Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2617
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over EJD

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. EJD

  van Wanrooy

  Die van Wanrooy heeft steeds meer uit te leggen:https://www.crimesite.nl/verdachten-oosterhoutse-coke-ook-verdacht-van-7-ton-cocaine-in-antwerpen/
 2. EJD

  Boorcomputer

  Ah, zo te lezen zijn we bekenden. Dus is je ook bekend dat ik je inzake bc's niet verder kan helpen. .
 3. EJD

  Boorcomputer

  Kijk, daar hebben we de stagiair. Om te beginnen zou ik, als ik jou was eerst eens uitzoeken wat het verschil is tussen een boor - en een boordcomputer, En van daar uit verder werken. .
 4. EJD

  Truckers NCRV 1998

  Inderdaad. Je moet het alleen willen zien en beleven. .
 5. EJD

  Truckers NCRV 1998

  Ja. Jan de pianoman heb ik onderweg regelmatig getroffen, nog voordat hij "verkering" kreeg. Zal zo rond 1990 / 1991 zijn geweest. .
 6. EJD

  Truckers NCRV 1998

  Leuk! Dank je voor het uploaden. .
 7. Vraag nooooooit een vrouw naar haar leeftijd. Dat valt altijd verkeerd. .
 8. Er is genoeg vanaf te trekken. Echter, je moet wél weten wat je doet en van wie je iets aanneemt, en daar gaat het vaak bij fout. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen en post dan vooral je ervaringen hier, ter leering ende vermaeck.
 9. EJD

  Mooy

  Hier, ook zo'n mooie, de inventarislijst.Behalve een zooitje tafels, stoelen, kasten, pc's en een kluis had Mooy ook nog vier (4) trekkers en 11 trailers in eigendom. https://insolventies.rechtspraak.nl/Services/VerslagenService/getPdf/09_dha_18_274_F_V_03 .
 10. EJD

  Mooy

  waar het verlies inzit staat er (nog) niet. maar dat zal wel komen. het is allemaal makkelijk brullen vanaf de zijlijn maar neem van mij aan dat je als chauffeur geen idee hebt hoe de transportwereld in elkaar steekt.en als je dat wel meent te weten waarom dan niet voor jezelf beginnen? .
 11. EJD

  Mooy

  Hier, het faillissementsverslag: https://insolventies.rechtspraak.nl/Services/VerslagenService/getPdf/09_dha_18_274_F_V_01 En dat noem jij gezond? Afgelopen tweeeneenhalf jaar alleen al 4,6 miljoen verlies. Mooy draaide al heel lang rode cijfers, al ik het zo snel eens uitreken is er een tekort van ruim 12 miljoen. Maar het was voor de buitenwereld een Mooy bedrijf. . .
 12. EJD

  Waar gaat de reis heen...???

  Freddie uit Emmen! .
 13. EJD

  Waar gaat de reis heen...???

  Ik wist niet Ger in een buitenland is neer gestreken. .
×