Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2645
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

905 Excellent

Over EJD

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. en daar ben je met wat pech ook weer heel snel vanaf . .
 2. Girteka gaat die doelstelling niet halen, denk ik. Buiten dat heeft Waberer aandeelhouders die rendement willen zien. Girteka heeft natuurlijk ook aandeelhouders maar dan van een ander soort :-). .
 3. De economie draait goed, zeggen ze dus ook het transport. En dan toch https://www.transport-online.nl/site/101753/waberers-kondigt-ingrijpende-maatregelen-aan-na-winstdaling/ Of draait het allemaal toch niet meer zo lekker? .
 4. Zal het eerste wel zijn: die keuringen stellen echt helemaal niets voor dus als er iemand wordt afgekeurd dan moet diegene welhaast op sterven na dood zijn. .
 5. EJD

  PVV, Wilders enzovoorts

  Vast niet. Het gros van mensen interesseert het geen bal en vind het allemaal wel best. De kans dat het FNV uitvlaggen gaat promoten acht ik veel groter . .
 6. Roadtrain: naiviteit is ook een gave. .
 7. Of gewoon in loondienst, bij Hovo of zo. .
 8. Daar hebben we er weer eentje. .
 9. In mijn beginnerstijd was er geen internet en ook geen mobiele telefoon trouwens. Kon / moest je zelf tenminste nadenken of het wat voor je zou zijn en ook zelf in levende lijve aan een echte chauffeur vragen hoe zijn leven eruit zag. En vervolgens zelf uitmaken of het iets voor je zou zijn. Ik schreef het al een aantal maal: het aantal "Bammetjes" op dit forum neemt met de dag toe. En dan gaan al die Bammetjes ook nog eens op elkaar reageren. .
 10. Dan zou ik lekker blijven doen wat je nu doet. En er een CF'je of iets dergelijks voor zetten. .
 11. Ha Frank, wat leuk dat je voor jezelf begonnen bent! En meteen een "dikke" trekker met een dito verbruik, goed zo. En fijn om te horen dat je er al een maand van kunt leven, ik hoop dat dat je de komende maanden ook lukt. Tja, een goede opdrachtgever, die zijn schaars, en zeker nu op dit moment. Straks als het wat drukker gaat worden is dat wel anders.en heb je je ritjes voor het uitzoeken. Wat doe je nu, een beetje links/rechts wat in je trailer laden (wat heb je trouwens, taut, koel, bluk, open?) of zit je in de (supermarkt) distributie? .
 12. Wat mij de laatste tijd opvalt: nogal wat nieuwe leden met "rare" namen die achterlijke vragen stellen of met één of ander vreemd verhaal aan komen zetten. Zoals ik al schreef, het valt mij op maar misschien zie ik het wel verkeerd. .
 13. en tante Katrien deelt achter de schermen de lakens uit? .
 14. En wie worden er eigenlijk de nieuwe eigenaren? .
 15. EJD

  Sitra en van Amerongen

  Dat Sitra van Amerongen heeft overgenomen was misschien al bij iedereen bekend https://www.transport-online.nl/site/98262/sitra-group-groeit-duurzaam-verder-na-overname-amerongen-kamphuis/ maar nu gaat er ergens bij Sitra iets niet helemaal goed, zo te lezen https://www.transport-online.nl/site/99517/belgische-inspectie-legt-beslag-op-24-vrachtwagens-en-heeft-67-chauffeurs-verhoord/ .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...