Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1361
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    5

Over zoetwatermatroos

  • Verjaardag 06-05-1976

Converted

  • Locatie
    GroeneHart

Recente profielbezoeken

22151 profielweergaven

zoetwatermatroos's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1,6k

Waardering in de gemeenschap

  1. Als je nou zo een vracht vis gelost heb, moet je dan nog de binnenkant reinigen en kan dat evt bij de klant? Of is het verpakte vis en heb je geen stank overlast ?
  2. Prettig weekend , Rob
  3. Zoiets ging ook door mijn hoofd maar zoals Hendrik al zei , ze zijn aardig op leeftijd dus die gaan geen Meindertje uithalen
  4. Hoe zat/zit dat ook alweer met Joke Vlot Transport?
  5. Bij het bedrijf in kwestie ligt best wel een groot parkeerterrein voor de deur ,waar naar ik schat zo een dertig auto's kunnen staan. De laatste keer dat ik er was viel mij de vele , vnl Duitse, chassis op, die daar afgekoppeld stonden. Misschien met goed keuring van het bedrijf misschien ook niet. Maar goed feit blijft als je laat bent ,je een goed plan in je hoofd moet hebben waar te gaan staan voor je nachtrust.
  6. Volgens mij ging het niet over rijtijd of arbeidstijd en al helemaal niet over het niet betalen van een boete maar over vermoeid zijn en verantwoord verder rijden. En dan om 2 uur snachts een boete van 500euro op je vooruit krijgen... Maar blijkbaar vinden sommige ( werkgevers) het heel normaal om s middags maar niet meer aan een rit te beginnen want het zou weleens uit de hand kunnen lopen.
  7. De vloeistof wel wat beter verdelen, Andre. Je hangt helemaal scheef nu.
  8. https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/natuur-milieu/ooit-bijna-uitgestorven-nu-redt-hij-zichzelf-prima-de-bijzondere-opkomst-van-de-ooievaar-in-nederland/#:~:text=In de jaren 70 en,in Nederland%2C noteert Vogelbescherming Nederland. ZIe soms hele weiland vol staan, schitterend gezicht
  9. En niet alleen in NL .Ik wou van de week de betaalde parking in Dourges achter hand houden om evt te overnachten, maar naar horen zeggen ben je daar ook niet meer welkom met oranje platen, voorheen wel. Geen idee of je op Valenciennes nog we mag staan? Maar het houdt allemaal niet over. onlangs op Langres gestaan (Ook geen Adr toegestaan) en daar hangt binnen een plakkaat met de waarschuwing dat ,mocht je je borden omdraaien, je kans hebt op 1 jaar gevangenisstraf en/of 30.000 euro boete. Geen idee of dat voor een schrik effect moet zorgen of dat het daadwerkelijk zo is.
  10. Uitspraak min of meer conform de eis. Was 500 of 10 dagen zitten. Nu 500 of 10 dagen voorwaardelijk,met looptijd van 2 jaar. Weet eerlijk gezegd niet precies wat dat inhoud
  11. Zoveel verschil maakt het niet met een normale dag, als ik net om 13.15 zag hoe vast het rond Antwerpen stond.En als bij de verladende bedrijven aldaar moet zijn kan je meestal ook wel een halve dag uitrekken.🙄
  12. Zal hij niet bedoelen dat de meeste bedrijven zo begonnen zijn? Als bedrijven niet groeien nemen ze ook geen personeel aan.
  13. Andre, hoe werkt dat nu bij zo een cobelfret? Gaat dat ook met de cargocard of op een andere manier aangemeld zijn? Ik ga er niet vanuit dat je er zo op komt te rijden, ook niet als je er elke dag komt.
  14. Ik denk dat de boot/ trein functie tegen woordig dus 2 functies heeft. 1 het verantwoorden van het onderbreken van een dagelijkse/wekelijkse rust. 2 het verantwoorden van verplaatsing tijdens rust. En ik ga er vanuit dat als je alleen met optie 2 te maken hebt je niet aan de elf uur rust regel hoeft te voldoen. Lijkt me raar als je het pontje naar bv Glück stad pakt dat je dan later geen verkorte dagelijkse rust mag pakken. Maar kan er zo 123 nog niets over vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden