Spring naar bijdragen

Rolly

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Rolly

  • Verjaardag 20-08-1968

Converted

  • Locatie
    5 km van Hulst (Z.VL.)

Rolly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. eehhh ..... Ik kan ook niet op mijn eigen topic reageren....???? http://www.chauffeursforum.nl/ik-zoek-een-baan/45244-kent-er-iemand-deze-advertentie.html Ik kom de advertentie regelmatig tegen... vandaar dat ik er naar vroeg of iemand hier iets meer van wist. Ga eens reageren..... Wie weet....
  2. OK... Iedereen bedankt. Laat hem gewoon op "bedje" staan... Registeert gewoon dan het rijden en de pauzes.... Gemakkelijk... Rij op een afval-container auto (haak-arm)... Dus rij kleine stukjes... Dan weer stoppen om een container er op/er af... papieren invullen.. en weer naar de stort-plaats... legen en weer terug zetten bij de klant...
  3. Pendelchauffeur in Terneuzen - ZeelandNet Vacaturebank Hij staat namelijk wel eens vaker op Zeelandnet.....
  4. In mijn pauze effe een fotootje.... Staat nu op "bedje" en als ik rij op die "gekruisde hamers". 's Avonds wel eens zo'n schijfje bekeken met al die pieken en dalen... Daar word je niet vrolijk van. Maar mijn rij/rust-tijd probeer ik zelf zoveel mogelijk een beetje bij te houden. Echt "uitlezen" is er natuurlijk niet bij....
  5. Van de maand begonnen als chauffeur.. en wat denk je.... zo'n oude tachograaf. Schijfje invullen, klepje open, schijfje erin, klepje dicht, en als je gat rijden het knopje omdraaien.... Op die nieuwe kan je zo je tijd uitlezen. Pauze, zet de digitale even op pauze en als je gaat rijden verspringt hij automatisch. Deze niet dus!!! Waar moet ik zoal opletten bij deze "oude analoge"??? Ja, dat het schijfje er maar 24-uur in mag zitten... Nog meer dingen??? Heb er echt nog nooit mee gewerkt. Als je pauze hebt wss op dat "bedje" draaien, als je gaat rijden terug zetten??? Nog meer????
  6. .... Oeps .... Je zei "Koffie".....
  7. Na lang aanzien... ritten met brood op de zaterdag-morgen, om het vak te leren, ga ik eind van de maand september als (afval)container-chauffeur aan het werk... Komend uit de "beveiligings-branche" (monteur-beveiligings installaties).... een hele ommezwaai.... Heb er WEL zin in hoor!!!!
  8. Van het weekend gereden met een truck+trailer en 2 mee-sturende achter assen en een vaste as. Toch wel fijn dat er toen een ervaren iemand naast me zat. Vooruit dat ging wel door de straatjes... maar achteruit...!!! OEI!!!! Zo zie je maar dat niet alles hetzelfde rijdt.
  9. Idd. Dat was tegen mij ook gezegd. 't Is een kwestie van doen en veel oefen-opgaven maken. Naast het lesboek hadden wij ook een boekje (beide van VERJO bv) met 500 vragen incl. cases. Ook in de les moesten we, als er weer wat was uitgelegd, opgaven maken. Bijv. met de "1000 punten"-opgaven.... In ieder geval, succes!! Als ik het kan...Kan een ander het zeker!!!
  10. Vanaf deze plaats.... SUCCES toegewenst!!!
  11. ADR Basis NIEUW .. Aantal vragen 25...geslaagd bij een score van minimaal 18 ADR Tank NIEUW .. Aantal vragen 15 ....geslaagd bij een score van minimaal 10 De laatste vragen van je examen zijn een CASE-vraagstuk. Dus daar krijg je bijlagen bij en aan de hand daarvan moet je de opgave maken. Overigens krijg je nu dus GEEN mondeling meer. De uitslag van je examen is één jaar geldig. Dus als je wel TANK maar niet voor BASIS slaagd, dan zsm. een her voor je BASIS doen. @ZAMZAR... Klasse 1 en 7 heb ik geen examen in gedaan. Enkel ADR BASIS + TANK. En goeie tips....ach....Zoveel mogelijk leren. Echt, het is een kwestie van "oudewets leren", en zoals altijd...."waar een wil is, is een weg".
  12. YES!!! ADR Basis en Tank.... 't Is maar "net"...Maar voldoende...
  13. Begonnen aan ADR Basis+tank. Best wel pittig eigenlijk.....Maar gewoon vèèèèèèl oefenen met de opgaven denk ik...
  14. Heb daar nog in april naar toe gebeld. Hadden op dat moment echt niemand nodig... Wel een goed gesprek gehad trouwens aan de telefoon. Moest volgende maand nog maar eens terug bellen. Wordt nog vervolgd dus!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden