Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2599
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over EJD

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. EJD

  van Wanrooy

  Met de DEA in je nek? https://www.crimesite.nl/ik-heb-wat-witte-bananen-nodig/ .
 2. EJD

  Mooy

  Maandag de spulletjes over gooien in de groene MAN ( badslippers niet vergeten!),het Tjechische / Hongaarse / Roemeense kenteken op een kladje schrijven zodat je het niet vergeet en mooy verder karren . .
 3. EJD

  van Wanrooy

  Lees en trek je eigen conclusies: https://www.crimesite.nl/politieinval-bij-brabants-transportbedrijf/ .
 4. EJD

  Mooy

  Hongaarse zijn geel, mag dat ook? Je zult het met mij eens moeten zijn dat er in NL geen transportbedrijven die int. rijden meer zijn met honderd(en) wagens die allen op NL kenteken staan. Is een mix van van alles. En degenen die tegen beter weten in vol blijven houden zijn zo langzamerhand allemaal omgevallen. Is niet leuk, maar wel realiteit. .
 5. EJD

  Mooy

  Gestuurd faillissement? Wie het weet mag het zeggen. Overigens was Mooy, volgens de berichten, al sinds 2011 verliesgevend dus vijf jaar voordat HZ in beeld kwam. Men had bij Mooy veel eerder moeten snijden in allerlei "managers" én in de chauffeurskosten. Niet leuk maar dan had de tent vandaag de dag winstgevend gedraaid. . .
 6. EJD

  Mooy

  Aan alles komt een eind: https://www.transport-online.nl/site/94238/mooy-logistics-bv-failliet-verklaard/ .
 7. EJD

  Girteka heeft grote plannen

  Ik vraag mij af waar ze die chauffeurs vandaan gaan halen? In de Baltische Staten zijn de chauffeurs (!) ook op. Wellicht Russen er op? Of Bartjes? .
 8. EJD

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Maar dan met een Braziliaan? .
 9. EJD

  zij instromen

  Als chauffeurs eerst eens goed nadenken voordat ze iets proberen, vervolgens goed hun best doen en gemaakte afspraken nakomen dan zal het ook voor een zij-instromer leuk werken zijn. .
 10. Toch is zo'n 2.500,= netto in het handje per maand momenteel wel de standaard voor die mannen, voor veel minder komen ze niet. Ook daar zijn de chauffeurs (!) op, net als hier. .
 11. EJD

  Dikken is het zat

  O ja? Vertel eens. .
 12. EJD

  Fnv in zwaar weer.

  Het FNV heeft de laatste jaren veel voor de Oost Europese medemens op de barricaden gestaan dus ik zou niet verbaasd zijn als die 250 man vervangen worden door Moelanders.Is natuurlijk dan ook makkelijker communiceren met de nieuwe doelgroep én ze zijn goedkoper lees ik hier altijd.. Uitvlaggen 2.0. Zijn ze meteen van die vervelende Atema af. .
 13. EJD

  Dikken is het zat

  Wat een gezeik allemaal: iedereen zit te springen om chauffeurs (chauffeurs!) dus als ze iets willen en kunnen zijn ze vanaf komende maandag weer aan de bak. Op NL Contract. Heb je eind van de maand gewoon weer salaris. .
 14. EJD

  handtekening

  Het zijn en blijven natuurlijk wel chauffeurs. .
×