Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  848
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over zoetwatermatroos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 06-05-1976

Converted

 • Locatie
  GroeneHart

Recente profielbezoeken

15391 profielweergaven
 1. Allemaal hobby en bezigheidstherapie Maar hoelang rijden Egelman en Hoptrans op de west- Europese wegen? Die zie ik nu wel heel veel rijden en zullen uit de zelfde vijfer vissen als het zonnetje?
 2. zoetwatermatroos

  Schots en scheef

  Gefeliciteerd en veel plezier met al het nieuwe in je nieuwe levensjaar 😉
 3. zoetwatermatroos

  forumgebruikers gespot

  Gisteren om 18.10 Hendrik thv Geldrop
 4. Ipv van vanmiddag morgenochtend lossen in Velsen Noord spoelen Delft laden Dordt voor omg Frankfurt/Hanau
 5. https://www.ad.nl/ad-werkt/van-kinderopvang-naar-vrachtwagenchauffeur-de-wagen-is-lekker-groot~a1695015/ Wat te denken van deze drie zij instromers? Goed dat ze er zijn en zouden het goede collega's zijn? En wat is de ervaring van de zijinstromers die al een tijdje bezig zijn? Wordt alles van te voren roos kleurig gemaakt of wordt het realistisch vertelt ?
 6. En toch kan je op een bagagedrager de lading goed vastzetten. Heb het niet zien veranderen in een mega roer ei 😃
 7. das toch elke 4 jaar balen.
 8. Als ik in de link kijk die Marco hier neergezet heeft valt mij de de tankcode van L21DH op. Dat betekent dat de tank een druk van 21 Bar aan moet kunnen. Ongetwijfeld dat dat er mee te maken heeft dat het in deze vorm getransporteerd wordt. Ook kan de ontvangende klant het als opslag tank gebruiken en hoeft dus geen dure voorraadtank, die tegen 21 Bar kan, te hebben. Wat mij opvalt bij de geplaatste foto;s Zelfde UN nummer maar de ene met milieu etiket en de andere niet?
 9. Op een oplegger , chassis of aanhanger hoeft geen blanco bord voorop te zitten. Wel op het trekkend voertuig. https://www.evofenedex.nl/kennis/gevaarlijke-stoffen/adr-wegvervoer-gevaarlijke-stoffen/keuring-en-kenmerking-vervoermaterieel Hier wordt nog eens beschreven . dat als de transporttank of container niet zichtbaar is, je de etiketten aan 3 zijden van het voertuig moet voeren. Vrij logisch eigenlijk.
 10. omdat je ze dan op de tank ziet zitten en als bij Pierre het gordijn dicht gaat je niet verwacht dat het om tanktransport gaat.
 11. Vandaag niet in Gent geweest dus morgen ook niet naar omg Iserlohn , nu morgen in de buurt van Houdeng laden voor woensdag Hamburg lossen 😴
×
×
 • Nieuwe aanmaken...