Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4568
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  25

Waardering in de gemeenschap

3972 Excellent

Over RobNiat

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-02-1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  home is where I park it

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ach gut. Nu is het ineens jargon en zouden wij het -als professionals- moeten kennen. Jaja...
 2. Klinkt als ‘unverzollt’. Dus niet ingeklaard door de douane. De Noorse douane noemt zich ook Toll? Of Tulli of zo?
 3. Ha! Nu zie ik het ook ja! Inderdaad zonder leesbril, in het halfdonker getypt. Slordig! En misschien ook wat teveel Kronenbourg’s en/of rode wijn. Beerlao? Dat is alweer een poosje terug. Lekker bier! Maar ik bevind me momenteel in andere contreien.
 4. Ik was het niet die off topic ging Pierre! Maar ik ging er wel op door. Dat wel ja. Overigens had ik mijn chauffeurspas wel heel snel in huis. Duurde geen week. Afgelopen mei.
 5. Ik wacht al sinds begin juni op bericht van het CBR. Heb mijn Code 95 bij laten schrijven op mijn huidige rijbewijs. Geldig tot oktober. Bizar, want ik ven gewoon gezond. Ik zie werkelijk geen reden waarom het zo kang moet duren. Waarschijnlijk is het nu de verkeerde tijd om verhaal te halen ook, zo in de vahantietijd...
 6. Om daar op in te haken: ik zeg altijd dat sommige collega’s misschien te hoog gegrepen hebben als zij het werk echt zo ‘moeilijk’ vinden. Die zouden misschien beter iets anders kunnen gaan doen.
 7. RobNiat

  De mens en zijn tatoo's

  Moet dat dan? Maakt dat een tatoeage mooier? Mensen vragen mij ook wel eens naar de betekenis van mijn tattoos. En dan wel op zo’n manier dat ik me bijna schuldig voel dat er geen diepere betekenis achter zit. Meestal vertel ik ze dan het verhaal over hoe en waar ik die tribal op mijn onderarm heb laten zetten. Best een grappig verhaal op zich. Maar geen uitleg van een betekenis. Want die is er ook niet. Net als die die mijn halve rug vult. En beide bovenarmen. ‘Gewoon mooi’. Geen verdere betekenis. Geen flauwekul. En gewoon uit zicht ook. Ik hoef er niet mee te koop te lopen.
 8. RobNiat

  De mens en zijn tatoo's

  Ben je gek? Dan krijg ik ook vlooien!
 9. RobNiat

  De mens en zijn tatoo's

  Ik voel een afsplitsing komen in dit afgesplitste topic... Hondenpoten op je arm? Echt? Ter nagedachtenis? Op zich ook weer een topic waard. Hoe gek mensen zijn met hun huisdieren. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van beesten. Maar als je het over overdreven gedoe hebt... Natuurlijk ‘wen’ je aan een beest. Voelt het als een deel van het huis. Het gezin. Maar het is ‘maar’ een beest. Ik vind het altijd té belachelijk om onderaan een rouwkaart bij de namen van de nabestaanden een pootafdruk te zien met een naam erbij. Van die vlooienbaal die altijd agressief naar je blafte als je eens op de koffie kwam. Ieder zijn ding hoor. Maar een beest is precies dat. Een beest. Daar is wat mij betreft geen plaats voor op rouwkaarten of onderarmen. Dan zie ik nog liever twee homo’s hand in hand lopen.
 10. RobNiat

  Nieuws in plaatjes

  Was Nakamichi laatst ook niet al een topic begonnen over tattoos?
 11. Zelfde werk? Als ze allebei netjes zijn en goed behandeld, dan Volvo. Maar da’s persoonlijk.
 12. RobNiat

  Nieuwe onderhandelingen cao

  Dat was de reden om Vaessen over te nemen. Om alvast maar een ingang te hebben in Bulgarije. Het schijnt niet zo geel gemakkelijk te zijn daar als vreemde iets op te zetten. Voor dat Frans Maas werk zal hij het zeker niet gedaan hebben. In een ver verleden nam De Rijk het bedrijf van Wil van Splunter over. ‘Special Aircargo Deliveries’. En het Belgische Fulmar Road Express. In later jaren Van Steenoven nog. En het vervoer van Kales. Dat op haar beurt de buitenland afdeling van Bos Bergschenhoek had overgenomen. Verder weet ik eigenlijk niet zoveel luchtvrachtvervoerders die zijn opgeslokt door Jan de Rijk.
 13. RobNiat

  Nieuwe onderhandelingen cao

  Mooi verhaal. Maar wel gelul dus. Jan de Rijk nam bedrijven over voor het werk dat ze deden. En nu? Zijn aandeel in de internationale luchtvracht is gedecimeerd. Terwijl anderen juist enorm zijn gegroeid.
 14. Deed je dat maar meid. In plaats van het achterbakse gedrag dat je tot nog toe tentoon hebt gespreid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...