Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4495
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Alles door RobNiat geplaatst

 1. RobNiat

  Dit weekend transport dag

  Bijgepraat ook met Kempische Truckfan?
 2. Och, bij jullie is de grond tien maanden per jaar stijf bevroren toch? Niet de moeite waard om het dan te bestraten... (maar serieus; zou het ook niet snel kapot vriezen als ze het wel verharden?)
 3. RobNiat

  forumgebruikers gespot

  Je moet er wat voor over hebben...
 4. RobNiat

  forumgebruikers gespot

  Dergelijke formulieren zijn gewoon te downloaden hoor. Als dit tenminste is waar je op wacht: https://www.cbr.nl/nl/nl/voor-artsen/keuren-voor-het-cbr/documenten-en-formulieren.htm
 5. RobNiat

  forumgebruikers gespot

  Als ik vragen mag Bituum: hoe werkt dit nu? Verplicht vakantiedagen opnemen? Moet je werkgever je verplicht 'alternatief werk' aanbieden, zoals bij iemand die door ziekte of gebrek zijn normale werkzaamheden niet kan doen? Is er kans dat je tijdelijke contract nu niet verlengd wordt (indien van toepassing)? Hoe dan ook ongelofelijk kloten. Een half jaar speling zou toch inderdaad zat moeten zijn zou je denken.
 6. De eerste minuut telt ook mee Pierre. Als je zowel de eerste als de laatste minuut aan jouw kant hebt dan kan het zijn wat Steenhaas zegt. Puur in theorie. En zo zal hij het ook bedoelen neem ik aan.
 7. Henk Otten heeft een fulltime baan toch, bij Forum? Hij zal denken 'als ik een dag werk twee keer betaald kan krijgen, waarom niet?' ☹️
 8. Het land wordt niet per definitie om zeep geholpen als er andere partijen dan de nu regerende aan de macht komen. Maar stemmen uit protest, dat is onverstandig. Daarmee help je mogelijkerwijs mensen in het zadel die andere bedoelingen hebben dan je in eerste instantie zou denken.
 9. Absoluut niet Europeaan. Ik doe niet meer stemmen uit protest. Daarmee gaan we nog dieper het putje in. Waarom een beschaafd land om zeep helpen? Omdat de huidige leiders je niet aan staan? Slecht argument...
 10. Ik heb nog gegoogled Leeuw. Maar zocht naar Houben. Dat is de verkeerde naam naar nu blijkt.
 11. Waar denk je aan Windhoos? Beter dan acht betaalde uren PLUS de gewerkte uren a 200%? Gewoon een extra maandsalaris voor die paar uurtjes?
 12. Het zou trouwens knap rustig worden op dit forum als iedereen dat deed...
 13. Ik weet nu, dankzij dit forum, tenminste wel hoe het echt zit. Anders was ik er nooit achter gekomen en had ik tot in eeuwigheid der dagen dit non-argument gebruikt om mijn afkeer voor FvD te 'onderbouwen'...
 14. Kom Leeuw. Van jou had ik een betere verdediging verwacht. Beter in ieder geval dan "Ja, maar zij doen het ook"... Twee slechten maken nog niet een goed. Wat was nu het laatste weer trouwens? Ene Houben van FvD die 30.000 Euro onterecht geclaimde onkostenvergoedingen (lees: belastinggeld) aan een kattenopvang geeft? Is daar de zaak zomaar mee af? En dan zijn 'wij' te tolerant tegenover asielzoekers en buiteenlanders? (let wel, ik hoorde dit maar zo tussen neus en lippen door he. Geen idee van de details)
 15. RobNiat

  BBQ 2019

  wie dan..?
 16. Dan zullen daar goede en duidelijke afspraken over moeten zijn gemaakt. Maar daar zijn ze blijkbaar bij Forum voor Democratie niet toe in staat geweest. Als dat al niet lukt binnen de eigen gelederen, hoe zou zo'n partij dan ooit ons land moeten regeren? Als ze afspraken en regels moeten maken met andere partijen?
 17. Krijg je niet een vrije dag ter compensatie? Of is er een keuze om die acht uur betaald te krijgen? (dit is nu zo'n regel waamee een groot deel van de werkgevers de hand licht trouwens)
 18. RobNiat

  CB antenne 27mc Scania next gen

  Waarom zo ver mogelijk van de cabine af Tobmaran? Idealiter staat het ding precies midden op je dak. Om zo gelijkmatig mogelijk 'rond' te stralen. Wel is het zaak dat het ding boven het dak uitsteekt. Als dat om wat voor reden ook niet kan, dan inderdaad maar zover mogelijk er vanaf ja.
 19. Oei Lien! Nu niet off-topic gaan he. Dat kan echt niet! 😜
 20. Niet echt een vleiend artikel voor de partij. Maar oke, Henk Otten heeft buiten zijn baan bij Forum een 'adviesburo' waarin hij in eigen persoon ook werkt voor datzelfde Forum voor Democratie? Om het even simpel te houden en het op onze beroepsgroep te betrekken: Piet werkt bij Transportbedrijf Wielen en is daar in vaste dienst. Wordt betaald volgens CAO, loonschaal E6. Daarbuiten stuurt Piet nog eens een rekening naar zijn werkgever omdat hij zichzelf en zijn werkgever adviseert via zijn eigen advies-BV. Is dat niet raar? Het doet mij denken aan Donald Trump in de USA. Die gaat in zijn vrije tijd golfen. In zijn eigen golfresort in Florida. Voor zijn veiligheid en verzorging reist er een enorm gevolg mee. Zo groot dat de Amerikaanse regering het volledige resort afhuurt, tegen een vergoeding van miljoenen Dollars, om Trumps' veiligheid te kunnen waarborgen. Dus waar bij een ander zijn hobby geld mag kosten, levert zijn plezier-uitje Trump per saldo miljoenen op! (niet verzonnen he. Dit gebeurt regelmatig) Juridisch zal er allemaal geen speld tussen te krijgen zijn. Maar het is toch allemaal wel heel fout hoor...
 21. Zo krijg je allemaal discussies Maarten, zonder inleiding (of schijnbare aanleiding) waar je net niets mee kunt. Ergens verstopt op een onvindbare plaats. Wat is er mis met een beetje uitweiden in een topic waar de vraagstelling toch al heel erg wollig is in de eerste plaats?
 22. Nu niet flauw doen en de boel afsplitsen hoor. We mogen best een beetje afwijken. Bovendien gaat ook dit over onze toekomst (als chauffeur).
 23. Ah ja, al die opgestapte leden denken aan het landsbelang. Daarom hebben ze hun plek bij Provinciale Staten opgegeven... (wat was de relatie ook alweer met de Eerste Kamer en Provinciale Staten? Iets triviaals meen ik. Kan nooit belangrijk zijn...) FvD doet mij denken aan LPF. Alleen is bij Forum de leider niet vermoord. Verder is het een pot nat. Los zand.
 24. Wat precies? Otten is de enige die nog een voorbehoud maakte over een eventuele uittreding. En juist hij is uit het bestuur gezet.
 25. Uitgelegd? Als penningmeester van FvD heeft hij 30.000 Euro naar zichzelf overgemaakt.. Voor 'overuren'... Die mannen werken niet per uur hoor. die zitten voor 'vast geld'. Schrijnend dat blijkbaar de structuur van FvD zo gammel in elkaar zit dat dit uberhaupt mogelijk is. Gelukkig komt hij er niet mee weg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...