Spring naar bijdragen

bink

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

bink's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. bink

    Triest

    of t marokanen ,belgen , hollanders of mijn part marsmannetjes zijn . hup met naam en toenaam in de krant foto erbij . halfjaartje folteren en dan live bij sbs6 tegen de muur . opruimen zulk kutvolk.
  2. beste nachtbraker. je bent toch werkzaam als chauffeur ? in je functie omschrijving staat dat toch ook zo . als je bij je werkgever in dienst bent als chauffeurdan moet hij je ook zo betalen . al wil hij dat je snachts gaat vegen . prima maar wel voor je cao loon met dito nachturentoeslag . zal ff lekker worden dat ze je dan ff als een uitzendkracht kunnen gebruiken . JA je wordt genaaid
  3. dit is nu 1 van die momenten waar je zelf als chauffeur helemaal niks aan kan doen , maar waar iedereen van hoopt het nooit mee te maken.
  4. afslag 33eraf en dan de nd7 volgen (RI t oosten). daar zitten er 2 de 2e is wel goed . de 3e is niet zo best meer . dus ik zou bij de 2e blijven staan . :-)
  5. t rijdt idd veel ruiger. je stuiterd nl veel meer door de cabine als dat je doet bij een combi . dat is ook t eenigste ruige aan een oplegger . heb er 13jaar mee gereden . nu een jaar of 6 met de combi en ik wil nooit meer terug op een trekker.
  6. eh ..... nee . ....die zijn er niet eens per land .
  7. juist ! dat lijkt niet eens op een daf .
  8. knap hoor. lijkt mij n redelijk rechte weg . maar ik ken t hele verhaal niet .
  9. waarom begin je zo'n topic ? het is toch alleen maar jou mening ! je neemt aanstoot van het feit dat een ander een gordijn of lampen op zn auto heeft . dat moet ieder toch zelf weten . het is niet jouw werkplek . ik richt mijn werkplek in zoals ik het het fijnst vind . en jij doet geen moer aan je auto want het is maar gereedschap . prima hoor maar houd het lekker voor je . als je ervoor zorgt dat het zicht rondom goed is en er geen felle lampen mensen hinderen vind ik (en das mijn mening) dat hoe meer de auto aangekleed naar (je eigenwens) is hoe mooier .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden