamde 'ontwikkelingslanden' wel erg voorlijk.Ik ben dan ook blij dat ik in een land woon waar mensen wel heel tolerant zijn. En niet alleen zeggen dat te zijn, om vervolgens een discussie te beginnen om niets. Vorig jaar stopten we eens bij een kip-restaurant, letterlijk 'in the middle of nowhere' in Noordelijk Thailand. En daar was, naast de 'gewone' dames- en herentoiletten, een toilet voor diegenen die misschien worstelen met hun identiteit of eenvoudigweg niet naast andere krels willen piesen. Heel gewoon. Zonder discussie. (al vond ik het wel opmerkelijk genoeg om er foto's van te maken. Dat wel...) En inderdaad: met douche.
 5. Raad Waar

  Och. Voor de meesten is dit de enige keer in het jaar dat ze eens in de auto overnachten. Gun ze dat pleziertje Opa Bert.
 6. Raad Waar

  Dresden?
 7. Weekendrust nieuwe stijl

  Vergeet niet Ger dat nu juist diegenen die verantwoordelijk zijn hiervoor jou straks moeten gaan vertegenwoordigen in de 'strijd' voor een fatsoenlijke slaapplek in je wekelijkse rust. En geloof mij; Atema gaat straks lekker achterover zitten. Blij met het resultaat. En die is -net als jij- van mening dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen. Dat 'onze' werkgevers wel genoeg om hun werknemers geven om ze een goede slaapplek aan te bieden. (ik krijg nu zo'n deja vu-momentje. Jaren geleden dacht het FNV ook dat het wel mee zou vallen met de 'invasie' van Oostblokkers. 'Wij' waren immers de betere chauffeurs. En hoe zaten ze er naast niet..?)
 8. Waar gaat de reis heen...???

  'O My God' Hannover? Zo slecht ja..?
 9. idiot truck driver?...euh,

  Rare gevolgtrekking. Dus in GB mag je een fietser voor zijn sokken rijden in een dulle bui en je kunt er niet voor vervolgd worden? Dan ben ik toch voor het Nederlandse systeem. Dan wel. Wat is trouwens L120- in Euro's? In mijn tijd kende het Verenigd Koninkrijk nog Ponden. Nu Lira's?
 10. idiot truck driver?...euh,

  Ik denk dat je gelijk hebt. Dat hij inderdaad met opzet zo dicht langs de stoep rijdt om de fietsers af te snijden. En dan is het antwoord dus 'JA'. Het is een levensgevaarlijke idioot die ze zijn rijbewijs moeten afpakken.
 11. verkeeshufter

  Waar zou je het filmpje voor hebben kunnen gebruiken dan @*Ger*? Je hebt alleen een -terechte- bekeuring gekregen voor het niet dragen van de gordel toch? Wat valt er dan verder nog aan te tonen? Dat die Litouwer niet is bekeurd?
 12. idiot truck driver?...euh,

  Lastig verhaal dit. Die chauffeur heeft gelijk dat de fietsers onjuist voorgesorteerd stonden. Maar hij heeft ze (dus) absoluut wel gezien. Je moet stekeblind zijn om die hele groep over het hoofd te zien. Het stomste wat je kunt doen is je gelijk 'nemen'. Die fiester had inderdaad wel dood kunnen zijn. In dat geval heb je als chauffeur wel een groot probleem. En inderdaad, als je in een stad rijdt dan kun je fietsers links, rechts, onder en boven verwachten. Verstandiger is het om te wachten met optrekken tot alle fietsers naast je auto weg zijn. En niet volgas als een malle op te trekken. Om vervolgens aan de overkant ook strak langs de stoeprand te rijden terwijl je niet zeker kunt weten dat er niemand naast je rijdt. Er was gerust wel meer ruimte aan de rechterkant van de vrachtwagen om een zekerheid in te bouwen.
 13. Waar gaat de reis heen...???

  Ehhh... Wacht even hier... (In de buurt van) Pratteln geladen en Basel-Wolf afgezet? Is dat niet gewoon wat wij noemen 'cabotage'? Bij mijn weten is dat nog altijd streng verboden in Zwitserland. Wel gemakkelijk natuurlijk, want je reed leeg het land in en gaat er met kaal chassis weer uit. Maar volgens mij was je wel zwaar in overtreding dus. Foute boel Breier!
 14. Waar gaat de reis heen...???

  Lekker belangrijk Road Train...
 15. forumgebruikers gespot

  Ik dacht ook dat de chauffeur een kleurtje had hoor. Maar jij bedoelde een donkergekleurde MAN..?
×