Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  751
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over zoetwatermatroos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 06-05-76

Converted

 • Locatie
  GroeneHart
 1. Waar gaat de reis heen...???

  Morgen lossen Koog a/d Zaan, daarna een andere oplegger lossen in de Botlek. Die weer omkoppelen op de zaak dan weer laden in de Botlek. Maandag los, spoel en la in de buurt van Charleroi. Dinsdag lossen Wedel.
 2. Dubbele bemanning en tachograaf

  Wat Durashift al zei: Heb je de kaarten wel gewisseld? Of ging je te hard de berg af ? Ook dan krijg je een T. Maar in het display van het apparaat staat wat je verkeerd gedaan hebt, dus eerst daar naar kijken voordat je het wegklikt... Het kan ook zo wezen dat jou maat bv 4.17 gereden heeft en dat direct na de wissel het apparaat zegt pauze houden. Dit kan je eenvoudig weg klikken en zodra jij gaat rijden gaat de 2de sleuf automatische op beschikbaarheids tijd en na 45 minuten kan jou maat weer rijden evt.
 3. waar sta jij vanavond??

  @mike moet je dan de boot functie gebruiken?
 4. waar sta jij vanavond??

  Houdeng
 5. Waar gaat de reis heen...???

  morgen vrijdag André
 6. waar sta jij vanavond??

  De raket
 7. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Ja hoe werkt dat eigenlijk met inkoop van zo een groot grutter? Een paar jaar geleden was er in het nieuws dat ,ik meen de coca cola ruzie had met Ah over de prijs. Waar uit bleek dat de Ah de prijs die ze voor de cola betalen bepaald. Maar wat is een Ah waard zonder bepaalde A merk(en) in het assortiment?
 8. Middelpuntvliedende krachten / Centrifugale kracht

  Deze kracht begint al zodra je van je rechte lijn afgaat lijkt mij, zolang hij kleiner is dan de energie die nodig is om je lading te laten schuiven gaat het goed.
 9. waar sta jij vanavond??

  Dan sta je aan/bij...... de grens?
 10. Vakantiegeld over overuren

  Hoe kan je reiskosten betaald krijgen als je volgens cao betaald krijg? Voor de rest ben ik het wel met je eens... Beetje voor je bed zitten en naar buiten kijken, top toch. (en wat je al zei, zelfs dat kunnen sommige niet op een verantwoordelijke manier doen) En ploegentoeslag? Hebben we het dan over een 2, 3 of 5 ploegen toeslag? Dat maakt in mijn ogen nogal wat uit.
 11. Openen deuren los gestort

  Waarom zitten er bij walkingfloor trailers 2 handels op de linker deur? En hoe open je deuren zonder vallende lading over je heen te krijgen?
 12. Volvo topic

  Paar collega's bij mijn oude werkgever beginnen de week goed.
 13. Weekendrust of doorrijden

  Het ene is bij ons onmogelijk en het andere komt nooit voor maar goed 45 uur plus ruim 20 uur compensatie..... Zelfs Ger vind dat wat lang
 14. Weekendrust of doorrijden

  Het is 'en bloc' . Geen idee of dat vroeger anders was. Maar als jij dus eens een kort weekendrust geniet zou je binnen 3 weken een dag vrij moeten nemen om dat te compenseren. Schiet allemaal niet erg op dus.... Tenzij je een trucje kan uithalen door een lange weekend rust als een verkorte plus compensatie kan laten gelden, maar dan ben je wel een tijdje bezig om weer op nul uit te komen.
 15. Een week van een koetelaar

  Ja wat is dat tegenwoordig toch? Afgelopen weken meer van dat soort filmpjes voorbij zien komen van NL toppers.
×