Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4397
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  22

Over RobNiat

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-02-72

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  home is where I park it
 1. wachtrij Gotthardtunnel

  Een speciaal tolkastje? Josimo heeft wel gelijk hoor. Vroeger althans hadden de Zwitsers die voorbij mochten rijden een rode sticker met een letter erin (volgens mij in geel) zowel voor- als achterop de auto. Ik kan er toch alleen even niet op komen wat voor letter dat was..
 2. Sfeer verlichting interieur Daf XF106

  Waarom dan geen blauwe kapjes..?
 3. Borghuis Transport

  Goede vraag. Zelf denk ik altijd als eerste aan de Koning van de dubbele pseudoniemen 'Nevercomebackline'/'Roellie'/'SPL'/'Roelof K.'/'Bryan van het H.' enwievergeetiknunog... Maar die kan het niet zijn. Want: goede zinsopbouw en geen spelfouten. Dan ken ik er nog eentje die regelmatig van account wisselde, maar die is te lief voor kritiek naar een mede-forummer. (een ander dan ik tenminste) Wil de echte Piet Tukker nu opstaan? (en nee. Ik ben het ook niet. Kan met de hand op mijn hart zeggen dat ik hier nooit een tweede account heb gehad. Het lijkt me ook vrij makkelijk te traceren, aangezien er maar weinig forumleden in Thailand wonen en ik een complete digibeet ben)
 4. Borghuis Transport

  Maar ondertussen..? Draait Borghuis Transport nog door eigenlijk? Of zijn de auto's teruggehaald door de lease-maatschappij en is het over en uit?
 5. Mp4 problemen met de versnellingsbak

  Da's een oudje!
 6. Dubbele bemanning en tachograaf

  Tsja, dan ga je die kaart toch nodig hebben... Maar ook zou je dat nog uit kunnnen leggen als 'werkzaamheden in opdracht van de werkgever'. Dan is er nog wat voor te zeggen als een controleur er naar vraagt. Al zal dat moeilijk aan te tonen zijn met een 'neutrale' auto.
 7. Speakers daf 105

  Geheel in stijl met de hele auto, zeg maar...
 8. Dubbele bemanning en tachograaf

  Durashift merkte het al juist op: de bestuurderskaart van diegene die rijdt moet in sleuf 1 zitten. Die van diegene die er op dat moment naast zit gaat in sleuf 2. Dus altijd kaarten wisselen als je van stoel wisselt. En altijd beide kaarten erin. Zodra je gaat rijden gaat de kaart van de bestuurder op 'rijden'. En die van de tweede chauffeur springt dan op het blokje voor 'beschikbaarheid'. Hoef je niets aan te doen.
 9. Truck software voor tablet ?

  "Software voor de vrachtwagen"..?? Wat wil je nu eigenlijk? Dat het ding harder loopt? Meer pk's? Routes? Wees toch duidelijk als je een serieus antwoord wilt. Alsjeblieft...
 10. Scania

  'Meegereden', of 'mee gereden' Andre? (ik denk dat ik het antwoord al wel weet hoor...)
 11. Handhaving

  Wees eens iets specifieker als je een discussie hierover wilt... "Gedoe op de wegen"? Heb je niet een linkje of zo?
 12. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Zullen we dan 'jouw' partij-naam maar veranderen in 'PTI'. 'Partij Tegen Islam'? (wil je echt op dit niveau verder??)
 13. De nieuwe Keulse / Venlo Schwanenhaus

  Die prijzen lijken heel schappelijk. En de openingstijden ook. Zeker aangezien ze zeven dagen open zijn. Helemaal goed. Maar waar is dit? Op de 'grote grens'?
 14. Waar gaat de reis heen...???

  Beiden? Of noem je me nu bijdehand?
 15. Tips? + Evt meerijden/kijken

  Of je kijkt op http://www.rdw.nl en je kijkt het kenteken na. (had ik dat eerst maar gedaan...) Dan kun je zien dat deze auto 1021centimeter lang is... Langer dan hij zo op het oog lijkt. Maar nog geen 10,5 meter dus. Al gaat het aardig die kant op.
×